Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 4
myral spune:
Moldoveanca eu stiu ca au mai avut vreo 2 fete problema asta cu bebeii dar nu a fost nimic grav, deci cred ca nici la voi nu va fiMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Piciulika mi-am adus aminte, brrrrrrr si a mea a urlat la san vreo 2 luni cred innebunisem si acum mai are ceva tentative dar nu se compara. Sa scapati repede de colicei, la noi asa se manifestau.In sfarsit ninge si la noi. E asa frumos sper sa tina. Mosul a venit dar l-am trimis si la voi, e f generos sa stiti anul astaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Noapte buna!Repede ca ma prinde sotul la laptop, e la dus, hi, hi, hi!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la noi!
Am revenit si noi de la Deva, cu forte proaspete. Am fost rasfatate. Ce bine a fost! O sa mergem din nou de Sarbatori! Sara a dormit din nou pe masina tun. S-a obisnuit cu multa lume si glagie, precizez ca am doua nepotele foarte zgomotoase. Acum am inteles ce ati vrut sa ziceti vizavi de delicatetea copiilor fata de bebelusi.
In rest sintem bine, Sara toata ziua cu gura pana la urechi, apucam obiecte cu mana si le ducem in gurita. Povestim, gangurim. E o dulce! De intors in pat, noi inca nu.
Citesc maine in urma si revin! Mi-a fost dor de voi! Pup! Somn usor!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
Sabina spune:
a fost f frumos! dar n-am facut poze. O sa ma multumesc cu filmul.au pozat unii altii, si o sa iau pozele de la ei.
Bb a fost exemplar, a bocit el un pic, pt ca nu isi facuse somnul...dar in rest cuminte foc.
Acasa au venit jumate din invitati, restul maine la mir, n-a fost deloc asa de greu, pt ca toata lumea a dat o mana de ajutor la adus farfurii, asezat tacamuri, servit unu pe altul, iar eu am avut grija doar de Gheorghe. Bine, maine dimi e munca...si poimaine, desigur. dar per total a fost f ok.
Sofia s-a jucat cu copiii prietenilor nostri cei mai buni, si a primit si ea cadouri.
eu depresata, sunt cea mai grasa dintre toate cele de varsta mea, cu copii sau fara....asta e. Bine ca suntem sanatosi.
am facut totusi niste poze acasa, o sa vi le arat. Mamei nu i-a placut cum arata costumasul ala de la Next,(ca material, era naspa la pipait) asa ca i-au luat altceva, o salopeta alba f faina, care are 2 dungulite rosii la bretele (ma rog, nu mai tin minte exact, ca n-am studiat atent), dar oricum, super ok cu un strop (f f mic!)de rosu, chiar daca nu sunt superstitioasa
Iar atmosfera de la biserica a fost spledida, cand am iesit era intuneric si ningea, ce mai, de vis!!!
Piciu, hmmm, ce sa zic? ser fiziologic ai incercat?
apropos de ser...azi am facut una gogonata.I-am dat din greseala vitamina D3 in ochi.Roseata, ochi injectat, pielea rosie pana la tampla, eram gata sa plec la urgente.(era ora 10 dimi) i-am pus niste ser....de fapt o gramada.Sa ii curete bine ochiu. Apoi am pus cantitati imense de lapte de mama
in 15 minute era perfect.
si inca una: de 2 ori azi l-am culcat pe burta si l-am gasit pe spate.Sofia jura ca nu l-a intors, restu nici atata. dar miscarea propriu zisa eu n-am prins-o....
eu din iancului cum as veni mai bine la crasma aia? daca-mi da voie husbandul sa duc bebe in aglomeratie, of course....eu as lua un taxi sa zicem.
roxule, te bagi?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Annisia spune:
Salut! Si eu ma bag la halit papanasi!!!! Numa luni si marti sa nu fie... Luni e ziua mamei si tre sa ma prezint la poarta ei... Marti e zi de fotbal si nu vreau sa vin cu bebeloiul legat de gat... De miercuri sunt a voastra!
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Daca nu veniti cu gugutii, mai am trei locuri disponibile. Pot aduna de pe traseu gagici din Militari, Drumul Taberei ...
Micul Yannis creste mare
bikmaria spune:
am gasit asta la mamici de gemeni
Donator desprecopii.comDonator desprecopii.com
Jurnal
Japan
Hamamatsu
1010 Mesaje
Trimis la: - 15/12/2007 : 09:46:35 Show Profile Trimite mesaj yahoo luiAYUMI Trimite AYUMI un Mesaj Privat Reply with Quote
E mult timp de cand nu v-am mai scris.Bebelinii sunt bine,au luat in greutate si nu am probleme cu ei.Nu au colici si sunt cumintei,nu am ce sa le reprosez.Naoki are deja 4300g iar Ryuji 4000 g.Au 5 luni de la nastere dar corectate doar 2.Am pus aici niste poze noi.http://good-times.webshots.com/album/561737248kcrnmh
Eu in schimb nu sunt prea bine.Neavand nici un ajutor ma simt foarte obosita si singura.Am noroc cu internetul ca altfel cred ca innebuneam.Toata ziua singura,doar cu gemenii,sotul vine la ora 7 seara dar la 11-12 doarme.
Lasa ca mai am putin pana cresc si apoi am si eu cu cine vorbi.Maine avem botezul,sunt asa de emotionata.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze