*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (89)*
Raspunsuri - Pagina 8
gattasalvaje spune:
Alina023 , mie asa mila de saracutza Anita ca o chinuie colicile ...mititica , ce-o mai fi suferind ea...cica sunt groaznice durerile alea . Mie mi-a zis moasa ca exista in farmacii niste comprese cu gel inauntru care se incalzesc cu foehnul sau pe calorifer si se pun pe burtica la bebe si-i calmeaza durerile. Incearca si tu sa gasesti asa ceva , poate au rezultat.
Mitsule , eu nu inteleg ce legatura este intre modul in care nasti si ceaiul de anason si chimen...!!!??? Sti tu ceva ce eu nu stiu ?...ca nu prea inteleg intrebarea ta legata de faptul ca daca nasti normal , mai trebuie sau nu sa bei ceaiul asta...Si...felicitari pentru cele 35 de sapt. incheiate !

Eliza , f. faine pozele cu animalutzele din jungla , banuiesc ca sunt din camera bebelushei tale? Vad ca nu esti trecuta pe listutza de pe prima pagina ...da-ti si tu datele ( DN , UM si DPN ) ca sa te treaca si pe tine pe listuta o zuza shefa 
36+ cu Sara - Eliza 
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
miki, esti tare... La cat se agita lumea aici vorbind de Garmastan si de ragade... de furia laptelui si de tot ce tine de primele zile de dupa nastere privind problemele de alaptare...
Chiar voiam sa te intreb de unde ai gasit carutz Teutonia... Dupa care m-am uitat ca locuiesti in Helsinki... Good for you! Ia zi, cum e pe acolo? Te descurci cu limba sau vivat engleaza?34+
-> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa
Mai e un pic si iesim!
Mitsu, intr-adevar s-a vorbit despre furia laptelui si ragade, dar nimeni n-a precizat ce sunt exact si daca da atunci inseamna ca mi-a scapat mie. Cat despre Garmastan si alte unguente, bagaj spital nu prea dau mare interes pentru ca oricum aceste creme nu se gasesc aici iar pentru bagaj, mie nu-mi trebuie decat strictul necesar( halat, produse de igiena personala, haine de iesit din spital pentru copil).
Caruciorul l-am comandat din Germania, de fapt, pentru ca este mult mai ieftin. Si cU limba nu prea ma descurc pentru ca lucrez intr-o gradinita cu predare in limba engleza, iar acasa vorbesc engleza...asa ca mi n-am prea avut tragere de inima cu invatatul. Poate se intampla o minune si invat cu Saara. ORicum este o limba fff grea.
Miki
37+
Saara MariaMiki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 19 ZILE!!!
NataliaS spune:
UFFFFFFFFFFF mi s-a facut rau nu alta cand am inceput sa citesc ultimele pagini ale capitolului trecut...sarmana Lala prin ce i-a fost dat sa treaca...fetelor in tot raul e si-un bine - bine ca a trimis-o la Buc pe Bianca si nu a mai tinut-o "medicul" asta deosebit sa faca experiente pe ea....
Lala - ma rog pentru tine si micuta Biencuta sa va refaceti rapid si sa mergeti repejor acasa la tati!
M-au si luat niste contractii de la emotii...dar nimik serios...
Miri - am comis-o rau de tot azi cu derdelushul - am fost la zapada si m-am dat cu bobul cu Ana - yupiiiiiiiii ce bine a fost si ce pofta mi s-a fact de mers la munte, la cabana, la schi... tu ai mai ajuns? sau nu?
In seara asta avand in vedere ca ninge f frumos am iesit sa o mai trag putin cu saniuta prin apropiere...si am tras o tranta obligat, fortat...era sa cad pe burtoi, noroc ca pana la urma am aterizat pe-o dunga![]()
Maine am zi de medic...sper sa vin cu vesti bune!
Va pup acum ca am inceput sa am o obsesie - ma tot gandesc ca ma apuca nascutul , iar eu sunt rupta franta de oboseala; merg sa incerc sa dorm - Somn usor zuzelor!
Natalia 
Stefania 38+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
AMR MAXIM 9 zile
NataliaS spune:
Uitasem sa-mi schimb semnatura - am intrat in linie dreapta!
Natalia 
Stefania sapt 40 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Mitsu-bishu spune:
Daaaa.. Prezent!
Si eu huhurezesc pe aici, ca in fiecare noapte!
Gatta, am inteles ca la cezariana fiindca e un fel de nastere indusa, lactatia se instaleaza mai greu (in cazul nasterii normale organismul produce occitocina, un hormon care provoaca contractiile alea naturale dar ajuta si la venirea laptelui cat si la retragerea uterului dupa... iar in cazul cezarienei, practic organismul "nu-si da seama" ce vrei tu sa faci acolo...)
Miki, crezi ca daca comand si eu in Germania cu toate taxele de transport tot ma scot mai ieftin? Ca au astia niste preturi la carucioare.. 
35s
-> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa
Mai e un pic si iesim!
Mitsu-bishu spune:
Tot pentru Miki sorry ca te zapacesc.. Eu am dat un Google search, am trecut prin n-shpe mii de site-uri pana am ajuns pe un e-bay nemtesc unde am gasit mai multe teutonii, da' niciunul ca al tau.. poti sa-mi spui si mie, te rog, care era site-ul? Thanx!
35s
Mai e un pic si iesim!
Eliza spune:
Gatta - da, poza e din camera lui bebe, am incercat sa o facem cat mai vesela.
Datele le-am scris in primul mesaj, dar le mai scriu si aici o data , poate ma treceti si pe mine la listuta va rog: DN- 10.06.1975, UM- 07.05.2007, DPN - 10.02.2008.
Eliza 
Gina M spune:
Fetelor,haide-ti la bucataria zuzicilor sa vedeti ce-am mai 'motrosit eu astazi!
V-am soptit si voua retetele.
Acum astept s-o scot de la cuptor pe-a 2-a!
Daca oi' mai manca si din aceasta, sigur ajung la spital!![]()

38+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
Mitsu-bishu spune:
Gina M, congrats! Din nefericire, mie nu-mi place placinta cu branza, da' cred ca o sa incerc chestia aia cu smantana si gem de piersici! Hihi! Poate chiar maine! Adica azi! ![]()
35s
Mai e un pic si iesim!
Gina M spune:
* Mitsu - o sa-ti placa ce-o sa iasa.![]()
Angeli' - si eu ma mir de unde truda oi avea atata energie!Uneori parca nici nu-mi vine a crede ca sunt insarcinata!Ma simt extraordinar de bine desi sunt pe ultima suta de metri iar dupa toata alergatura zilei adesea, inca mai am chef de multe!Spre ex' in seara aceasta am avut chef sa-mi trag burtica in poze.Haide-ti s-o vedeti si voi. Pozele suntAICI!![]()

38+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!