Bucurii de sept-oct 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 10

CristinaGoji spune:
 Si VLadut cand ne vede ca ne pupam sau imbratisam vine repede la noi si ne cuprinde si-i in culmea fericirii! 
Adina - tu de ce iei pauza? Te pregatesti de sarbatori sau pleci la munte? Sper ca nu te-ai suparat pe noi! Sarbatori fericite si voua!
Mami 
 23+ cu 
 Daria si Vladic (17.10.2006) 
Vladic
barza

lilina spune:
 starea mea n-are nici o legatura cu copilu', asta-i clar....e singura parte din viata mea care e normala, e ok
Lilina si  
  Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe  
  site-ul lui bebe   
  varsta lui bebe 

eloise spune:
 Ieri Vladut a stranutat des in a 2-a parte a zilei, astazi si stranuta si tuseste :( Daca persista asa maine il duc la control, sper sa nu fie foarte aglomerata pediatra. Oare sa-i dau azi ceva gen Paracetamol sau nurofen sau sa mai astept? Mai ales ca nu prea au ce-i face la tuse...
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si 
 Vladut (14.10.2006) 
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloisequote:
Originally posted by itzy-bitzy
Mamilili tu pi undi iesti? azi nu ai fost la apel
Eu cred ca Lili recupereazade vreo 2 zile incoace, dupa succesul lui Ronnie.

Lung somn am mai dormit, voinicii mei!

De fapt, ieri am fost plecati toata ziua la Iasi, in formula extinsa, adica M, ai mei si eu, fiecare cu treburile sale. Cat am avut eu de alergat dintr-un loc in altul l-am lasat pe M in atentia alor mei, care s-au descurcat excelent, dat fiind ca-i o premiera sa-l aiba in grija cateva ore. Am tras o fuga si pan' la mall in cautarea lui MC
. Oare aceeasi soarta o va avea si bradul nostru? 
 Doamne ajuta!Am observat tot ieri, plimbandu-ma pe strazile Iasului ca sa ajung dintr-un loc in altul, ca atunci cand nu sunt cu M lumea ma ia drept pushtiulica, sau, cum mi-a zis Eloise anul trecut cand ne-am cunoscut, copilitza. Eeeeeeei, putin respect, am un copil in pragul majoratului maine-poimaine!
Lili, mamica lui
 Mathias   (17.10.2006) 

MamiLili spune:
 Andra, eu la simptome asemanatoare i-am dat un tub de Oscillococcinum si gata, am scapat!
Lili, mamica lui  
 Mathias   (17.10.2006) 
 Save the Earth! It's the only planet with chocolate. ![]()

MamiLili spune:
 Si-acum sa scriu cateva raspunsuri la ce s-a postat in ultimile pagini:
In primul rand, m-am delectat cu pozele in zapada ale papusicii si ale lui Vladut. Mi-au placut mult!
Lilina, si Mathias baga in gura orice scama, pe bune daca nu are copilul asta al meu microscop la ochi sau macar un zoom 3x, altfel nu-mi explic cum vede, precum un vultur prada sa, orice scamutza minuscula aflata pe covor. 
Alexutza, cred si eu ca la varsta asta comportamentul violent al copiilor este din pur instinct, poate vrea sa fie un gest de aparare sau pur si simplu doreste sa atraga atentia. E foarte fain ca-n Germania, dupa cum spunea Adina, poti consulta un psiholog pe tema asta. Ieri de exemplu, cand stateam cu M pe holul de la cabinetul dr de familie, a venit un baietel mai mare, de vreo 4-5 ani si l-a pocnit pe M din senin, fara motiv. In sufletul meu era vulcanul Vezuviu in pragul eruptiei, dar m-am stapanit si-am vorbit pe un ton calm, iar situatia nu s-a mai repetat.
Ieri n-am mai prins stirile la tv dar am citit azi presa online si-am vazut articolul despre bona care batea acel bebelus de 8 luni. Eu o strangeam de gat cu propriile-mi maini si nu-mi parea rau! 
Precum majoritatea Bucuriilor si noi ducem un adevarat meci de sumo cand vine vorba de imbracat. Eu-s Akebono si M e Yokozuna. Din fericire, Akebono castiga de fiecare data, chiar daca triseaza prin diverse metode. Despre prize nu mai comentez...se duce la ele doar atunci cand vrea sa-mi atraga atentia, pune mana si se uita la mine asteptand reactia.
Lilina, am gasit si eu la alt subiect cauza supararii tale, nu pot decat sa spun ca-ti sunt alaturi sufleteste, timpul vindeca  ranile. Parintii nostri traiesc prin noi, asa cum noi traim prin copiii pe care-i avem.
Ramo, daca zici ca Patri striga "puf", oare n-o fi pus ochii pe vreun Pufisor?
Mult spor tuturor celor ce nu-si vad tastatura de atata treaba! Azi m-am deghizat si eu in gospodina si-am facut putina curatenie, care oricum nu tine mai mult de 2 zile.
Adina, ai pauza aprobata cateva zile, doar atat! Doar n-o sa ne lasi fara poze cu gemenii langa bradul de Craciun. Hai, bitte, schnell pe forum! (sper c-am scris corect, nu excelez la germana)
Lili, mamica lui  
 Mathias   (17.10.2006) 

eloise spune:
 Lili, da' ce glumeata esti azi! (nu ca n-ai fi de obicei) ![]()
Dar ce-ai patit pe strazi de spui de respect? Te-au bulgarit baietii? ![]()
Si eu tin minte (parc-a fost ieri) cand ne-am vazut intaiasi data si prima oara, la echo 3D, ne-am oprit fatza in fatza si eu vazand o copilita cu zambet laaaarg am intrebat "Lili?"
Nu stiu daca sa-i dau Oscillo. N-am deloc incredere in homeopate. Maine mergem la pediatra la ora 5. Azi nu l-am scos afara din cauza tusei.
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si 
 Vladut (14.10.2006) 
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

MamiLili spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Eu va spun sincer ca evit pe cat posibil sa spun NU....evident ca folosesc si NU insa nu abuzez. Fraza negativa o imbrac in afirmativ usor imperativ...daca ma intelegeti...adik "NU pune mana acolo = Ia manuta de acolo, te rog pt ca o sa te doara si plangi...hai pleaca de acolo". SI VA SPUN CA FUNCTIONEAZA. E mai ascultatoare asa...
Corect! Am citit si eu metoda in cartea "Copiii sunt din rai" (v-o recomand). Daca transformi o propozitie negativa intr-una pozitiva, vei obtine ce-ti doresti. Functioneaza si la sotz. Parol!
Itzy, m-am uitat mai bine, asa e, papusica seamana cu tati. In pozele de azi se vede f bine. Si eu-ti admir parul si crap de invidie. Cum adica nu-l perii de sus in jos, stai cu capul aplecat si-l pieptani asa?
Andra, da, Vladut seamana cu tine f bine. Poza mea preferata e cea cu voi 2 in zapada.
Adina, am vazut o jucarie - la Chicco cred - care se lumineaza atunci cand copilul o atinge. Poate fi o solutie ptr somnul lui Fabi si in acelasi timp n-o sa-l deranjeze pe Alex.
CristinaG, Itzy, mi-a zis si mie cineva, cand eram insarcinata, sa ma gandesc la cum imi doresc sa fie copilasul meu si asa a iesit: ochii lui taxu, nasul meu si alte detalii. Plus, inainte de culcare spuneam "da-mi Doamne un copil sanatos, normal si cuminte".
Am lipsit o zi dar uite cum v-am umplut azi juma' de pagina.
Lili, mamica lui
 Mathias   (17.10.2006) 

MamiLili spune:
 Andra, stiam ca nu esti cu homeopatele dar am zis ca macar sa-mi fac datoria sa-ti raspund. E bine ca-l vede dr maine. Daca nu face febra, situatia e sub control.
 Nu m-au bulgarit baietii, asta-mi mai lipsea!
Pufy, cum a fost la serbare? A  venit MC? Te felicit pentru reusita de a-l muta pe Nicolas in patutul lui!
Lili, mamica lui  
 Mathias   (17.10.2006) 

lilina spune:
 eloise, eu i-am dat Oscilococcinum lui Vlad(1/5 tub de 2 ori pe zi) cand era 'pe racite' si a functionat....sper sa nu-ti raceasca Vladutzul
Vlad e deja la a doua sticluta de imunobaby si nu a mai racit deloc de cand a inceput sa-l ia, iar eu am luat spirulina si echinaceea vreo 2 luni si nici eu nu am mai racit deloc
Lilina si  
  Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe  
  site-ul lui bebe   
  varsta lui bebe