Mamici de Martie-Aprilie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 5

mihutza11 spune:
Bitza si Clau sa va traiasca bebelinele!
Ariel ma bucur sa citesc ca nu te dai batuta
Mihaela 26+ cu
Andra
Pozici
Bebitza

sovietica spune:
Giani, hai soro, reseteaza-te, sa nu incepi saptamana cu ghinioane...
Si abia acum imi zici ca esti asa aproape de mine, dupa ce m-am atata la tine, fara sa stiu cat de repede poti sa vii sa imi umfi ochii?? sa imi zici cand intri in prenatal, ca sa ma pot dezlantui
Asa, gandeste-te la Craciunel, sa crape al de-si baga coada, de ciuda!
Ariel, dragalasa, te implor sa nu faci depresie! Gandeste-te ca o sa treaca! Si nu mai citi mascari si despre ghinioanele altora, te rog... nu face bine
Mihuta, noroc cu tine, ca eu nu imi vazusem stelutele :)
Naty, cand mergi acasa in vacantzuca, tre sa faci injectiile in continuare? poate ii mai dati o pauza si la fundul tau...
15 nasteri?!
Simonette, felicitari pt 30 de sapt! in partea mea, verde la AMR! iupii ce cool, se da drumu la AMR-uri
Si eu vreau sa vad pozica aia, Simo! eu nu am facut atunci nici una.
Si Ioana, la fel! moama, ce aproape sunteti!
Ursulica, tareee bancul!
Bitza, felicitari pt vestile bune la echo!
Clau sa vezi ce zarva o sa fie pe ramurica in prenatale! Succese la echo de trim 3! Sa razi si sa iti rada si atunci, ca si acum
sovi 21+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici

ramo_cata spune:
simo-da asa este am fost la cump...dr mi-a zis ca pot sa mai fac cate o plimbare de o juma de ora nu de 5 ore stat in picioare...la cump am mers cu masina...scaunul dat mai pe spate iar acolo am stat cam 1h juma 2h...si nu am carat nimic,nu am impins carucior etc...doar am mers incet ca o babutza...
bitza-ma bucur pt tine...sa fiti sanatoase amandoua...
clau-mari petrecareti mai sunteti...distractie placuta...
va pupicesc acum merg sa ma imbrac ca o sa plecam la d-na dr...
ramo26+
23 sapt
'O FEMEIE ARE NEVOIE DE 9 LUNI PENTRU A DEVENI MAMA,O MAMA ARE NEVOIE DE ALTE 9 LUNI PENTRU A REDEVENI FEMEIE,IN AMBELE CALATORII TREBUIE AJUTATA.'

delphin spune:
Sunt pe aici...va pupacesc pe toate....va citesc zilnic, dar...nu prea am ce sa spun! Donc tac si ascult....
Felicitari burticilor care au ajuns la 30s. La mai multe sanatoase! Amin!
Burta mea creste...la fel si tzatzele pe care tare m-am saturat sa le car dupa mine, le-as lasa cu mare drag pe undeva...I-am propus sotului sa i le dau lui sa le care...ma abtin sa scriu raspunsul...va imaginati cred!
Sovi si eu cu stomacul, adica burta sub stern, ma doare...am mai amagit cu pansament gastric, dar am trecut pe regim si interdictie la ceai. Ma simt mult mai bine. Regim de refacere a florei intestinale, adica iaurt cu bifidus si paine prajita...vreo trei zile, caci ieri m-am porcit cu potatoes, salam de biscuiti la greu, productie proprie si supa...nu m-a durut stomacul dar nici mult nu aveam...deci atentie la ce mananci, caci de acolo se trage...si ce bei!
Surerea de spate am tratat-o cu comprese calde, adica sticla cu apa calda...pe locul dureros...si trece.
N-a ca m-am vaitat! Va pupacesc si mai vin eu...ma duc sa pun o poza ca sa vedeti ce am facut noi in week-end!
edit, gata poza
http://good-times.webshots.com/photo/2839825490089135164LXtAZz
pozici
bb2
burticutza

pucca spune:
Randunici!
Eu sunt foarte suparata. Azi am fost la doctor la control si ghiciti ce, m-a gasit cu colul de 20 mm , asta dupa o eco transvaginala. Asa ca acum sunt cu moralul la pamant, dupa ce doctoritza mi-a spus urgent la pat, doar la toaleta sa cobor din pat. In rest din 24 de ore 23 si 45 de minute sa le petrec in pat. Mi-a dat sa iau Gynipral 1/2 tableta la 6 ore si No-spa 3/ zi.
Off sunt asa speriata, am plans o gramada. Acum sunt in pat si va citesc. 24+,
Bianca Maria

clauclau spune:
Pucca, nu mai plange si stai cumintica in pat! Totul va fi bine cu tine si bebelina , linisteste-te si odihneste-te din belsug.
CLAU 29 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

simonette spune:
Eheeeii!!!!
Da, bre...papat sorici la greu! Si cui nu are sursa si are pofta, am si dau cu mare placere! Numai sa-mi spuneti ca poftiti si va si satisfac placerea...serios vb!
Pucca, stiu ca vestea pica tare prost dar daca esti cuminte si stai in pat cat poti tu, pana la urma va fi bine! Trebuie sa te inarmezi cu multa, multa rabdare! fata deprimata!!!
Ariel, sunt sigura ca serbarea de maine te va intari si iti va face bine! Fara efort si nu vor fi probleme! Doar ca o sa-ti iasa inima din piept de mandrie si emotii! Mult succes!
Clau si Bitza, felicitari voua ptr. bblinele jucause si sanatoase!!!
Sovi, mey, multumesc ptr. unda verde...in tine imi si era sperantza ca doar tu esti cu nuantza verde!!! Sunt tare curioasa cine e posesoarea pozei de la zid...ca tare as vrea-o! Dar nimeni nu zice nimic..... Cine mai avea camera, mey? Roxana nu, ca si ea o vrea!!! Ma tot intreb............!?
La tzara Luca s-a distrat de minune, s-a plimbat cu saniutza, s-a urcat calare pe porc, si a terorizat pisica....Doamne ce a putut sa-i faca! Dar asa pisica prostutza n-am vazut in viatza mea! Atat de buna si cuminte si statea saraca la jumulit fara sa miaune si fara sa fuga....mi-a rupt inima! Luca si-a facut o buba deasupra ochiului si m-a speriat f. tare! A sarit in pat si la un moment dat a aterizat langa pat si in cadere s-a lovit in coltzul unei mobile! Cand am vazut ca ii sangera rana am inceput sa tremur si sa plang iar el mititelul desi plangea s-a calmat si imi spunea:'lasha, nu mimita, tece!' Mancal-ar mama pe el de curajos! Daca imi mai face una la fel crek nasc instantaneu! Aseara am crezut ca nu mai ajungem acasa ca a fost un accident pe autostrada si de la Urziceni ne-am intors la Buzau ca s-o luam prin Ploiesti-Bucuresti! Asa ca in loc de 3 ore cat facem de obicei pe drum am facut vreo 7....Bine ca am ajuns sanatosi...la 12 noaptea transam porcul! Cine vrea sorici sa strige!
Delphinas, tare as vrea sa aflu care a fost raspunsul randunoiului cand l-ai insarcinat cu caratul tzatzelor!!! Cred ca rau i-ar mai parea!!!
mami de Luca si
30+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 10 sapt!!!!

numeioana spune:
Multumim de urari, randunici!
Simo, nu vreau sa pun AMR ca asa simt eu, ca l-as grabi pe bebe si vreau sa stea acolo la caldurica pana in sapt. 38 macar. Dar astept sa-l vad pe-al tau, daca n-ai ganduri din astea... Ma bucur ca sunteti bine si tu si Luca si ca v-ati distrat de minune la tara.
Pucca, ai grija de tine! Stai in pat cum zice medicul si o sa vezi ca va fi totul ok.
David a facut o groaza de tumbe astazi, incepand de dimineata. Cred c-a avut un chef de joaca!! Imi vine sa-l mananc!
Pupici tuturor!
Ioana 30+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

numeioana spune:
Am vazut AMR-ul! Felicitari!
Ioana 30+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.