Timisoara, Impreuna...editie de Craciun! 1-(70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Katik ok, pastrez loc in valiza, numa sa dea unda verde Angelina sau Silvana...

Ana, la stilul Spiridusului o vad mai repede capabila sa ceara un cadou ca sa binevoiasca sa participe la serbare sau sa ne intrebe ei ce-i iese la afacerea asta..

Pisicuto inca o data bine ai venit, poti sa fi sigura ca ai sa te integrezi repejor printre noi. Cat despre familiarizat cu problemele fiecaruia, la cat dam noi din tastatura si cei cu state vechi de plata mai incurca borcanele. Faine poze, unde ati fost la mare?

Eu nu am chef de nimic!!!!! As sta in varf de pat 3 zile !!! Si mai am de rezolvat ceva probleme de serviciu, nu multe si grele dar exista, sa bag asa un smotru de ultima ora, cateva completari pt cumparaturi de Sarbatori si tot felul de maruntisuri gen platit impozitu la finante ( 7 lei ), dus masina la spalat ca e ingrozitor de jegoasa, pus in ordine actele masinii vechi, adunat acte pt gaz, etc.....

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Pai Pisicuto...cine isi permite,sa dea bey frate!Sa am si eu casoiu' aleia si banutii pe care-i castiga lunar...sa mor de nu as angaja un Mos' d-asta din Men's Health si l-as pune sa aterizeze cu OZN-ul in fatza usii,in curte,ca sa moara toti vecinii de ciuda,beeeeyyyyyy....!!!!Si mi-as imbraca roata-mprejur tot casoiu' in tubulete d-alea luminoase,ca sa mi se remarce casa de departe...beyyyy....m-e-ntelegi tu pe mine?Si as pune capre,cerbi si alte cornute de as umple curtea cu ele....uite-asa!,sa fiu si mai abitir decat mosneagul lui Creanga din povestea "Punguta cu doi bani".Ce vorbesti,bey frate?!

Danuta draga...lasa fata sa fie materialista...cu rusinea mori de foame in zi de azi...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

beyy...io vreau sa-l angajez pe Figo Mos Craciun moamaaa miaaaaaa!!

am primit cadoul de Mos Craciun, mi-a ajuns cursul de design!! bine, tot io l-am platit, da aia nu se pune si nici ca am stat la coada la posta o ora sa-l ridic unele lucruri nu se schimba niciodata...

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Avem voie brad natural

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

Avem voie brad natural

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Super!Fuga la cumpraturi!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Salutare Timisoara,

Bey Doris si Aida, planul maret eram io si
Aida, ma bucur ca aveti voie brad natural, de sarbatori cel mai mult imi place mirosul de brad
Ana, imi pare rau de sarbarea ratata
Kati, o sa-ti faci vreme si de mancare, ia-le din timp sa nu te aglomerezi
Pisicuta, bine ai venit, sa-ti traiasca copilasii. In ce zona stati?
Lore, cum se simte Laura? E mai bine?
Dani si Kati, haidati, va astept la prima cursa?
Maria, Figo zici? Io il vreau pe Nobert de Niro pe post pe Mos Craciun
Laura, facusi gogosi?
Lormi, acusi plecati asa-i?

Va pup si revin ca azi sunt home

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Mooooaaaamaaaa da cat a-ti putut sa fiti de active frateeeeee.....va merg dejtelele ca la pianiste.
Meeyy am ratat de dimi sa va dau cafeaua da am vazut ca a-ti fost servite de Kati si Silvana.
Io am avut activitate de la ora 9 dimineata pana cu' la 17.
M-a sunat tanti aseara si a spus ca nu poate sa mai vina vineri la si ca vine azi,asa ca scoala-te fata la 7 pune perdelele la spalat,scoate cu Clau covoarele de pe sub dulapuri,pune la 8 mancare la barbat,la 9 la bubulina......pe mi-a luat-o o vecina ca toate neamurile erau azi ocupate si nu a avut cine sa stea cu ea.....
Deci a prestat tanti o curatzenie luna si bec si miroase casa parca a nou
Acum asa sunt si eu de obosita de cum am strans pe aici,am curatzat si eu dulapurile,am ajutat la pus totul la loc.....pe Clau l-or chemat handi astia la munca de la 9 pana la 12 si apoi de la 13 si nici acum nu a ajuns.
Merg sa schimb bubulina si revin sa va iau cata pe rand pe fiecare.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ana nashpa ca nu a-ti ajuns la serbare,lasa kopilu' in pace,se mai intampla. Facusi kopkilul de cacao de fatza cu ailalti.

Dorisake STOP... scrise-si mama telegrama acolo STOP...
Ce mai invarti? STOP

Kati iar nu durmisi?
Lasa ca faci tu si haleala,pui omu' de stiintza sa stea cu gorobetii sambata pana tu framanti ceva,duminica din nou ca sa nu isi iasa din mana si tu faci papica pentru luni si te-ai rezolvat.

Maria felicitari pt cadoul primit.Hai zi si tu un meniu ceva,luasi bradutz??

Pisicutzo vizionat poze cu prichindeii mititeii si mamica lor frumosa.

Dana nu ai aflat nimic de reportajul cu Hrusca? Mai fa ceva sapaturi chiar daca i inghetzat
Super a-ti scos bradul. Ce plimbare faina o avut bradul vostru
Place la mine meniul vostru de

Aida suuuper ca aveti voie de brad naturel o sa miroase fain a braduletz la voi. Noi avem artificial sa nu se intepe Maya cu acele alea natur

Silvana mama te tzi de shotii,ai?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Daaa Sivana e pusa pe shotii imediat ma pregatesc si io spre sfarsitul saptamanii

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

am aterizat si eu...

SUNT FERICEEEE !!!

avem liber de maine pana in 14 ian. !!! HO, HO, HOOO !!!
cat ma bucur ca am luat decizia sa schimb locul, e foarte bine aici...oameni tare de treaba, adevarati, cum s-ar spune, si nu pentru liber zic...
noi impodobim bradutii in curte de vreo 3 ani, pun instalatii din alea de exterior - asa cam scap si de ace si alte chestii in casa, in plus si curtea are aspect de sarbatoare, nu numai casuta!
de meniu nu am stabilit exact, certe sunt sarmalutele in oala de lut cu sunca intre ele, cozonacul, carnatii iar de Revelion musai peste (printre altele) - asta iarasi traditie de cativa ani - musai peste sa ne mearga bine!

Ano, super tare faza cu serbarea!!! cred ca ti-au trecut nervii sa poti sa te amuzi acuma de patanie chiar asa, asta o s-o tineti minte cu siguranta!
Silvana, io ziceam de incalzire Figo, nu te baga la piese 'grele'...asta da!
Aido, ma bucur mult ca puteti bradulet natural! Din veste buna, in mai buna!
Laura, pe mine m-ai facut varza cu meniul tau!

fetele noi, bun venit, simtiti-va ca acasa!
in Munchen am fost anul trecut, m-am indragostit de orasul asta! tare frumosss!!
ma duc sa halesc ceva, revin...

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput