Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Andreea ti-am zis ca Sabina e pe faza.

Roxali asta e steluta, dar nu stiu ce marca
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/steluta-vise-placute-p-82.html

Imi dai si mie linkul cu steluta de la Chicco sa o vad si eu???

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

auleu, am citit si chema.hai ma, portocala n-ai voie pana la un an, e super alergica! iar sucurile de fructe sunt f f acide...

s-a trezit gheorghe si nu mai intru azi cred, insa nu pot sa nu spunb, o sa regreti mai diversificarea asta.
ii nenorocesti stomacul.
treaba ta, daca tii neaprat sa-i inlocuiesti in 4 zile laptele de mama cu 80 ml de suc..

eu una am obosit rau de tot, faceti nenicule ce vreti, am senzatia ca-mi racesc gura degeaba de aproape un an de zile.... (m-am trasnformat in Annisia pt 2 secunde)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Chiar asa Andreea, de ce incepi asa devreme? Aveti doar 3,5 luni...Capraru e nitel demodat cu 3 luni ale lui.M-am documentat si eu si indiferent de modul alimenatrii, la sin, artificial sau mixt, mai devreme de 4 luni nu se incepe ! si cind se spune "4 luni", asta inseamna de fapt sfirsitul celei de-a 5-a luni.

Iarasi, unii zic fra banana pina la un an, e alergena.Numai fructe indigene.si fara citrice.

Schema in sine e ok, mai putin banana sa zicem, momentul mi se pare prematur.

Ce a scris Tomasa pe mailul comun e f de actualitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Eu tocmai am descoperit ca cineva l-a trisat pe Mos Nicolae. Ia uitati aicea: http://good-times.webshots.com/photo/2527983220100533949LolXZF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Sabineluuuu, erai pe faza .
Pana la urma fiecare face cum vrea. Singura problema este ca putem sa le nenorocim stomacul / intestinele daca incepem prea devreme sau le dam ce nu trebuie. Eu nu sunt de acord cu citricele asa de repede si nici sa incep asa devreme, dar ii voi da si banana atunci cand o sa incep ca sa vad daca e OK. Nu prea imi vine sa cred ca ar putea avea alergie de la banana...

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinus_25

Eu tocmai am descoperit ca cineva l-a trisat pe Mos Nicolae. Ia uitati aicea: http://good-times.webshots.com/photo/2527983220100533949LolXZF

Daaaaaaaaa, acum vad..Alex are 2 perechi!

Mergi la inceput

Sim, ca sa fiu sincera si mie banana nu-mi inspira asa mare neincredere. Lui Cristian i-am dat..si n-a avut nimic.Si citrice i-am dat si n-a avut nimic, cu toate ca eu sunt "atopica" pina in dinti. (Dati cu biciu' ) ...Dar eram mai " nedusa la..biserica" atunci.Acu insa am de gind sa fac ca la carte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Fetelor eu incep diversificarea asa devreme pt ca Gogo al meu nu a primit nici un ml de lapte matern (sunt purtatoare de hbs ).Asa mi-a zis dr fe familie sa incep de la 3l adica in luna a IV a.O sa am grja si o sa va zic cum evolueaza> Dc as fi putut alapta credeti-ma ca nu as fi dat inapoi, iunsa asta e viata! El sa fie sanatos! InPortocala privinta portocalei parerile sunt impartite!Portocala i-o baqg la aproape 4luni nu crede ca e f devreme!Stiti cum e 1000 de medici 1001 pareri! Insa avand in vedere ca at cand sughite ii dau o lingurita suc de lamaie, si asta de la 4 zile la recomandarea neonatologului, nu cred ca e vreo pr cu porocala luata treptat. Cu Dumnezeu inainte, nu sunt o mama care nu se informeaza, am citit o gramada despre diversificare pana acum. Sa speram ca voi lua decizia corecta]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai la nealaptati varsta minima e 4 luni jumate.....
deci mai asteapta o luna, o luna jumate, si dupa aia diversifica-l linistita.
Nu are legatura imaturitatea stomacelului cu alaptatul, e cam aceeasi la toti bebelusii.
oricummscghmea ta dupa parerea mea este MULT prea abrupta.
eu as incepe la 4 luni jumate dacanu mai ai rabdare, si as ajunge abia in minim 2 sapt la 80 ml de suc. E mult prea rapid ce faci tu acolo.
eu am sa incep la asta micu cu legume, la sofia am inceput cu fructe, acu vreau sa incerc varianta cealalta.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Natiune, natiune....

ia ziceti voi va place Daria gagica lui Darius?

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput