Bucurii de sept-oct 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 7
Mirabelac spune:
xandrutza merci de cafea!
alex si noi am avut o perioada din asta dar a trecut, i-am spus ca nu are voie, am observat ca daca ii spuneam mai des sau ii dadeam atentie mai rau facea, cred ca voia atentie. Eu zic ca e o faza trecatoare, la noi a trecut. Mai are momente cand tipa daca vrea ceva dar ii trece repede.
andra la fel am avut si noi perioade cu figuri la schimbat si imbracat, de obicei are o jucarie in mana sau ne alintam si-i mai atrag atentia iar cand plecam afara ii vorbesc ca mergem la copii sau chestii din astea ce-i plac lui si nu se mai impotriveste.
Noi avem alta problema de ceva timp, a inceput sa se sperie de diverse chestii din centrele de joaca, inainte nu se temea dar o perioada n-am mai mers si a uitat probabil, cu persoanele noi n-are probleme. Sper sa fie si asta tot ceva trecator.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank">
Asteptam Craciunul! 6 zile! 
Mirabelac spune:
gety am baut si de la tine cafea, merci.
Apropo de atentie, fi-miu mai face niste chestii: se duce la priza si intinde mana spre ea uitandu-se la mine pentru ca stie ca-i spun 'nu e voie', asa face si la cuptor si mai baga mana in gat pana vomita, de obicei il cert si alerg dupa el ca sa i-o scot, el a luat-o ca o joaca si face sa-mi atraga atentia.
itzy dupa pozele de ieri pot sa spun clar ca papusica e leita tati, sper ca nu te-am suparat
. Sprancenele ei sunt deosebite, un pupic de la noi.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank">
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Apropo de atentie, fi-miu mai face niste chestii: se duce la priza si intinde mana spre ea uitandu-se la mine pentru ca stie ca-i spun 'nu e voie', asa face si la cuptor si mai baga mana in gat pana vomita, de obicei il cert si alerg dupa el ca sa i-o scot, el a luat-o ca o joaca si face sa-mi atraga atentia.
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank">Asteptam Craciunul! 6 zile!
Asa imi facea si Narcisa, isi baga mana in gat, intentionat, stiind ca eu ma voi uita la ea. Si dadeam peste un zambet larg... Dar am ignorat-o in asemenea momente si nu mai face.
La cuptor se duce asteptand sa-i atrag atentia; eu o iau din zona si imi continui treaba, ea se foieste prin bucatarie, ma pandeste si iar se duce la cuptor; si tot asa... Cuptorul si un amarat de prelungitor (care e bagat totusi sub pat) o atrag in continuare, si eu continui sa nu o las, incerc sa-i ofer altceva de facut...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
eloise spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Mamilili tu pi undi iesti? azi nu ai fost la apel
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
Eu cred ca Lili recupereaza
de vreo 2 zile incoace, dupa succesul lui Ronnie.I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si
Vladut (14.10.2006) puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
AdinaF spune:
Buna fetelor!
itzy, superbe pozele! am o pofta de zapada de mor!
xandrutza, nu pot incerca faza cu lumina, fiindca il deranjez pe Alex.
Nu prea imi vine nici sa le despart camerele, cred ca e prea devreme pt pasul asta, le place sa mai converseze inainte de a adormi, asta e , trebuie sa impac si capra si varza...merci de sugestie 
fetelor eu iau o pauza de forum (prea activa n-am fost eu oricum), vreau doar sa urez mamicilor si bucuriilor minunate CRACIUN FERICIT si multa sanatate si bucurii in Noul An!
O zi faina va doresc!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
eloise spune:
Itzy, frumoase pozele de iarna, frumoasa si papusica.
Pun si eu imediat link cu fotografii.
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
lilina spune:
eloise, trebuie sa-ti marturisesc ca la fel face si Vlad al meu cand il imbrac....cred ca vecinii mei sunt siguri ca eu imi maltratez copilul zilnic, inainte sa-l scot afara....dar eu il las in pace, il imbrac el urla apoi se tavaleste pe jos, si il las acolo pana imi pun geaca pe mine si el oricum nu se poate misca in salopeta plus geaca plus caciula si fular...deja a invatat metoda, dar tot urla
itzy, am vazut pozele cu papusik in zapada....sunt super....eu sunt intro pasa f.f.f.proasta...din ce in ce mai proasta (pasa) si nu stiu ce sa fac cu venele, au crescut f.mult (cred ca o sa le tund
)
copilul meu ma dispera, aduna scame de pe jos si le mananca. cand ajunge pe langa ghivece, baga mana pe furis si ia o mana de pamant si gusta...ce sa mai zic...ca tre' sa fiu cu ochii pe el non-stop. iar mai nou e umbra mea...nu ma pot duce niciunde ca vine dupa mine. acum sta langa mine, eu scriu, el ma tine cu manutzele...si vrea sa-l bag in seama
asa fac si celelate Bucurii ?
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
eloise spune:
Vladut si zapada
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by lilina
itzy, am vazut pozele cu papusik in zapada....sunt super....eu sunt intro pasa f.f.f.proasta...din ce in ce mai proasta (pasa) si nu stiu ce sa fac cu venele, au crescut f.mult (cred ca o sa le tund)
Ai fost bestiala, rad cu lacrimi, ma doare burta de ras

. Acuma serios, vezi ca se poarta puse pe bigudiuri sau daca tot vrei sa le tunzi sa ai grija ca or sa cresca si mai mari dupa aia.
lilina spune:
eloise, frumoase poze, Vladut e asa haios cand se uita pe geam, nu mai zic de pozele cu el in cos si de explicatii (m-au distrat)
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe