Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 12
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by alinus_25
Dany, multumim. Mult spor. Cand ajung ai tai?
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)
or sa ajunga sambata,abia astept
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
luy spune:
Buna ziua de la noi, ca dimineata a trecut de mult...
Abia acum am reusit sa va prind din urma, harnice ati mai fost...
Inainte sa scriu altceva, sa va zic propunerea mea pt intalneala, ca vad ca nu ati stabilit inca. Hai sa ne intalnim joi pe la pranz, oare de la cat deschid aia sandramaua ? Vad ca joi si vineri sunt zile care le convin tuturor fetelor. Eu as vrea sa ne intalnim joi pt ca are cine sa ma aduca si pe mine daca punem intalnirea pana la ora 14. Ca sa fiu sincera pana la capat, as prefera sa ne intalnim undeva pe la 12-12.30, ca sa vina tati sa ma duca si acasa dupa aceea ( el la ora 15 trebuie sa mearga la munca).
Ziceti si voi cum va convine.
Chiar ii ziceam sotului azi :"de la propunerea Simonei sa mergem amandoua la papanasi am ajuns sa organizam o intalneala cu o gramada de fete... Au facut aia fetze lungi cand am mers cate 10 gravidoase, acu' astia or sa lesine sa vada atatea mamici cu bebei "
Chiar asa, daca toata lumea vine cu bb nu stiu cum or sa se organizeze aia. Exista separeu ? Ca noi o sa ne intindem ca niste placinte cu scoicile pt bebei....
Oricum, inca mai stau pe ganduri daca vin cu Maria sau nu. Adica asta in cazul in care ne intalnim cand e tati disponibil ca bona
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
cecilia L spune:
Mandarinuta
sarbatoritilor de azi
Annisia, super baiatul tau, nici cu tine nu mi-e rusine...imi place poza cu Y in zapada.
Fetele eu bucuroasa tare, platit masina noua si maine mergem sa o luam, si daca tot e noua tb plimbata asa ca il scoatem pe Cristi la prima lui plimbare mai lunga, un drum pana la tara, aproape 250km...asa ca nu stiu daca ajungem la intalneala, mai vb.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2615102690101313810DXHNfg
sim_stoian spune:
Luy, rezervam la nefumatori. Oricum, la ora aia e liber acolo, asa ca avem loc sa ne desfasuram. Sa ramana joi la 12.30? E bine? Cine vine pana la urma?
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
prisi spune:
buna,
in primul rand Mandarinuta si de asemenea micutilor sarbatoriti de azi
am vazut poze frumoase cu bebei de Annisia, Urmy, Florentinalo, Alinush, sunt superbi
fetele apropo de intalnire si eu ma gandeam la aia ce fata or sa faca cand o sa ne vada, am putea sa ne vedem sambata sa lasam bebei cu taticii...nu e si parcul aproape, poate punem si de o intalneala de bebeii cu tatici
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
luy spune:
La multi ani, Mandarinutza !
Sa ai parte de o zi speciala, cu multe bucurii si cadouri frumoase !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
florentinalo spune:
Danielle02 ,merci.si dulceata ta e fffff frumoasa.M-ai pus pe drumuri,dupa buburuze.Vreau si eu buburuze frumoase.
alinus_25 spune:
Prisi, . Parca tu ai cumparat steluta Tommy. Zi-mi te rog, are si sunet si lumini? Functioneaza independent una de alta? Adica ma intereseaza numai luminile(proiectiile).
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)