Timisoara, Impreuna...editie de Craciun! 1-(70)
Raspunsuri - Pagina 10
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Maria, merci de cafa, si tie...Silva...
Incerc sa ma trezesc si sa ma apuc de treaba...
Azi, cand ies de la lucru, ma intalnesc cu Radu in Centru, o luam pe mami de la coafura si mergem la Selgros sau Real, pentru ultimele cumparaturi, am ales sa mergem seara, poate nu va mai fi asa aglomerat...
Avem Mos Craciun, mi-a confirmat ieri prezenta, una problema este...ca are sacu cam mic, noroc ca mai am eu unul.
Vineri este Radu liber, asa ca vom face bradul, ca Ines nu mai are rabdare deja..., vom impodobi casa, geamurile, de abia astept...
Sunt un pic suparata ca Radu in Ajun va lucra, la fel si mami , pana pe la 19-20.
Asa ca voi fi si gazda pt Mos, voi filma, voi face poze, singura, eu cu mine, sper sa ma descurc, bine ca e liber macar in ziua de Craciun, sa fim si noi toti la masa...
Azi e ultima zi de lucru, de maine am liber pana in 10 ianuarie...de-ar fi si zapada, sa ma joc cu printesa, ar fi de vis...
O zi faina va doresc...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
gonghy spune:
'neatza fetele!
Merci Silvana de ceai,n-ai uitat.
Acu' la 9 si 10 m-am trezit odata cu bubulina,am avut o singura trezire azi noapte ca a vrut Maya apa,noi amandoua ne-am culcat odata cu gainile aseara la ora 22. Nici mie nu-mi vine sa cred cat am dormit si mai ales ca bubulina m-a lasat sa dormitez,parca o stiut ca mami ei ii rupta'n gura.
Si eu sper sa-l conving azi pe Clau sa mai facem ultimele cumparaturi,ca pe sfarsit de saptamana cred ca e omor pe rafturi si o-r mai fi si goale.....
Cica nu o sa avem zapada de Craciun da de Revelion o sa fie,sa vedem si eu as vrea sa ies cu Maya la zapada,sa-i cumpar prima saniutza.....
Va las ca am de facut paturile,de dat papa la Maya si poate ne carabanim acum dimineata la cumparaturi.
O zi faina va doresc!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
katik spune:
neatza si de la noi!
bey, voi dormiti cu tastatura sub perna???? sau stati cu ea in poseta????
pe mine m-ati pierdut, io nu mai tin minte nimik din ce am citit
aida, super ca veti avea brad natural!!! l-ati cumparat???
,mariaa, sa-ti foloseasca din plin cadoul de craciu!!!! io m-am inscris deja la serviciile tale de design, mai tii minte?
doris, ce ai draga, ai picat in butoi de esti cu gindurile hai-hui?
lore, hai da-i bataie cu covrigul!!! io sper sa iau carnetul in primavara (ca bash acu in iarna nu ma incumet!), de-abia astept!apoi numa' masina sa am. bine ca laura se simte bine!!! doamne-ajuta!
laura, harnicutza!!!! bravo fata!ai baterii duracell sau ti le-a imprumutat fii-ta????
silvana, spor la shopping!!!!
katik spune:
pisicuta, vazut si eu aia cu multi euroi la stiri
pai si sa fi avut banii aia tot nu*-i dadeam pe asa ceva, ci la o scara mai mica. se pot face lucruri dragute si cu mult mai putini bani! da' bine zice ana, sa moara de ciuda vecinu'
mi-a placut expresia "cipandeii",
claudia, sigur ca este f greu in straini dar traiasca netu', asa poate ca e mai aproape tara si cei dragi! poate craciunul viitor puteti veni de sarbatori acasa, cine stie, sau poate chiar de pasti?
Doris-Alina spune:
Anunt important!
Maine, joi, 20 dec, ora 18, sunteti invitate la o cafea, la Mall, in fata trotuarului rulant, o cafea scurta de jumate de ora...
Motivul intalnirii...
Asa cum probabil deja stiti, Impreuna Timisoara, a dorit din marele si comunul suflet pe care-l are, sa ofere un cadou , unui copil minunat, care ne da zilnic lectii de viata...din care am invatat sa fim mai buni...
Noi, o numim acum in prag de Craciun, copilul anului...
E un titlu onorific...
E vorba de Emma, fetita Aidei, care de catva timp, este si copilul nostru, adoptat sufleteste, ea este fetita care ne-a facut sa simtim stari ce treceau din ora in ora de la agonie la extaz...ea e fetita pentru care intr-o singura zi, am plans, si in alta zi am ras...
Ea e fetita spre care D-zeu si-a indreptat fata lui, si prin rugaciunile si gandurile noastre puternice, a reusit sa invinga raul...
Mos Craciun vine la ea, din partea noastra...cu bucurie, cu daruri, pentru ca ea a fost probabil cel mai cuminte si rabdator copil din lume...
Deci cine doreste sa fie partasa la inmanarea cadoului, va asteptam maine...stiu ca sunteti ocupate, dar e vorba de doar jumatate de ora, haideti, putem si de data asta sa fim Impreuna...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
anda spune:
Prezent maine :)
io exist, va citesc, va pup pe toate , doar ca sunt turbo zilele astea. Mai pina vineri, dupaia stam la cafele.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Mariaa spune:
..negresit voi fi acolo!
edit: poate primim si noi premiu un pusi de la pui de matz?! Aido, ce zici? Aduci copilul anului? Te rugam mult de tot!
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
Doris-Alina spune:
pentru toate...le meritati din plin...pentru spiritul de echipa...
POZE CU NOI
Pisicuta spune:
Salutare, Timisoara!
am sa fiu succinta, ca am putin timp, deocamdata ...
1. MULTUMESC din suflet tuturor fetelor care mi-au complimentat "cipandeii" si le doresc sanatate si Sarbatori cu fericite, liniste si muuulta, muuulta dragoste.
2. Danitin _ am fo' la Jupiter, la hotel Meteor, da' mai bine stateam acasa, ca am prins o vreme de kko! Singura consolare a fost ca cei mici s-au distrat si, se pare, le-a prins bine si cura de aerosoli, ca nu i-am avut "virusati" pana acuma.
3. Ana_ A. esti monumentala cu ideile tale de decoratiuni pentru Craciun, cu care sa-ti omori vecinii! Cred ca o sa te cooptez si pe tine cand imi voi face "firma specializata" de decoratiuni
_ B. daca reusesc s-o trombonesc pe boni sa stea cu pruncii peste program, vin si eu joi la Mall. Oricum, te tin la curent.
4. Silvana_ eu stau in Dacia. Tu???
5. Mi-am luat "Jurnalul national" de azi cu cd-ul de colinzi al marelui Elvis si sunt ramasa in spagat pe doua scaune de placere! ... Sa vina cineva sa ma salvezeeee!
6. Am primit, in sfarsit, cd-ul cu poze de la serbarea lui Bady, asa ca v-am postat si voua cateva dintre ele.
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
Mai vorbim!
Pisicuta, de 2 X mamica!