Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 14
luy spune:
Cecilia, sa stapaniti sanatosi masina ! A zis myral ca e moshul darnic anul asta
, iata ca a avut dreptate
Sabina, sa va traiasca micul crestin ! Ne bucuram ca totul a fost bine, asteptam si poze totusi cand faci rot de ele.
Am vazut poze cu miss Balaceanca in dulap
Esti mortala, Annisio si tu stii asta ! Stii ce asociere mi-a venit acum i minte ? Ca esti ca un pahar de sampanie, efervescenta, un pic piscatoare, dar asa buuuuna
Si esti o frumoasa, tie iti sta bine chiar si in dulap !
Poate te pune mama naibii si nu vii la intalneala !
Sa faci bine sa te prezinti sa vedem daca esti in stare sa mananci asa mult cum te lauzi
Si La multi ani ! pentru mama ta, sa=ti traiasca!
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
Roxali spune:
Andreea e frumos foc.
Cecilia sa o stapaniti sanatosi si la cat mai multe...drumuri.
Steluta Tomy ce marca e ??...am vazut cava de la chicco, dar nu stiu daca e aceeasi.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Roxana_G spune:
Alinush, vai ce fulgulet scumpic dragut ai! V-ati asortat la oranj? Imi pare tare rau ca tot sufera bebe Iulius pentru buba cu pricina, doamne ajuta sa se vindece mai repede. Eu am ditamai proiectorul de la Tomy dar nu merge separat muzica de lumini.
Kriss, pui dulce ai. A fost cuminte sa inteleg?
La ce biserica a fost?
Sim, posibil sa vin joi. Am o consultatie la 12.30 pentru problema mov si daca nu se intarzie trec sa va salut.
Andreea, dulcic gogosar!
Va pup ca plec la distractie - serbare si concert. Pupici si o seara placuta, ne mai auzim maine!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by danuta36
Florentinalo sunteti o familie frumoasa..
Alinusa mi se pare mie sau tu ai slabit muuult?
Sabina felicitari pt. micul crestin!Iar Sofia e o draguta cu 'bobul' ei..
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze
Cu mine vorbesti? Sigur nuuuu...Am dat jos doar 1,5 kg de cand am iesit din maternitate. Acum am 8,5 kg in plus! Si la un moment dat incepusem sa mai pun. Daca m-as intoarce pana in iulie la 60,5, de la cat am plecat, as fi fericita.
Astept primavara sa ies cu bb cu caruciorul pe traseu mai mult.
Dar m-am tras rau de tot la fatza. Sotul meu zice ca de la supt mi se trage. Dar iti zic eu ca e de la nesomn.
Eu de Annisia ziceam ca a slabit tare de tot.
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
alinus_25 spune:
Prisi, e clinchetul acela clasic de carusel, sau e diferita melodia? Si ca volum, se aude tare?
Alinus
sim_stoian spune:
Andreea, dar de ce incepi asa devreme diversificarea?
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by florentinalo
Danielle02 ,merci.si dulceata ta e fffff frumoasa.M-ai pus pe drumuri,dupa buburuze.Vreau si eu buburuze frumoase.
Poze
Flori, mamica fericita deStefania Daria (04.09.2007)

imi plac buburuzele tare mult,nus de ce,am eu asa o pata...
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)pozici
alinus_25 spune:
Rox, distractie placuta, sa te destinzi. Vreau si eu la concert cu Banica......
Andreea, tare frumos GOGO. Vezi sa nu te urecheasca fetele cu diversificarea de pe acum. Las ca acusi te lamureste Sabina ce si cum.
Mamicute vreau si eu o jucarie/ proiector de lumini pt bbita al meu. Una la care sa functioneze independent luminile, sau numai cu lumini, ca al meu tare mai e fascinat de ele.
Alinus
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
ce piticot frumos andreea,sa va traiasca,si ce sta el la cantarit

Danielle
de Ebonee (02/10/2007)pozici
Sabina spune:
Amdreea, gogo al tau e super frumos...dar chestia cu diversificarea, pardon scuzati, nu vad sensul.
sincer, te pripesti degeaba.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

Stefania Daria (04.09.2007)