Bucurii de sept-oct 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by AdinaF

Buna fetelor!

xandrutza, nu pot incerca faza cu lumina, fiindca il deranjez pe Alex.

Nu prea imi vine nici sa le despart camerele, cred ca e prea devreme pt pasul asta, le place sa mai converseze inainte de a adormi, asta e , trebuie sa impac si capra si varza...merci de sugestie

fetelor eu iau o pauza de forum (prea activa n-am fost eu oricum), vreau doar sa urez mamicilor si bucuriilor minunate CRACIUN FERICIT si multa sanatate si bucurii in Noul An!

O zi faina va doresc!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Nici eu sa fiu in locul tau nu i-as separa. Mai poti incerca ceva... un fel de paravan, cu ajutorul caruia sa-l feresti pe Alex de lumina. Alta idee nu am.
In legatura cu pauza, sper sa te mai gandesti...
Oricum eu iti doresc sa ai parte de Sarbatori fericite, un sac plin de cadouri de la Mos, multa sanatate si fericire!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

wow, cate bucurii frumoase am vazut in zapada Le pe toate de nu se vad. vreau si eu zapadaaaaa, la noi a fulguit foarte putin vineri si sambata, dar pana sambata la amiaza nu mai era decat pe masinile parcate

xandrutza, spor la curatenie. Eu mi-am luat liber ieri si am finalizat capitolul asta.
itzy ma bucur ca ne-ai pus poze cu papusica. Ce mare s-a facut, frumoasa a fost si frumoasa a ramas
alexutza si eu zic ca perioada asta a agresivitatii va trece. Tu sa reusesti sa- explixi cu calm si rabdare si totul va fi ok. Si Pary cand e nervoasa rau imi mai da cu palmele peste fata, dar apoi isi da seama ca a gresit, ma ia cu manutele dupa gat si imi trage niste pupaturi de imi vine sa o mananc. Eu de cate ori ne jucam sau rasfoim cartile o pupacesc de numa numa si vad ca si ea ne raspunde la fel. De multe ori sunt la bucatarie si vine cu manutele intinse si aud un pup prin aer, e semn ca trebuie sa ma aplec pt ca primesc pupici. Iar mai nou cand ii zic ca nu e voie ceva (desi incerc sa nu repet acest "nu") nu ma mai loveste, ci primesc acelasi pupic dulce, dar eu totusi nu cedez

La capitolul imbracat si noi mai facem figuri. Cateodata plange si da din picoruse de ma trec transpiratiile, dar de cele mai multe ori cand ii zic ca mergem afara, ma ea de mana, ma duce la dulap sa luam hinutele si sta ca melcul la imbracat.

floricel, mi-a placut mesajul tau optimist si plin de fericire

mexxa ma bucur ca ti-ai facut timp sa ne scrii si cel mai mult ma bucur ca puiul mic e bine. Multa sanatate va doresc si sa nu mai aveti parte de asemenea experiente niciodata

multi pupici la toata lumea

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eloise

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Mamilili tu pi undi iesti? azi nu ai fost la apel

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

Eu cred ca Lili recupereaza de vreo 2 zile incoace, dupa succesul lui Ronnie.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Asa cred si eu

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neataaaa

Mirabela stiu ca e leita tati...inca de cand era in burtica stiu asta si nu ma supar deloc...Inainte sa raman insarcinata ii spuneam sotului ca imi doresc sa fie ce-o fi numai sa semene cu el...si cand am aflat ca va fi fetita...stiind ca fetele seamana cu taticii....imi zicea ca va avea o clona mik....Daca ai vedea poze cu sotul meu cand era mic...zici ca este Ana-Maria....ea e COPIA LUI FIDELA.

Ziceai ca iti atrage atentia intinzand manuta catre priza sau cuptor sa vada ce zici? pai la fel face si ea...asteapta sa ii spun sa ia manuta de acolo ca pateste aia...sau aia...
Eu va spun sincer ca evit pe cat posibil sa spun NU....evident ca folosesc si NU insa nu abuzez. Fraza negativa o imbrac in afirmativ usor imperativ...daca ma intelegeti...adik "NU pune mana acolo = Ia manuta de acolo, te rog pt ca o sa te doara si plangi...hai pleaca de acolo". SI VA SPUN CA FUNCTIONEAZA. E mai ascultatoare asa...

Eloise, Vladut este un simpatic ...iar pozele in zapada mie mi se par mirifice in general...Mie mi se pare ca seamana cu tine, mai ales ca am vazut si pozele acelea scanate cu tine micuta....Era 1 cu tine pe canapea in picioare parca...pe care o remarcasera si Mamilili si Mirabela. Aceeasi expresie...aceeasi tunsoare...aceeasi privire...mi s-a parut izbitoare asemanarea...

Ramomar bine ai revenit...ce mai face Patri zambareata?

Xandrutza si spor la treaba

si acum LILINA DACA MAI SPUI VREODATA CEVA DE VENE...TE FUGARESC PRIN TOT CARTIERUL...TERMINA! NICI IN GLUMA SA NU TE MAI AUD. Vladut iti cere toata atentia...si tu...? daaa toti fac asa...e normal ca sta cel mai mult cu tine, e normal sa fie atasat de tine...de cine vrei ...? de vecina? tii minte cand va spuneam ca eu si la toaleta o luam cu mine...cand nu mergea si plangea?....nici sa ma nu puteam fara ea...

Adina Craciun Fericit si voua si spor la pregatiri ...presupun ca de aceea nu vei mai activa...o perioada

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilina

itzy, am vazut pozele cu papusik in zapada....sunt super....eu sunt intro pasa f.f.f.proasta...din ce in ce mai proasta (pasa) si nu stiu ce sa fac cu venele, au crescut f.mult (cred ca o sa le tund)

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Lilina, esti tare cu venele astea. Rad intr-una de cand am citit.
Totusi, nu poti scapa de pasa asta proasta? Macar acum de Craciun, la cata treaba se aduna, coafura venelor iti ocupa mult timp
Te razboinico.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)[/b]

poze cu noi

Mergi la inceput

Andra, sunt foarte frumoase pozele cu Vladut. Ati iesit foarte bine amandoi.
Ramo, pupici Patriciei. Ma bucur ca ai finalizat curatenia.
Itzy, pupam papusica.

Fetelor, ma duc la treaba, gata cu toate pauzele, imi ajunge cata cafea am baut pana acum.
Va doresc o zi frumoasa si mult spor la treaba. Pupici tuturor!

poze cu noi

Mergi la inceput

P.S. Mi-a placut foarte mult poza asta.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Neataaaa

Mirabela stiu ca e leita tati...inca de cand era in burtica stiu asta si nu ma supar deloc...Inainte sa raman insarcinata ii spuneam sotului ca imi doresc sa fie ce-o fi numai sa semene cu el...si cand am aflat ca va fi fetita...stiind ca fetele seamana cu taticii....imi zicea ca va avea o clona mik....Daca ai vedea poze cu sotul meu cand era mic...zici ca este Ana-Maria....ea e COPIA LUI FIDELA.

Ramomar bine ai revenit...ce mai face Patri zambareata?

Itzy-Bitzy
cu

Alina, exact la fel gandeam si eu cand era Patricia in buritca si tot ii ziceam ca imi doresc sa aibe ochii lui, gura, nasucul si cam asa e, dar acum multi imi zic ca ochisorii sunt ai mei
Patricia e bine, multumesc de intrebare, ma topesc dupa ea, cand ajung acasa o pup pana se roseste in obrajori. Face si zice tot mai multe. seara dupa baita e show, ne danseaza, ridica manutele, se invarte pana ameteste si zice "puf" asa ne explica ea ca a cazut. Se mai opreste din cand in cand si vine sa ne dea cate un pup, zice "tati" si arata cu degetul spre el, apoi "mama" si arata spre mine. Incepe sa rada si ne spune si noua sa facem "ha-ha-ha" iar ea incepe sa ne aplaude. Cand se uita la desene (noi la calculator nu mi avem acces de ea) si s-a plictisit de un filmulet zice "altul" si mlte multe altele
pupici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lilina - vin si eu cu bota pe tine! Nu vrei sa incepi serviciul? Poate te-ar ajuta sa iesi din tensiunea acumulata. Si Vladut sta lipit toata ziua de mine, iar cand nu-i lipit, ii trebuie sa ma lipesc eu de el, ca e jale altfel. La WC pana acum mergem impreuna. Eu pe WC el in brate, ii place cel mai mult activitatea asta . Ce mai, e baiatul mamei. Sa va zic si o faza care m-a induiosat. Il certam intr-o zi pe sot si Vladut o venit repede la mine in brate, m-a cuprins dupa gat cu amandoua manutele si si-a pus capul pe piept la mine, dupa care o inceput si el sa strige la tat'su! Asa ca sa fie clar, de acum inainte am sustinator in casa!

Itzy - FATA mi-o iesit si ieri la ecograf, deci musai sa-mi pun poze cu papusica pe Desktop. Si chiar am mari sanse sa semene cu Ana-Maria, ca sotul meu semana putin cu sotul tau, tot buzele pline le are, ochii mai rotunzi, e brunet cu ten masliniu. Numa nasul sper sa-l ia de la mine, cum a facut-o si Vladut, ca al meu ii mai mic si genele, ca-s mai lungi. In rest si eu imi doresc sa fie fata tatei!

Vazut si pozele voastre in zapada, Vladut si Papusica!

Ma duc ca am ceva treaba si revin, cred ca mai pe seara, ca la amiaza vreau sa ma culc si eu cu VLadut. M-a ajuns oboseala din urma...

Mami 22+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput