*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (89)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna dimineata...
huhurezu de servici raporteaza:

am sa deschid o pagina separata pentru plangeri si smiorcailei. si-o s-o deschid eu fiindca ma simt atat de prost azi!

ieri, apropos nathalia, am iesit pana la dinant- un orasel dragut la 110 km de bruxelles, langa apa, cu cetate pe munte, blah blah. un frig de sa mori, nu atat ca era mukt sub zero ci vantul si umezeala catr mi-au amortit oasele.

ne-am intors pe la vreo 7 seara. acelasi scenariu: eu cu dureri de gat infernale, mucoasa nevoie matr, copilul diareic (cu tot cu sirop de afine). la 9juma, daramata si revoltata m-am pus in pat. si-a inceput calvarul: la 11 m-am trezit, la 1, la2, la 3, la 4juma, la 5fara 10 si la 5- ora oficiala de trezire; ma simt ca batuta si fara vlaga.

mi-am luat caietele sa vaz si io una alta, ca azi e examen. si m-a luat o greata, de nu maipot sta in fund. de la un sandvish, acelasi pe care il mananc de 9 luni (vezi irinouka, azi intru si eu in 9 luni) si care mi-a cazut atat de pe invers de cred ca ma opresc in baie la decartat... a treceea cumva ziua asta:)

gina draga, esti o frumoasa, cu totul. iti sta bine cu david in burtica, o sa-ti stea si mai bine cu el in brate. dar pana una alta mai odihneste-te un pic ca uite, vorba alinei... dupa... ne cam fuge pamantul de sub picioare.

alina, explicatia care mi-a dat-o mie moasa cu privire la faimoasele colici este ca: 1. copilul oricum le face, indiferent de alimentatia mamei, 2. un regim nu te ajuta decat pe tine, copilul oricum face colici ca tre sa se adapteze la hranitul din exterior si de la un stomac cat o nuca, tre sa ajunga la dimensiunea unui mar si e drum lung si anevoios pana acolo, 3. excesele de oricare ar fi ele nu sunt bune - mananca chiar si fasole si varza daca ai mancat si in sarcina, dar nu in exces. 4.ce luam noi de colici sunt de fapt niste zbierete de frustrare si reactie la adaptare. deci... nu te speria, cateodata, indiferent de cate i le faci,a sa au ei chef sa planga:) e serviciul lor:)

mitsule, are dreptate miki, aici lucrurle se simplifica mult fata de ro. iti dau ei ce ai nevoie? haine pt bebe sa ai la tine si chestiile tale personale. spre exemplu, halat nici nu duc cu mine pt ca nu are la ce sa-mi foloseasca. nu voi iesi din salon, cum n-am iesit nici prima data.

stancutza, daca tu aia vut accidentul cu "sutul intre picioare", asa am patit eu atunci cu caruciorul. sunt niste dureri ligamentare dar pe care ai sa le simti intens si multa vreme de acum incolo. imi pare rau pt tine. ca nu exista remediu. poate doar un paracetamol daca simtica te cateri pe pereti:(

cred ca mamai intind un pic aici, dar mi-e frica sa nu adorm cu totul si-apoi s-a zis cu examenul...
.
.
.

pe cand ma gandeam sa dau send...m-a luat cu spasme de abia am ajuns la baie sa decartez... si-acu tremur ca varga. definitely azi e o zi proasta... daca beau apa, iar vomez. daca beau cafea... de fapt nici nu intra in discutie:(( frate! baga-mi-as picioarele in el de examen:((

miri_mik 35+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by Gina M

* Mitsu - o sa-ti placa ce-o sa iasa.
Angeli' - si eu ma mir de unde truda oi avea atata energie!Uneori parca nici nu-mi vine a crede ca sunt insarcinata!Ma simt extraordinar de bine desi sunt pe ultima suta de metri iar dupa toata alergatura zilei adesea, inca mai am chef de multe!Spre ex' in seara aceasta am avut chef sa-mi trag burtica in poze.Haide-ti s-o vedeti si voi. Pozele suntAICI!

38+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Gina, arati superb!! Eu acum am vazut ce fetite frumoase ai! Sa-ti traiasca! Mama are o vorba: La cat mai multi copii, ca-i faci tare frumosi! Asta iti doresc si eu tie si multa sanatate si noroc pe deasupra!
Te

Miki 37+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 19 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Miri' - multumesc de aprecieri!Esti o scumpa!
Cu fuga pamantului de sub picioare de dupa nastere sunt linistita caci, am antrenament avand 2-a fetite deja si sunt pregatita sa iau / sa infrunt totul asa cum va veni.
Odiseea aceasta este ataaat de frumoasa si caut sa o traiesc la maxim pana in ultima clipa!Dupa ce am facut poze cu burtica, am iesit cu fetitele si sotul la o plimbare romantica pe jos, am avut un timp extraordinar de frumos iar acum cand este timpul de somnic,mi se pare ca ziua a fost doar ca o clipa!!!Ahhh, as vrea tare mult ca timpul, sa stea cate putin in loc, sa inspir si sa expir viata la dublu!Desi uneori vin incercari grele, ma bucur ca traiesc si in ciuda tuturor universul, mi se pare tot mai frumos!

38+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

am mai atipit o ora, de geaba...tot rau ma simt:( shush!

miri_mik 35+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Daaaa.. Prezent!
Si eu huhurezesc pe aici, ca in fiecare noapte!

Gatta, am inteles ca la cezariana fiindca e un fel de nastere indusa, lactatia se instaleaza mai greu (in cazul nasterii normale organismul produce occitocina, un hormon care provoaca contractiile alea naturale dar ajuta si la venirea laptelui cat si la retragerea uterului dupa... iar in cazul cezarienei, practic organismul "nu-si da seama" ce vrei tu sa faci acolo...)

Miki, crezi ca daca comand si eu in Germania cu toate taxele de transport tot ma scot mai ieftin? Ca au astia niste preturi la carucioare..

35s -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa

Mai e un pic si iesim!

Mitsu, asta e site-ul de pe care am comandat noi www.babyparadies-shop.de atunci am gasit o oferta la teutonia Primus(Teutonia mistral P) cu aprox 500 de euro care includea si carrycot ( un fel de cosulet pentru nou nascuti).Transportul a costat vreo 15 euro, deci nu exagerat. Ce e bine la teutonia e ca poti sa-ti alegi tipul de roti, culoare, accesorii..poti sa-l faci cum vrei tu.

Miki 37+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 19 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

miki baby -
Miri - imi pare rau sa vad ca nu va simtiti bine...
Iti sunt cu inima alaturi, ma rog pentru sanatatea voastra si doresc sa auzim curand, numai vesti bune.Sa fii tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Lala acum am vazut ca ai nascut FELICITARI!!!!!!!!!!!
Sa fiti sanatosi toti trei si Bia mancacioasa

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by alina023

Seara buna zuzici!

Eu ma chinui rau de tot cu ragadele. Ma doare un san de mor. A ajuns sa-mi fie frica sa o mai pun pe Ana la el. In plus se pare ca Ana are deja colici. Plange si isi strange piciorusele mititica... Si eu nu reusesc sa o ajut... Si ma chinui sa mananc cat de cat de regim... Asa ca fetele....bagati papica buna si rasfatati-va cat mai sunt bebeii in burtici pt ca apoi o sa stati in dubii la orice bagati in gura.

Va pupacesc cu mult drag!

Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

poze Ana mica in primele zile in lumea asta

Alina si eu m-am confruntat cu ragade la Alex si am facut si febra laptelui.
Ptr. ragade eu am folosit Garmastan si s-au reparat repede.
Ptr. colici eu ii dadeam 10 picaturi de SabSimplex direct in gurita inainte de fiecare alaptat si noi pot sa iti spun ca nu am avut colici.
Ideea e ca daca eu am vazut ca picaturile alea dau roade am cam mancat orice dupa.
Doctora la care ne-am inscris pe la 2 saptamani ale lui Alex asta ne-a dat si desi el nu incepuse cu colici eu i-am dat pana pe la 4 luni SabSimplex si nici nu am stiut ce sunt aia colici.
Si nici cu burtica lui nu am avut niciodata pana acum probleme.
Ma bucur ca e buna pompa de la primii pasi, a mea e electrica tot de la ei.

Laptic bun!

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Felicitari proaspetelor mamici spun si eu cu intarziere, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bebeii vostri

Lala sanatate multa bebelinei sa cresca mare si sa fie bine

va pup si va urez o saptamana frumoasa

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Neata zuzici si o zi cat mai buna pentru toata lumea!!!!
Imi pare tare rau ca nu am mai stat aseara pe net la aflu vestile bune despre Lala ca am intristat toata familia cu starea mea.
Laura Ioana cred ca nasc cu doctora mea a zis ca vine e plecata doar de pe 29 pe 02 fain nu?, contractiile da au fost dureroase decate ori ma apucau hop ochii pe ceas , bineinteles neregulate, acum parca s-au mai potolit. Tu cum te simti????

http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603467602054/
37+Octi

Mergi la inceput