*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (89)*
Raspunsuri - Pagina 10
nemary spune:
neatza tuturor!
Mitshu si Tinna
, am intrat putin aseara dar dupa ce am citit despre fetita Lalei nu am mai avut chef de nimic.
Stancuta, si eu am iesit aseara singurica la plimbare, ca sotul nu a vrut sa ma insoteasca si nu mi-a fost teama decat de un singur lucru: sa nu alunec. ai mare grija ca e tare perculos poleiul ascuns sub zapada.
Alina023, multumim pentru informatii. eu deja am inceput sa-mi strang banuti de 1,5 si 10 ron, ca la momentul respectiv nu cred ca o sa-mi mai stea gandul la asa ceva.
Mari
33+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
alina023 spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Alina, ma bucur ca sunteti bine. Cu colicile nu te stresa...chiar nu ai ce face si in plus dak nu mananci condimentat si chestii grele gen fasole, varza este in regula. Eu am testat ciresele...Ozi urla ingrozitor intre 21 si 1 noaptea si am zis sa mananc dietetic...erau in toi ciresele si eu eram bulbucata de pofta...si-am mancat 2 kg deodata. Fata mea a plans cu aceeasi tonalitate in acelasi interval orar.33+
AMR 6
fetele sa se vindece repede vanataile! Multumesc mult de sfat. Asa mi s-a spus si mie din maternitate insa medicul de familie mi-a dat o lista cu ce e voie si ce nu si m-a luat durerea de cap. Cred ca am sa urmez totusi sfatul neonatologului din maternitate si al tau. Se pare ca intradevar nu are f mare importanta ce mananca mama, bebe face oricum colici (daca stau sa ma gandesc este absolut normal; pana acum nu a bagat nimic in stomacel iar acum papa chiar si la o ora).Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

poze Ana mica in primele zile in lumea asta
alina023 spune:
quote:
Originally posted by miki_baby
Alina, multumim pentru informatii!!
Stiu ca suna aiurea, dar eu nu stiu ce este furia laptelui si ragadele?Va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine.
Miki37+
Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 19 ZILE!!!
Iubita, furia laptelui este momentul in care se intaleaza secretia lactata in toata puterea ei, fara insa a fi reglata in functie de nevoile bebelului. Dureaza cateva zile pana organismul mamei invata sa secrete laptic atat cat cere bebelul ei.
Iar ragadele....offf... Unele mame fac mai rau altele mai putin... Sunt rani la mameloane facute de la suptul lui bebe si de cele mai multe ori din cauza pozitiei incorecte la san. Uite ca eu sunt la al doilea bebe si am rani mai urate decat la primul. Ma rog la Doamne Doamne sa treaca mai repede ca am momente in care ma gandesc serios sa renunt la alaptat din cauza durerii. Noroc ca ma uit la scumpa mea micuta si ma gandesc ca mai pot strange din dinti cateva zile si nu mai conteaza cateva lacrimi de durere daca ei ii va fi mai bine asa.
Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul

poze Ana mica in burtica

alina023 spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Gatta, mie mi-e frica sa nu nasc si cand car sacose din Cora... D'apai daca as muta mobila! Abz abz... Nici acum nu ai impodobit bradul ala? O sa se scuture de tot...
Da' de nemary mai stie cineva ceva??
Alina023, ce bine ca ne impartasesti din experientele tale... Tu ai facut cezariana, nu? Daca eu optez pentru nastere naturala mai e util ceaiul de chimen & anason?34+
-> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa
Mai e un pic si iesim!
Cu placere Mitsu!
Da, eu am nascut prin cezariana. Ceaiul de chimen si anason este fff util indiferent de felul in care nasti. Iar daca esti la prima nastere...cu atat mai mult pt ca grabeste instalarea lactatiei.

poze Ana mica in burtica

alina023 spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Alina023 , mie asa mila de saracutza Anita ca o chinuie colicile ...mititica , ce-o mai fi suferind ea...cica sunt groaznice durerile alea . Mie mi-a zis moasa ca exista in farmacii niste comprese cu gel inauntru care se incalzesc cu foehnul sau pe calorifer si se pun pe burtica la bebe si-i calmeaza durerile. Incearca si tu sa gasesti asa ceva , poate au rezultat.
Mitsule , eu nu inteleg ce legatura este intre modul in care nasti si ceaiul de anason si chimen...!!!??? Sti tu ceva ce eu nu stiu ?...ca nu prea inteleg intrebarea ta legata de faptul ca daca nasti normal , mai trebuie sau nu sa bei ceaiul asta...Si...felicitari pentru cele 35 de sapt. incheiate !
Eliza , f. faine pozele cu animalutzele din jungla , banuiesc ca sunt din camera bebelushei tale? Vad ca nu esti trecuta pe listutza de pe prima pagina ...da-ti si tu datele ( DN , UM si DPN ) ca sa te treaca si pe tine pe listuta o zuza shefa36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
Gatta
fata! Multumesc mult de pont. Eu folosesc un scutec pe care il incalzesc cu fierul de calcat si il pun pe burtica. O sa intreb la farmacie daca acele comprese cu gel sunt mai eficiente.Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul

poze Ana mica in burtica

mariaanna spune:
'Neata, fetelor!
Ma bucur mult pentru Lala si Biencutza!Sa dea Dumnezeu sa fie bine!Lala, se spune ca esentele tari se tin in sticlute mici...asa ca , daca s-a nascut la 7 luni, va fi o personalitate puternica!
Ottilia, 

si
sanatos .Vad ca mai ai o luna...
Gattasalvaje, ai dreptate!Sunt doar niste mofturi de femeie insarcinata!Multumesc, oricum.Vad ca DPN-ul nostru e la diferenta de o zi.Tu cum te simti?Burtica intarita inseamna contractii?Ca eu la primul nu am stiut ce inseamna nici dureri si nici asa ceva.Acum ma dor toate, inclusiv ligamentele dintre picioare, ca abia pot merge dimineata...
Mitsu,m-ai terminat cu povestioara despre pompita!!!E tare faza!
Sanatate tuturor si numai bine!
A...peste trei zile intru in saptamana 38!!!
mariaanna
AMR 4 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
alina023 spune:
quote:
Originally posted by emiliapopquote:
Originally posted by alina023
Seara buna zuzici!
Eu ma chinui rau de tot cu ragadele. Ma doare un san de mor. A ajuns sa-mi fie frica sa o mai pun pe Ana la el. In plus se pare ca Ana are deja colici. Plange si isi strange piciorusele mititica... Si eu nu reusesc sa o ajut... Si ma chinui sa mananc cat de cat de regim... Asa ca fetele....bagati papica buna si rasfatati-va cat mai sunt bebeii in burtici pt ca apoi o sa stati in dubii la orice bagati in gura.
Va pupacesc cu mult drag!
Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
Alina si eu m-am confruntat cu ragade la Alex si am facut si febra laptelui.
Ptr. ragade eu am folosit Garmastan si s-au reparat repede.
Ptr. colici eu ii dadeam 10 picaturi de SabSimplex direct in gurita inainte de fiecare alaptat si noi pot sa iti spun ca nu am avut colici.
Ideea e ca daca eu am vazut ca picaturile alea dau roade am cam mancat orice dupa.
Doctora la care ne-am inscris pe la 2 saptamani ale lui Alex asta ne-a dat si desi el nu incepuse cu colici eu i-am dat pana pe la 4 luni SabSimplex si nici nu am stiut ce sunt aia colici.
Si nici cu burtica lui nu am avut niciodata pana acum probleme.
Ma bucur ca e buna pompa de la primii pasi, a mea e electrica tot de la ei.
Laptic bun!
emiliacu
Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noiAMR 9 saptamani !!!
Emilia
multumesc mult de sfaturi. Am luat si noi ieri Sab Simplex. O sa ii dau si eu mai des...ieri i-am dat doar de 2 ori.Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul

poze Ana mica in burtica

virgo spune:
Vai , ce ma bucur pentru Lala , ca e bine cu fetita ei !
Acu' sa ma laud si eu , am facut acum o luna si ceva niste poze . Asta e chiar reusita foarte !
http://i51.photobucket.com/albums/f374/virggo/laviniaalbnegru-1.jpg
alina023 spune:
Ven, este absolut superba fotografia (la fel ca si graviduta din ea). Minunata!!!
Miri, iubita, imi pare tare rau ca te simti rau si ca ai avut ieri o zi asa de proasta.
fata si iti doresc ca azi sa ai o zi minunata!
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica in burtica 
IrinaL spune:
Alina, sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa. Spune-mi, te rog, a avut si Luca colici? Ca zicea cineva ca, daca primul copil a avut, sunt sanse sa scapi la al doilea, iar eu cam contam pe asta
. O fi adevarat?
Emiliapop, am vazut ca pustiul tau e mai mic decat al meu cu cateva luni SI DEJA STA PE OLITA!!! Cum ai facut? Al meu nici nu vrea sa se aseze, iar daca se aseaza, prin cine stie ce minune, se ridica in mai putin de un minut. E vreo smecherie, ceva??
Pup.
Irina 35+
Ileana

33+

AMR 9 saptamani !!!