Timisoara, Impreuna...editie de Craciun! 1-(70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Kati si Aida,pai ma calmez...ce pushca mea sa fac?!Am incotro?!Numa' ca-mi pare tare rau!Astea sunt amintiri...gandesc in viitor,cand Alex va fi pe drumul lui si eu cu Marius,de vom apuca...o sa stam ca batraneii si ne vom uita la filmulete,ne vom aminti...ca copiii sigur vor uita de noi...nu asa se intampla?
Gata...ca tre' sa am mintea activa si ocupata,altfel nasc cu ea horroruri...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Doris mama....pai e cazul sa viseze????!!!Cre' ca ne apropiem de pubertate,bat-o vina!...ca si acasa:vorbesti cu el si se uita prin tine...e plecat in sfere inalte,dincolo de galaxie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ana, crede-ma, acu te-au palit nervii, da peste vreo 10 ani o sa cand iti vei amintii de traznaia asta. Io nu le-am facut-o alor mei? Si mai si luam premiu cu coronita, a venit mama cu buchete de flori pt diriga si principalele profe, trasa la tol festiv, totul perfect doar ca eu incurcasem zilele si serbarea fusese cu un inainte. Mi-am luat atunci un buchet de garoafe in cap. Da stai sa vezi ... si sotiorul si-a adus parintii la o serbare cu vreo 2 ore dupa finalul ei... stii de ce? N-avea ches sa se produca in fata lor, cica ce e el, mascarici?

Aida, pai atunci, ca sa fi tu sigura si linistita, de ce nu iei un brad artificial? Sunt la Metro ff reusiti, de toate dimensiunile si la toate preturile. Eventual pui si tu o lumanare parfumata de brad sau pin sau ulei esential, ca sa fie miros si stii macar ca ai eliminat un risc...

Katik nu te necajii, la urma urmei nici nu e asa de greu sa incropesti un meniu fain de Craciun. Ia si tu din piata niste mezeluri de porc si fa o crema de hrean - asta e traditional, salata de vinete iarasi se poate face si cu copilu agatat de fuste (proprie experienta) si friptura la fel. La mine e ditamai lista de bucate pt ca avem musafiri....

Angelina, Silva, voi aveti cum durerea mea sa va para rau dupa Timisoara ... in halul asta. Chiar va e dor de o teava sparta de la Calor care se repara ca melcu in timp ce afara sunt -5 grade, de o tura de noroi din care daca iesi doar cu cizmele busite inseamna ca ai avut noroc, de ... of ca nici nu-mi vin acu toate in minte. Mai lasati dragelor nostalgia, sau iau avionu si facem schimb de locatii pt Craciun!

Yups, suna telefonul, trebuie sa merg pana la Renasterea sa stabilesc teme de articole pt sarbatori si, din fericire, sa-mi iau banutii pe ultima luna

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

dana, si io vreau schimbare de locatie pt craciun, asa ca ia-ma cu tine in valiza
ei, tot o sa fac io ceva, ca doar n-om minca iaurt si piine prajita de craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Va salut si va sarut pe toate, fetelor!

Am citit toate mesajele postate de voi si trebuie sa va spun ca ma simt usor stinghera si incerc sa ma familiarizez cu stilul si problemele fiecareia dintre voi.
Plus de asta, pana acuma m-am chinuit sa-mi "crosetez" un album (sper sa fi reusit) ca sa ne cunoasteti si pe mine si pe prichindeii mei.
Cu sarbatorile am cam lamurit treaba la capitolul curatenie si impodobeala de sezon, azi merg sa fac cumparaturile pt cadouri si potoale, urmand ca apoi sa ma ocup si de capitolul meniu.
Imi plac nespus ideile voastre de masa de Craciun si cred ca am sa ma inspir si eu de la voi!

Iata aici cateva pozute din concediul de vara, "sarbatorit" in septembrie, la mare, pe-o vreme sinistra!

http://community.webshots.com/album/561809107ETGJtb

Pisicuta, de 2 X mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

pisicuta, vizionat pozicile! sunt superbi puiutzii tai!!!! sa-ti traiasca si sa fie sanatosi si voiosi!
la mamaia ati fost?de ce zici ca a fost vreme nashpa?
dupa cum ai vazut, la capitolul sarbatori sunt pe niciunde, dar mai este vreme
cel mai groaza imi este de cumparaturi ca va trebui sa mergem cu totii si astia mici n-au rabdare de nici o culoare
deci, lasi stinghereala la o parte si dai din taste

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katik

pisicuta, vizionat pozicile! sunt superbi puiutzii tai!!!! sa-ti traiasca si sa fie sanatosi si voiosi!
la mamaia ati fost?de ce zici ca a fost vreme nashpa?
dupa cum ai vazut, la capitolul sarbatori sunt pe niciunde, dar mai este vreme
cel mai groaza imi este de cumparaturi ca va trebui sa mergem cu totii si astia mici n-au rabdare de nici o culoare
deci, lasi stinghereala la o parte si dai din taste

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Multumesc, sufletel, pentru aprecieri!

Cat despre cumparaturi facute cu copii de "coada" mea, nici pomeneala! Ii las la sorela k trebuie sa le cumparam cadouri, plus de-asta imi rog moartea cand sunt si ei cu mine.
Daca as putea, nici hazbandu' nu l-as lua, ca se plicti, mai ceva ca cipandeii, da' n-am incotro!

Oricum, ma rog sa vina inarmat cu muuulta rabdare ca ma asteapta niste ore grele!

Pisicuta, de 2 X mamica!

Mergi la inceput

Dana....pai si tu si barbate-tu sa va luati de mana cu Alex,bey...sa te vaz io,draga me,cand ti-o face si tie asa Loriana....hihihihihi...ce cumatra sunt,este?Imi trece,cum nu?
Pisicutzo,ti-am admirat deja micutii...Frumosi ca si mamanu' lor!sa fiti iubiti si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Da si eu am fost asa la inceput,cand am venit aici ma refer, sau si cand eram in ro poate imi doream alta locatie de petrecerea Sarbatorilor,cum o numiti voi,dar ce sa fie aici iesit din comun decat plictiseala,cine ne deschide noua usile aici cand parintii,neamuriel,prietenii,toate cunostintele sunt in ro,ai de toate pe masa dar in rest......, te cam saturi de atmosfera plictisitoare singuri in familie si copiii sa te bazaie ca se plictisesc,este o zi oarecare daca nu o poti impartasi cu toti cei dragi in afara de sot si copii,in plus unde sa mergi asa aiurea pe strazi! In tm sunt atatea locatii frumoase,te intalnesti cu cunoscuti la tot pasul,schimbi vorbe,pe cand aici...nu vi-asi dori sa fiti in locul nostru,eu sufar mult de cand sunt aici din pricina asta,incerc sa trec peste toate dorurile de casa dar mi-e greu.

Mergi la inceput

Apropos de impodobit ksa pt sarbatori:

ati vazut aseara la stirile Pro cum una a platit 4000 eu la o "firma specializata" ca sa-i impodobeasca apartamentul???

Oooo my Gooood!
Poi vreau si eu sa fiu "firma specializata"!

Pisicuta, de 2 X mamica!

Mergi la inceput