Mamici de Martie-Aprilie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ursuleata f tare bancul....

ramo26+ 23 sapt

'O FEMEIE ARE NEVOIE DE 9 LUNI PENTRU A DEVENI MAMA,O MAMA ARE NEVOIE DE ALTE 9 LUNI PENTRU A REDEVENI FEMEIE,IN AMBELE CALATORII TREBUIE AJUTATA.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ursuleasa,super bancul...m-ai facut sa rad pe ziua de azi!
Azi implinim si noi 29 de saptamni!Mare fericire pe mine,ca mai am 6 saptamani pana cand s-ar putea naste bebe fara nici o complicatie!

Simo,mamica lui DAVID,29+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Maia
Felicitari mamicilor de 30 s... Doamne ce mai trece timpul...
Ursuleata super bancul...

Mihaela 26+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

RAMO,am citit ca ai fost la cumparaturi...ce fain!Cum de te-a lasat dr?Ca din cate stiu esti si tu consemnata la pat!Ce frumos ca ai putut iesi din casa...eu maine,fie ce o fi,merg la serbarea lui DAVID,ca nu pot lipsi!Dr mi-a zis ca nici nu-mi interzice,nici nu e tare fericit ca merg...eu cred ca DD nu ma va lasa,si o sa-mi fac copilul fericit!Abia astept sa-mi vad puiutul in "plina actiune"!
Pupicuri ptr toate randunicile

Simo,mamica lui DAVID ,29+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Hello, si de la mine.Nu am mai intrat ca am fost plecata.
Asadar, vineri am fost la Iosup....am o fetita sanatoasa....are 550 de grame, este o ranjita...am sa va pun poze zilelea astea......si este o nazdravana,ca se agita in timpul ecografiei de mama-mama.Colul meu are 37 mm cu orificul inchis.......toate masuratorile sunt in parametrii normali(asa mi-a zis Iosup) Si se va naste cel mai devreme pe 9.04 si cel mai tarziu pe 15.04.
Deocamdata nu stiu ce sa va mai spun.....daca imi aduc aminte..revin...pupici dulci de la un greieras bortos(asa imi zice o prietena)

IRINA
+23
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetele, merci mult pt incurajari! mi-au folosit foarte mult si ursuleato, super banc.
ca sa ma mai bine dispun am intrat pe subiectul asta si am ras cu lacrimi:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112873&whichpage=1

alexutza 4 ani + si 23 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna randunici, mi-a fost dor de voi! Am fost tare ocupata zilele astea, nici n-am apucat sa citesc din urma, dar o sa ma intorc imediat sa vad ce ati mai facut. Si-asa din ianuarie intru in prenatal si o sa-mi petrec mult timp cu voi. Abia astept!

Sambata am fost la consultatie, totul este bine, analizele au iesit bine, colul lung si inchis , bebelina este bine si miscareata tare. La controlul pe masa m-a apasat pe toate partile la bebelina si a zis ca este bine. Cum si-o fi dat seama la pipaiala asa? Vineri am si eco de trim. 3, abia astept sa-mi vad fetita .

Am facut si o parte din cumparaturi sambata pana cand n-am mai putut de oboseala nici eu nici Razvanel si ne-am asezat pe niste lazi de sampanie . Asa ca l-am lasat pe sot sa continue cu alergatura prin magazin si noi ne-am odihnit. Mai mergem o tura saptamana asta si scapam. . Ne-am luat si brad aseara, cred ca pe vineri o sa-l si impodobim...abia astept caci mi-am mai luat niste ornamente frumoase !

Ieri am fost la o petrecere de copii si am stat toata ziua...iar azi parca am in urechi numai chiote de copii si mamici care incercau sa-i stapaneasca. Maine dimineata Razvanel are petrecerea de Craciun organizata de firma mea, iar maine seara alta petrecere de copii la Mc Donald's. Si o s-o tinem tot asa intreaga saptamana!

Va pup pe toate si sper ca sunt numai vesti bune in urma, da??? O sa incerc sa recuperez...

CLAU 29 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Tare bancu'

Bravo celor cu 30 sapt implinite SIMO SI IOANA, vin si io de simbata cu ele implinite.

Ariel , tare imi pare rau ca nu poti sa dormi decit in locuri foarte comode( gen scaun si fotoliu) , dar imi place de tine ca insisti.pup io fata sa treaca de toate.

m-am mai calmat ca am vorbit cu bb foarte mult ( daca ma auzea cineva ) i-am povestit tot lu bb si l-am rugat frumos sa ma scuzeasca ca (virgula) citeodata mai fac tensiunea 500, si sa stiti ca dupa ce am vb cu el juma de ora si el imi raspundea cu niste suturi in ficat bine inteles acu doarme, deci ma si iertat.Asa ca in acelasi context va multumesc si voua pentru sustinere si
Sa o pup si pe Sovi , careia i-am umflat ochisorii, ma mai vezi????ca daca nu ma recunosti dupa glasul meu suav.......

sa mai pupam si pe Ela -rindunela, si pe Simo(ai mincat bre sorici?), si pe Naty-movulina, si pe simo27 cumintela
si pup si rindunicile care fac curatenie de Craciun, poate ,gen Cory, delphina, papaciosu',laly,clau(mey, da in titan a cazut netu ,, unde esti?),roxane, raluci, cristina din cluj, Kitzy( si ziceai ca nu a nins, da voi suntetzi inzapezite),

De Ririan mai stiti ceva?????, Marina si mai sunt multe care nu ne-au onorat cu prezenta, poate dati un semn ceva!!!!pls!!!si

Giani ,.... 29+ ca am dovada

o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Simo felicitari pentru cele 30 de saptamani......gata a inceput numaratoarea inversa!!!!!
Doamne ajuta!!!!!

IRINA
+23
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Giani, gata am aparut iubita! N-a cazut netu' in Titan, dar am avut multe activitati...care mai de care!!!

Ca sa nu mai zic ca sambata dimineata inainte de consultatie am alergat ca nebunii prin tot orasul sa-i cautam costum lui Razvanel pentru serbare caci tipa de la Fabrica de magie ( unde facusem comanda online ) mi-a zis ca e posibil sa nu ajunga la timp. Si nu puteam sa lasam cupilul in fundu' gol la serbare, nu???? DAr stradania ne-a fost incununata cu succes si am gasit un frumos costum de spiridus prin bunavointa unei doamne care ne-a ajutat si a cautat bine in stocul ei de costume ( sper ca nu a lasat un alt copil fara costum!!! ). Bineinteles ca ne-a usurat si buzunarele de 200 ron, dar ce nu faci pentru copil, nu? Chiar daca-l poarta doar o ora joi, am fost satisfacuti de de ctreaba am facut si m-am dus razand la controlul ginecologic!!!!

CLAU 29 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput