Timisoara, Impreuna...editie de Craciun! 1-(70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Claudia, pana la 10 postari mesajele sunt moderate si noi nu le putem vedea, vad ca ai ultima postare insa nu vedem ce ai scris...asa e la fiecare membru nou!
asta in caz ca astepti vreun raspuns sau ceva...sa stii de ce nu-ti raspunde nima'

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Cam liniste pe aici ... cine bea o cafa cu mine? Laura pentru tine un ceiut

Mai vine cineva la povesti?

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by silvana75

Cam liniste pe aici ... cine bea o cafa cu mine? Laura pentru tine un ceiut

Mai vine cineva la povesti?

Poze cu noi

IO ca azi nu mi-am facut norma ... si maine dimineata ma intreb de ce nu am dormit azinoapte

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sunt cu voi, aici, dar cu gandul departe...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Silvana eu tare as mai bea o cafea dar trebuie sa ma culc ca dimineata ma trezesc la 6,30
Ma bucur ca ai intrebat de Laura astazi .Este bine si sper sa isi revina complet pana de Craciun.Acum sta acasa cu bunica.

Va salut pe toate celelalte fete.Si felicitari pentru cumparaturi,meniuri ,cadouri etc
Eu din pacate nu am cumparat nimic,asa este cand astepti sa te duca altcineva cu masina,pentru ca a mea sta in garaj ca nu am curaj sa o conduc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Doris-Alina

Sunt cu voi, aici, dar cu gandul departe...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Unde draga esti cu gandurile?

lore hai sa te invat ceva. Pune mamaligile pe parbriz si luneta si da-i bice la inceput sambata si duminica , pe prima banda si singura in masina.
Primele dati o sa fie mai greu ... , dupa nu te mai da nimeni la o parte de la volan. Asculta la mine ca stiu ce vorbesc .
Ma bucur ca Laura e bine. Credeai altceva?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Aida merci de sfaturi.O sa incerc dupa ce schimb masina.O sa iau una mai mica si fara amintiri.
Si sper ca dupa aceea sa fiu cel putin Sena la volan.O sa vedeti voi

Mergi la inceput

Asa te vreau draga , o sa vezi ca o sa ai parte de multa intelegere , iar cand o sa te simti stapana pe tine poti sa dai jos semnele galbene.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

'neata somnoroaselor

e gata

Doris, ce s-a intamplat? Am un umar pe care poti sa-ti spui pasurile ... sper ca sunteti in regula toti ... sper ca nu te-au apucat si pe tine melancoliile
Azi am primit o veste buna, prietena mea Alina (care a fost cu mine la Taverna sarbului) si-a pus internet asa ca de maine, cel putin in primele zile, calculatorul meu va arde.
Lore, ma bucur ca Laura e mai bine.
Laura si Aida, atmosfera trebuia, se cerea improspatata asa ca fata a trecut la actiune
Maria, daca nu cu fapta, macar cu gandu' la Robert de Niro (poate citeste unguru meu)

Maine mergem sa cumparam cadourile pentru Paul.

Va pupa si va doresc o zi usoara
Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

'neatza Timisoaraaaaaaaa !!!
luati si poftiti si sa fie de bine!

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput