Mamici de Martie-Aprilie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 3

ramo_cata spune:
naty- nu m-am exprimat bine....normal ca trebuie sa pleci acasa cu iulia in burtica...sa stea acolo la caldurica pana o sa vina momentul mult asteptat...
ramo26+
22 sapt
'O FEMEIE ARE NEVOIE DE 9 LUNI PENTRU A DEVENI MAMA,O MAMA ARE NEVOIE DE ALTE 9 LUNI PENTRU A REDEVENI FEMEIE,IN AMBELE CALATORII TREBUIE AJUTATA.'

ramo_cata spune:
am uitat off ce mami tantaluca...trebuia sa ne schimbam si noi semnatura ...suntem un picut mai mari...pupa mami de pui mic....
ramo26+
23 sapt
'O FEMEIE ARE NEVOIE DE 9 LUNI PENTRU A DEVENI MAMA,O MAMA ARE NEVOIE DE ALTE 9 LUNI PENTRU A REDEVENI FEMEIE,IN AMBELE CALATORII TREBUIE AJUTATA.'

simonette spune:
Ieri am implinit 30 de saptamani!!!!!! Pot sa imi pun AMR-ul la semnatura????
Merg sa citesc din urma si revin mai pe seara!!!!
mami de Luca si
30+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

numeioana spune:
Si noi tot 30!! Yupyyyyy! Eu nu-mi pun AMR, pt ca nu se stie cat timp mai e... si nici nu vreau sa-l grabesc pe bebe...
Pupici tuturor de la bebelin grasunel de 30 de saptamani!
Ioana 30+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

ariel_7000 spune:
fetelor am incercat sa dorm si am reusit sa o fac pt 20 min. cand a venit "acceleratul". asa ca mi-am pus fundul in fata monitorului si am inceput sa googalesc. si....am atipit inca 15 min. cu capul pe birou!!! cred ca de fapt am alergie la pat, ca pe birou, scaun si in alte locuri d-astea "comode" vad ca nu mai haraie gatul meu ca gasca toanta.
felicitari fetelor pt cele 30 de sapt. sincer, va invidiez, vreau si eu sa ajung cat mai repede la 34 de spat, ca sa stiu ca bebe poate veni in siguranta...pana atunci, tremur ca frunza. sa dea Doamne Doamne sa fie ca la prima sarcina, cand mi-era teama de nastere prematura (la 6 luni aveam bagajul langa usa) si am nascut pana la urma dupa 43 de sapt.!!!
uffff, nu sunt o companie prea placuta nici azi, sunt semidepresiva, iertati-ma ca va coplesesc cu problemele mele, dar pana vine sotul de la munca sunt doar cu voi:))
alexutza 4 ani + si 23 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

RalucasS spune:
sovi - cand vin de la dr, (ca acum plec) imi fac niste pozici si vi le arat
giani - pt fata nervozata, sper sa te mai calmezi
ariel - incearca frectie cu otet aromat...mie asa imi trec cele mai cumplite raceli
simo,ioana - felicitari pt cele 30 de sapt ....ce emotionant, parca ieri aveam 5-6s , apoi 12s si vorbeam de TT, iar acum se apropiea AMR-ul....
27+
Lucas

Maia37 spune:
Circumcizie?Brrrrr...niciodata n-am sa-i fac asta bb-ului meu!Si ma gandeam la asta dar vazand articolul....multumesc randunicii pt articolul postat.Ce putze stafidite aveau maturii....
Mihutza Sa-ti traiasca gagalicea grasanica!
ZozeTare frumoasa randunica!Burtica e mistooo tare!
arielMulta sanatate si incearca sa stai asa cum observi tu ca te calmeaza tusea.Oare Ketotifen e voie in sarcina?Ia vezi pe net ca asa stiu ca mai calmeaza tusea...sau vorbeste cu dr.
Mihaela, mamica Andreei 13+ si
28+ cu
Vlad Andrei

simonette spune:
Ariel, eu am convingerea ca va fi bine ptr tine si bb! Gandeste si tu pozitiv !
Sovi, abia astept pozele....chiar asa, unde este poza de la intalnire in care eram toate insirate la perete???
Ioana ce conteaza cat mai e pana la nastere? Mie imi place sa vad acolo AMR-ul....Cand vrea el sa vina, sa vina...nu inseamna ca-l grabesc! Felicitari ptr. cele 30 de sapt. !!!
mami de Luca si
30+ cu Yannis-Sebastian
BB2
AMR 10 sapt!!!!

ursuleata spune:
Se apropia Craciunul. Un copil ii scrie o scrisoare lui Mos Craciun: 'Draga Mosule, te rog mult sa-mi aduci un trenulet electric, o masinuta si o ciocolata' .Se duce copilul la posta si duce scrisoarea. Postaritele deschid scrisoarea, o citesc si li se face mila de copil. Hotarasc ele sa puna mana de la mana si sa-i cumpere copilului darurile. Strang ele banii cumpara trenuletul, cumpara masinuta, dar de ciocolata nu le mai ajung banii. Trimit cadoul copilului. La cateva zile de la Craciun copilul duce la posta o alta scrisoare cu multumirile pt Mos Carciun '" Draga Mosule, iti multumesc pentru cadouri, trenuletul este magnific, masinuta este super. Eu sunt convins ca mi-ai trimis si ciocolata, dar cred ca piz....e alea de la posta au mancat-o...21+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

simonette spune:
mami de Luca si
30+ cu Yannis-Sebastian
BB2
AMR 10 sapt!!!!