Bucurii de sept-oct 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

andra foarte frumoase pozele in zapada, mi-a placut caciula lui Vladut.

lilina lasand gluma la o parte, care e motivul de treci prin starea asta nasoala? Poate te putem ajuta cu ceva, si David e umbra noastra, peste tot ne urmareste, se urca pe scaune mai ales la geam, arunca totul la gunoi, baga tot in cada si in masina de spalat, baga in gura tot ce gaseste pe jos... nu-l poti lasa nici un minut singur ca face el ceva... aaa, si este interesat doar de lucrurile care ne trebuiesc si noua, daca scriu eu ceva ii dau si lui un pix si ala nu e bun, il vrea pe al meu...

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul! 6 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Cristina ma bucur ca s-a confirmat inca o data ca e fata. Tare faza cu cearta, ai mare sustinator de acuma. David nu suporta sa ne vada ca ne imbratisam, e gelos probabil dar nu stiu pe cine ca ne bate pe amandoi daca ne vede apropiati. De certat ii cearta pe vecini care troncanesc si sparg tot timpul peretii, mai si gesticuleaza cand ii cearta, ce coreeana e la gura lui...

adina multumim de urari dar poate iti faci timp si ne mai spui de voi.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul! 6 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Cristina bravoooooooooo inca o data...deci ai avut confirmarea confirmarii...apoi...sa-ti traiasca , sa fie sanatoasa si sa creasca mare acolo in burtik...

revin avem o petrecere
pappapapaaaa

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Helau!

Alexutza eu zic sa nu te ingrijorezi in legatura cu purtarea violenta a Grasului!E doar o etapa trecatoare!La mine ambii au trecut(asta micu inca trece) prin ez....pai Alesio o musca pe vecina de bloc mai mare cu jumate de an decat el de toata o invinetea....mai ales pe maini....acum asta micu il musca pe frate-sau de cate ori nu face cum vrea el....o sa treaca!
Tu ce poti face e sa-i repeti la infinit pe un ton serios si ferm ca nu e bine sa muste/loveasca...etc fiindca ii raneste pe cei din jur si asta e un lucru rau!

Floricel ma bucur ca esti happy!

Noi suntem ok, asteptam serbarea de maine de la gradi....si sunt f bucuroasa ca l-am invatat pe asta micu sa doarma in patutul lui....ca de pe la 10 luni a dormit cu noi in pat!Acum dorm fiecare in patul lui....si tare bine mai e!

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"

Multumim anticipat!

Si eu ma bucur ca am invatat-o pe Roxi sa adoarma in patul ei, e un pas inainte de la dormitul numai in pat cu noi insa ea adoarme doar daca ma tine de mana, eventual isi pune mana mea pe frunte si ma tine strans de mana sa nu cumva s-o iau. Trebuie sa adoarma bine ca sa-mi pot lua mana ca altfel se trezeste si intinde mainile dupa mine iar. Oare alti copilasi cum adorm???

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Xandrutza, ai muncit mai mult la cafea, se vede.

Am vazut poze cu Bucurii in zapada. Sper sa nu-mi zica nimica Lilina, dar mie tare-mi place cand e zapada afara. Maria mea trebuie sa o scot cu sania ca sa adoarma, in casa nu-i vine somn deloc.

Nu stiu unde am citit sau auzit ca persoanelor nascute iarna nu prea le place acest anotimp.

Galagie la imbracat? Maria sta cat sta (ii zic ca mergem pttt pttt, ma intelegeti voi), dar cand o imrac cu geaca (ultima) se enerveaza si se lasa de fund in jos.

MamiLili, te asteptam sa ne scrii cat de bine ai dormit.

Noi am avut o perioada cand Maria nici nu ne baga in seama: se impingea daca o luai in brate, daca te uitai la ea intorcea capul, rar ne arunca cate un zambet, parca era singura pe lume, dar acum i-a trecut.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mie-mi place tare mult iarna, dar doar cand este zapada!!! SI eu tot iarna sunt nascuta. Mai aveti zapada la Iasi? Ca la noi s-a cam topit.

Mami 23+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Floricel79 si eu as vrea sa o invat pe Maria sa doarma in patutul ei, tot am zis ca o sa o fac si pe asta, dar nu mi-am dat prea tare silinta, asa ca doarme cu mine in pat.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac
David nu suporta sa ne vada ca ne imbratisam, e gelos probabil dar nu stiu pe cine ca ne bate pe amandoi daca ne vede apropiati. De certat ii cearta pe vecini care troncanesc si sparg tot timpul peretii, mai si gesticuleaza cand ii cearta, ce coreeana e la gura lui...

la noi e exact invers, cand ne vede ca ne pupam vine repede la noi si ne impinge unu spre altul sau ne ia dupa ceafa sa ne mai pupam, iar ea rade asa fericita si smechera

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Cristina, mai este zapada, s-a pastrat mai bine in zonele mai putin circulate...
Offf, de nu s-ar topi asa repede!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by AdinaF

Buna fetelor!

fetelor eu iau o pauza de forum (prea activa n-am fost eu oricum), vreau doar sa urez mamicilor si bucuriilor minunate CRACIUN FERICIT si multa sanatate si bucurii in Noul An!

O zi faina va doresc!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Adina si eu iti doresc un Craciun Minunat, plin de fericire si tot ce va doriti!
Pupam bucuriile gemene si mai ales pe Fabi sa-i treca fazele cu plansul. Eu zic ca poate il doare ceva, poate dintisorii...si Patricia a avut cateva nopti cu plansete si habar nu am de ce. Ce mult as vrea sa o pot intelege cand plange sau e mofturici sa pot face ceva si sa nu mai fiu asa neputincioasa, dar pana vom intelege trebuie sa trecem si prin fazele acestea.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput