Mamici de Martie-Aprilie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Tuturor randunelelor cu AMR felicitari si Doamne ajuta!
Sovi daca nu ma insel tu ai cumparat crema antivergeturi de la Tis?Ai observat vreo ameliorare?Am promis ca o testez si va anunt cand observ vreo schimbare si pot spune ca o mica ameliorare am observat si nu m-am dat tot timpul cat ar fi trebuit.Are mirosul mai neplacut dar nu conteaza daca-mi ating scopul.Am sa tin cont sa ma dau mereu caci atunci cand voi alapta nu mai pot folosi nimic!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 28+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ioana, era acolo din clipa imediat urmatoare mesajului! Bineinteles ca fiecare face cum simte... Eu abia am asteptat sa inceapa numaratoarea inversa si sunt bucuroasa tare!!! Cat despre bb, tot cand vrea el vine indifrent ce punem noi la semnatura! Si Yannis a facut tare multe tumbe azi...mi-a zguduit burta in toate partile si se vedea tare bine cum se umfla si misca in valuri burta in funcie de miscarile lui.... Le-a vazut si tac`su...

mami de Luca si 30+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 10 sapt!!!!

Mergi la inceput

Pe Euforia este o emisiune interesanta cu sfaturi pentru gravidute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Buna seara fetelor!!!!
Felicitari fetelor cu 30 sapt, peste o sapt si eu ma incadrez!!!

Eu m-am apucat de cautat salteluta pt patut!!!Am auzit ca cea de de cocos e in trend, eu caut tip sandwish, cocos+latex.Voi ce parere aveti???

toate fetele!!!

livi +28 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Un cuvant de drag pt Pucca, cine sa te inteleaga mai bine ca mine?...Fa cum ti s-a zis, la tine nu e asa grav si mai ales e remediabil.
Eu m-am saturat...Tocmai m-a certat rau randunoiul la tel, am facut niste incurcaturi mari cu declaratiile de venituri pe 2006 (ii zisesem eu Butucicai odata ca mi-ar trebui o contabila, ca sunt complet oligofrena la bani, ca si la legi). Acum trebuie sa alerge el sa repare in urma mea, avea dreptate sa se rasteasca, dar se vede treaba ca nu mai suport absolut nici un repros. Un lucru macar sper sa fi invatat din povestea asta: cat te poate costa sa nu-ti rezolvi treburile la timp; nu-i de ajuns ca ma simt gravitand undeva in afara lumii, mai ma ajung si incurcaturile din urma.
Imi vine asa, sa dispar, sa nu mai incurc pe nimeni...

naty 23+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Lyvy, te asteptam cu AMR-ul Cat despre saltelutza nu stiu ce sa spun! Eu la Luca am avut normala, a fost ok!

Cred ca s-a terminat emisiunea pana cand am dat eu pe euforia!

BB2

AMR 10 sapt!!!!

Mergi la inceput

Natyyyyyyyyyy, o sg data daca te mai aud cu disparutu` si alte tampenii de-astea sa stii ca vin cu , si crede-ma ca atunci chiar vei vrea sa dispari! Este normal sa faci greseli acum in sarcina si mai ales la cat ai fost de stresata! Sunt sigura ca si sotul tau este de aceeasi parere numai ca a zis si el la nervi...! Si apoi stii cum sta treaba cu neuronul acum...nu? si te rog calmeaza-te ca de nu, vin cu Chiar nu e voie in starea ta sa fii incordata si nervoasa! Mmmuuuaaah!

BB2

AMR 10 sapt!!!!

Mergi la inceput

Naty toata lumea greseste si se intampla sa gresesti la stres mai ales.Poate atunci ai fost suprasolicitata si ai omis ceva.Iar sotiorul tau s-a suparat dar fii convinsa ca nu a spus-o cu rautate.Bine ca a reusit sa descurce treburile cu putina alergatura e adevarat dar ..s-a rezolvat.Il pupacesti si tu ca poate i-o fi si dor de randunica lui atunci cand vine la tine spune-i cuvintele care-i plac lui si daca o sa mergi si acasa se va mai destinde situatia avandu-te alaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

PUCCA,nu putem lua de mana,amandoua avem colul de 20 mm...ai rabdare! Eu stau la pat de 3 saptamani jumatate,am stat si 1 saptamana in spital cu perfuzii de gynipral,acum am de luat pastile si no-spa!Cel mai greu e sa te obisnuiesti cu ideea ca trebuie sa stai,sa stai si sa nu faci nimic...e greu la inceput,dar merita orice efort!nu iti fa ganduri negre,daca iei tratamentul si il asculti pe dr,totul o sa fie bine!te pup,si noi suntem aici pentru orice nelamurire...ai grija de tine!

SIMO,mamica lui DAVID,29+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna, randunici!

Nu prea va e dor de mine??
Glumesc....

M-a bufnit si rasul cand am vazut ate bate i-a dat Simo lui Naty
Si bancul ala a fost super tare!

Naty, hai nu mai fi suparici!

Noi am fost ieri la ziua unui baietel din clubul copilasilor, de seama cu Vlad, a fost foaaarte frumos, a venit si Mosul, Vlad a spus o poezie si s-a distrat. Eu insa am cazut lata cand am ajuns acasa! Ne-am plimbat si cu sania aseara! daca vreti sa ne vedeti, am puse poze in album, bineinteles si cu burtica
Azi mi-a zis Vlad: "Mami, nu mai vrea Doamn-Doamne sa mai ninga!" ce dlagut!

Maine avem alta serbare de Mos, e la un loc de joaca si primeste cadouri de la sotul de la servici, apoi ma duc la Mall sa-mi iau tinuta pt. Revelion

le felicit si eu pe randunicile care incep AMR-ul! Super tare! Si pe cele care au fost la control si totul e bine!

Pucca, nu mai fii trista, colul e inchis si bb e bine si daca stai in pat o s fie bine!

Oana 21+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput