Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Fetelor am inteles pot sa-l scot si cand ninge. Credeam ca dc nu ai voie sa-l soti cand ploua chiar si usor, nu ai voie nici sa-l scoti cand ninge, si nu am gasit nicaieri o astfel de informatie!
In privinta diversificarii noi incepem de maine astfel:
-suc de mere (golden, ionatane, de Voinesti) 2 lingurite, timp de 4-5 zile, in fiecare zi dublam cantitatea astfel duoa 4 zile ajungem la 80ml suc;
-apoi suc de morcov la fel;
-suc de portocale + suc de morcovi, mar, portocale (se pot combina dc s-a stabilit toleranta la fruct);
-in suc de morcov dupa aprox 14 zile bagam si marul ras ( se baqga treptat pana cand ajunge un piure, se poate face piureul si cu mar copt)
- se continua cu alte fructe banane, piersici si ce se mai gaseste pe piata.Piureul de banana va fi diluat la inceput cu putin ceai de anason/chimen,apa, sau suc de portocala. apoi dupa 2 sapt jumate se poate face un piure amalgam (mere, morcov, banana)
-masa de fructe este urmatoarea dupa masa de dimineata si pana se ajunge afi inlocuita se da si lapte.
-incepand cu luna aVa incepe sa se dea si supa astfel:
- I sapt supa de morcov ( in zeama strecurata bagam 10 lingurite de morcov mixat + 1-2 lingurite lapte praf (cantitatea de morcov mixat creste pana cand ajunge de consistenta piureului)100 ml apa de fierbere, 50 gr morcov ras;
-aIIa sapt supa morcov + cartof in care se baga si cartoful pasat la inceput mai putin decat morcovul si apoi 1/2 morcov-1/2 cartof + 1-2 lingurite lapte praf (pulbere) 1/2 apa de fierbere, 1/2 zarzavat mixat, cant totala 100-150ml;
-aIIIa saptamana se adauga si alte zarzavaturisi se inlocuieste laptele praf cu 1/2 lingurita ulei( se poate fierbe orez separat il pasezi si il adaugi in supita)1/2-1/3 apa de fierbere, 1/2-2/3 zarzavat, cantitate totala 150-180ml
-aIVa saptamana se adauga carnea (care se fierbe separat) aprox 30 gr. Se prefera carnea de piept pui/manzatsi se aduga la 4 mese din 7
- saptamana aVa se adauga galbenusul de ou (oul se fierbe 15 min) astfel:1/4,1/2, 3/4, 4/4. Se da in zilele in care nu se pune carne in piure.
-saptamana aVa la ultima masa se aduga in lapte cereale pt bebelusi
Astfel la sfarsitul celor 5 luni( bebe face 5 luni) bebe are mesele astfel:
-I masa lapte,
-aIIa masa fructe,
-aIIa masa legume+carne/ou,
-aIVa masa lapte,
-aVa masa lapte+cereale.
Dc sugarul primeste san se ajunge aici abia la sfarsitul celor 6 luni!
Sper sa va fie de folos!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Alinus la steluta nu sunt independente una de alta , dar muzica e linistitoare, nu deranjeaza...

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani ! cu sanatate si fericire pentru micii nostri sarbatoriti de astazi:
papanashul dulce Tudor Constantin de urmychance - are 3 lunitzeee
dulceatza Maia de Missy
papanashul Nathan de Taby
Si vin tare din urma :
papanashul cu ochi de peruzea Mihnutzu de teodora are deja 2 lunitzeee
papanashul Raul de ank83

Sa va traiasca micile comori, dragi mamici, sa va bucurati de ele !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Florentinalo sunteti o familie frumoasa..

Alinusa mi se pare mie sau tu ai slabit muuult?

Sabina felicitari pt. micul crestin!Iar Sofia e o draguta cu 'bobul' ei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

danielle, am pus linkuri noi la pag 8 din cap asta

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Sabina sa-ti traiasca micul crestini si sa va bucurati de el

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/user/

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

La multi ani Mandarinuta!

Sa va traiasca mici crestini Urmy,Sabina, Kriss

Kriss nu am reusit nici eu sa vad pozele.

Cu gandul la sorici am halit o portie e toba...aici e facuta cu putin patrunjel, usturoi, lamaie.

Din cauza voastra o pun pe mama la munci suplimentare, adik sa-mi faca papanasi...pai pot sa rezist.

Maine si poimaine am de facut shopping ptr cadoute , dar mai ales ptr Revelion ...imi vine sa mor ca nici haina sau jacheta din blana nu-mi vin ca lumea...nu ma omor cu dieta ca am timp de cure, dar nu am timp si chef de umblat ptr hainute.

Rox mai am o saptamana si intra baietoiul in vacanta ... voi avea si "lectii" de facut, iar ptr distractie cred ca-mi va chema ceva prieteni...asa ca macar tu stii ca ii ai doar pe ai tai.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Am reusit sa pun si eu pozele puiutului meu> Ce parere aveti despre gogosarul meu???????
http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput