Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Era o gluma Alinush... O ironie... Mai destinde-te si tu, ca esti prea incordata...

Micul Yannis creste mare

Na bine ca nu m-am prins......... Te stiu doar. Insa Andreea vroia un raspus pertinent cu siguranta.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Lol, Sabina. Si eu am muscat-o. Nu m-am dus atunci cand au zis ei si mi-au zis sa fac o cerere ca banii s-au intors de unde au venit...Si am facut cererea aia de pe 24 octombrie si cica ma suna ei. Ei, azi e 16 dec si crezi ca s-a intamplat ceva? In afara de n-shpe telefoane date de mine acolo, nimic. Si nici macar nu mi-a raspuns cineva Asa ca acum sunt in dilema: sa mai sun sau nu? Sa ma mai duc pe acolo sau nu? Ca daca o sa stau sa adun telefoanele + benzina s-ar putea sa dau pe minus dupa ce iau banii...

Annisia, as veni io singura, dar nu am cum. Husband e la munca pana la 8 seara . Al meu e cuminte, e invatat. Si de obicei nu plange cand aude alt bebe plangand.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by florentinalo

Felicitari Kriss!Ti-ai increstinat fetita ,dar noi vedem pozele....

http://community.webshots.com/user/florentina17

ce frumosi sunteti florentina,si ce dulce printesa aveti.felicitari micutei crestina,e o scumpete.

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kriss79

buna seara
Multumim de urari tuturor!
La Multe Lunite Mario - Alexandru, Oana Isabella, Andrei Laurentiu, Luca!!
Noi ieri am avut si botezul..si punem si noi cateva poze sa ne vedeti:
In brate la nasi, Cu nana si mama,Cu nanu, Sunt crestina,Dupa baita, la petrecere

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

nu pot sa vad pozele kriss

pozici

Mergi la inceput

quote:

Fetelor, am uitat sa va spun!!!! Candidez la Miss Balaceanca - votati-ma!!!!!

http://good-times.webshots.com/photo/2621691480101620375ZoFUPE

Micul Yannis creste mare

ce frumoasa esti tu Annisio,sa nu te deochi

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Sabinaaaa, am sunat si eu la aia ca mi-ai adus aminte. Raspunsul: nu e in birou colega care face statele de plata, dati-mi nr de telefon sa va sune ea cand se intoarce in birou . Daaaa, eram precisaaaaa. Am si uitat sa va spun felicitari pentru botez, sa va traiasca micutul crestin, sa fie sanatos si fericit.

sarbatoritilor zilei

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Pai atunci, Alinush, in loc sa-ti permiti sa ma biciuiesti pe mine, mai bine i-ai da fetei un raspuns pertinent...

Andreea, daca nu ai inteles gluma... Da, ai voie sa scoti copilul afara, chiar daca ninge...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Sim, mai insista cu telefoanele pt bani, ca si eu tot la sect 3..In prima zi pe care o zisesera am sunat dar nu prindeam, iar in a doua cind am prins mi-au zis: "banii se dau azi si ieri".Asa ca s-a dus sotul de urgenrta.

Sabina, felicitari pentru micutul crestin!

Mandarinutza, multi ani fericiti!

Devylla, aratau super cirnatii, bravos ! Dar in Japonia nu se gasesc , sau cum?

Andreea 11, eu am vazut ieri bebei pe ninsoare afara. Cred ca e ok daca nu bate prea tare vintul.Pune si schema ta, sunt curioasa.

Annisia, dragalas tare Yannis. Mie mi e pare ca seamana bine cu taticul lui. Cred ca e cel mai plimbat bebe de pe aici.

Noi ne apucam de curatenii, dar avem un chef...Fata mea n-a mai facut nici o isprava notabila.Azi am incercat s-o asez pe o parte si sa vad daca da sa se intorca in vreun fel, dar se pare ca nu i-a convenit deloc. o las in legea ei.Dac nu vrea sa fie si ea precoaca...
Sa mincati un papanas si pentru mine, ca noi mergem la tara atunci.Si-asa...cind ma uit la mine..si la acul cintarului...am un avint de nu ma mai opresc.Iau pe zi ce trece, cred ca din cauza sedentarismului.

Mergi la inceput

gata,am vazut si eu pozele kriss,aveti o bebelusha superba,sa va traiasca
alinus super pozele
gabriela

noi suntem cum stiti,toate`s vechi si noi`s toate
bebelusha cuminte foc,maine mergem la doctor ptr. imunizatii,vaccinul din manutza nu a avut reactii naspa,nu a avut febra deloc,nu s-a infectat,nici macar nu se mai cunoaste unde a intepat-o.

am fugit la treaba

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:

Pai atunci, Alinush, in loc sa-ti permiti sa ma biciuiesti pe mine, mai bine i-ai da fetei un raspuns pertinent...

Andreea, daca nu ai inteles gluma... Da, ai voie sa scoti copilul afara, chiar daca ninge...

Micul Yannis creste mare

Pai i-am dat de mult raspunsul. Si i-am pus si model. O foto cu tatic si bb Iulius Teo. Ia vezi in urma.
Tu mai alaptezi? Ca tare ai mai slabit. Cate kg ai dat jos?

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput