Mamici de Martie-Aprilie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

seara buna dragele mele! am reusit sa ma tarasc pana la alexutza si la ai mei si surpriza!!! nu mergea liftul! si mama sta doar la etajul 9. si l-am trimis pe Marcel inainte si urcam o treapta, ma odihneam 2 min., s.a.m.d. asa ca in juma de ora am ajuns si eu:))) alexutza era bine, avea o energieeeeee! mai tuseste putin si ii curge nasul, dar atat. oricum, copilul meu, fata de mine se reface extrem de repede. eu sunt varza!
dupa ce m-am dopat cu opiaceele prescrise pt tuse (am facut ochii cat cepele cand am citit prospectul - vorbesc de humex) am reusit sa dorm 2 ore, de la 4 la 6, cand m-am trezit ca faceam pe mine daca nu ma urneam. cred si eu, dupa cate zeci de ceaiuri am baut...
e bine totusi ca mi s-au mai rarit accesele de tuse, insa tare mi-e teama ca ma apuca cand ma voi aseza in pat....
sper sa ma fac bine pana miercuri, ca am party la firma si tare as vrea sa merg si eu macar 1-2 ore sa vad concertul macar (canta cei de la Juke Box - cei din emisiunea Carcotasilor - si mie imi plac tare mult:))) si joi are alexutza serbarea si trebuie sa fiu in forma. nu ma pot duce sa behai acolo:)))
naty, ai descris bine faza cu cele care nasc natural:))) daca ai bafta sa nu-ti prinda epidurala (cum a patit cumnata-mea) simti tot si credeti-ma , cum a zis naty nu dureaza 15 min, nu e cu push! u've got a baby!...cel putin in cazul meu a fost cam rau de tot....cat despre, dupa....epiziotomie, a fost "tareeeee dragut", aveammereu senzatia ca am un cactus infipt in fund!!! nu puteam sta in fund, cred ca de atunci mi se trage mie cu sciaticul (apropos, sovi, am uitat sa-ti zic ca mi-e tare fidel, s-a intors imediat la mine cu durerea lui cu tot!!!!mama lui de sciatic!
eu as vrea chiar sa o ointreb pe dr. daca nu putem evita faza asta cu epiziotomia....

hai ca ma duc sa incerc sa adorm....am facut ditai febra musculara de la tuse!

alexutza 4 ani + si 23 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cristina, am terminat deja o sticla de stodal si nimic!!! si inca una cu sirop de tuse din cimbru, nalba, propolis. bleahhhh! sunt atat de dulci, incat numai dulceata aia ma irita in ultimul hal!

alexutza 4 ani + si 23 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

buna dimineatza!
pag 2?... nu imi place

si revin

Mihaela 26+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neatza randunicilor!

Felicitari randunicilor care au implinit 30 sapt si celor care urmeaza sa implineasca!

Am venit la servici sa "semnez condica" ca la ora 10 plec spre Bucuresti, la 12.30 am programare la Iosup. Apoi o sa o mai lalaim pana diseara prin capitala la cumparaturi de Craciun , asa ca abia maine o sa intru sa va zic ce si cum a fost la eco.

Va pupic si ma duc sa fac si eu cate ceva pana plec.

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol21+ cu si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

am revenit!

Delphin ce super bradutz ati facut!! ce mumos ee!!
Pucca nu te mai ingrijora si odihneste=te cat mai mult... bine ca e inchis!!
Simo m-ar incanta si pe mine niste sorici... dar cum mi-l dai? si Luca e si un curajos pe langa toate celelalte..scump mai e!
Naty mamicule nu te mai necaji... cred ca si randunoiul e si el stresat de toate, ca va vrea acasa bine sanatoase pe amandoua... si oricuma gresi e omeneste, bine ca s-a putut repara!
Bubu super dragutze pozele, se vede ca distractia a fost mare!
Raluca sa iti traiasca bb grasunel si stai linistita... odihna, odihna si iar odihna...
Cristina imi imaginez ce dlagutz tb sa fie... ca am vazut si eu destul la nepotzelul meu... el vrea sa faca tot!! nu o lasa pe mamica lui sa faca nimic, el face treaba, el matura, el sterge, el pune in farfurie, el TOT!!

am pus si eu cateva pozici noi si la "zapada" si la "burtica"... filmuletul inca nu l-am pus, ca e prea mare si inca nu am reusit sa il mai tai (are vreo 14 min)... dar cum reusesc il pun...

Mihaela 26+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Buna dimineatza!
Sa aveti o zi minunata!

Dana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Salutare bre!
da bine ca a trecuz si ziua de ieri, sa vad azi ce urmari sunt.....

da ma Clau am vazut ca tocmai postasei un mesaj , dar eu dadusem trimiteala la mesaj si cind sa ma intorc ....surpriza imi cazuse mie netu"..pup
Ela ne-ai amenintat cu niste povesti de we????oare nu le-am vazut???

Sovi , eu teoretic sunt de 2 zile in prenatal , practic lucrez si imi tarai burta, asa ca ..........tinetzi aproape.

Pucca , asculta fetele si stai linistita in patutz ca daca colul este inchis poate mai "creste".

Naty am intrebat si eu si ar fi bine sa va alegeti alti nasi pt Iulia , deja este o adunatura duhovniceasca la voi ...Cit despre problemele cu rindunoiu sunt sigura ca se vor rezolva, tu trebuie sa iei pozitia ghiocel si sa rezolvati iimpreuna greselile, indiferent cine le-a provocat.Poate ca a avut si el dreptate cind s-a rastit la tine( pasle proaste) dar tot impreuna le veti rezolva, sunt convinsa ca azi va veti cere scuze unul de la altul , si..... serios nu merita sa dai bir cu fugitii sau sa dispari , mai ales ca nu ti-e felu'. pup io fata si fruntea sus sa se vada culoarea!

Mihutza , iubita nu mai fi suparata pt recuperarea cu cetitu', mai ales ca acus pleci si pina ne citesti din nou......( atatea ore de zbor). pup sa treaca

oooooooooooo Cristina??? da cum ? pup io fata si pe al ei printz care vrea sa mince singur.

Pup si o Bubuleana , care se pare ca vrea bataie.
Simo27
Simonetta
Delphin
Ariel mey ,9 etaje???? pup io fata

am un limitator pe creer si nu mai am cuvinte , mai cetesc odata sa vad pe cine am uitat si revin, desi ma doare-n spate de mor.

pina atuncisha

Giani ,.... 29+ ca am dovada

o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Multumesc tuturor pentru incurajari. Eu m-am mai linistit oleaca, asta dupa ce am mai tras o portie de plans, aseara cand a venit randunoiul acasa. Acum mi-a adus tot ce imi trebuie langa pat, inclusiv dvd-ul din sufragerie, cica sa ma pot delecta cu filme.
Simo27in legatura cu Gynipralul, eu am luat pana acu doar 3 jumatati de pastila. Cum e cu efectele secundare? Eu simt o agitatie in corp, si ceva palpitatii, cam la o ora dupa ce iau pastila. Dupa care trece, dupa cateva minute.
randunici consemnate la pat, spuneti-mi si mie in ce pozitii e indicat sa stam in pat. Cu perne, fara, pe spate, intr-o parte?

+24, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

buna dimi, ce sa-i faci, cand ai in jur mamici ce au de mers la alaptat se schimba deja si pt mine programul de somn...
Ariel, or fi toate dulci dar ia mai bea shodouri; si nu mai urca atatea scari!
va dorim o zi buna atat eu cat si Iulia care, contrar obiceiului de a nu fi deloc matinala (seamana cu ta-su-si cu mine de cand spitalicesc)tot da din manute azi sa va salute!

naty 24+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Nicol drum bun si te asteptam cu vesti bune!

si una bucata Giani, sper sa fie o zi mai buna!!

Mihaela 26+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput