*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (89)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Multumesc frumos, Irina!
Luca a avut colici insa destul de moderati. Au durat cca 1 luna si ii avea ziua intre 1 si 3 dupa amiaza. Si de cele mai multe ori reuseam sa-l calmez destul de repede.
Asadar....se poate ca regula sa fie valabila...cine stie?

Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

poze Ana mica in primele zile in lumea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

A, Alina, mi-am adus aminte... Eu foloseam pentru colici o buiota, care chiar dadea rezultate. Se gasesc la Help Net. Si, daca nu are efect Sab Simplexul, poti sa incerci Gripe baby water, e cu ulei de marar si nu are nici o chimicala. Noi ne-am chinuit crunt cu colicii, nu dormeam decat maxim 2 ore pe noapte. Sper sa nu fie cazul la voi. Pup.

Irina 35+Ileana

Mergi la inceput

Acum o sa fug la nani...cat inca mai doarme Ana...

Vreau doar sa va mai spun ca am mustrari de constiinta ca nu am reusit sa-i fac baita Anei in fiecare seara. Inca nu am reusit sa ne facem un program cat de cat fix si doarme uneori pana la 11 seara, alteori reusim sa ii facem baita pe la 19-20... Sper sa ne stabilim cat de curand un program.

Si nu am scos-o afara decat de 2 ori.... Azi iesim neaparat la plimbare, chiar daca ninge si e frig. Trebuie! (nu-i asa???)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by IrinaL

A, Alina, mi-am adus aminte... Eu foloseam pentru colici o buiota, care chiar dadea rezultate. Se gasesc la Help Net. Si, daca nu are efect Sab Simplexul, poti sa incerci Gripe baby water, e cu ulei de marar si nu are nici o chimicala. Noi ne-am chinuit crunt cu colicii, nu dormeam decat maxim 2 ore pe noapte. Sper sa nu fie cazul la voi. Pup.

Irina 35+Ileana

Multumesc mult! Am notat si incercam si asta.

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Fetelor, neata! Nu am citit ce s-a intamplat exact cu fetita Lalei, pentru ca am 2 capitole si jumatate din urma. Dar am vazut pe prima pagina ca s-a nascut la 2 kg, deci imi imaginez ca nu e prea bine. La 32 saptamani. Hm... Eu ma rog sa fie ok cu amandoua si sa ajunga in siguranta si sanatoase acasa. Am vazut ca a reaparut si Alina la noi, cu forte proaspete! Bine ai revenit, draga noastra!

Citesc tot si revin pe parcurs...

Azi am inceput si noi saptamana 36!

Creata 1 cu Creata 2 in 36 azi
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor va rog io, spuneti-mi ce cosmetice tre sa iau pt bebe? Vreau de la Sanosan si nu ma pricep ce trbuie! Aseara am cumparat un sampon pe care scrie Bad&Shampoo (acum am inteles ca inseamna spuma de baie si sampon, oare e bun?) si nu stiu daca se poate folosi si pt corp. SI cu ce spal copilul in rest? Cu ce-l ung dupa baita (stiu ca se foloseste ulei dar vad ca exista si lotiune de corp), cand ii fac masaj? Ajutoooor!

37+ AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

neatza si de la mine si bine-ai venit, alina!
am intrat cu inima cumva stransa, mi-era teama ca as putea gasi vesti dureroase despre lala si bibi a ei dar ma bucur ca totul e bine in continuare. ce usurare!

miri, felicitari pt c-a inceput luna a noua, sori ca te simti rau...sa iti incepi ziua cu acelasi 'senvis" de atata vreme...cred si eu ca la un moment dat s-a pus de-a curmezisul. sper sa-ti revii cat mai curand. si BAFTA LA EXAMEN!!!

grati, pup vanataia, bine ca nu ati patit-o mai rau, chiar ca ati avut ingerasul pazitor langa voi. ceea ce vine sa demonstreze inca o data, daca mai era nevoie, ca riscurile si problemele apar nu de unde te pazesti ci de unde nu te astepti. asta cumva si legat de ce spunea mama lui ange cu sofatul versus mersul cu tropeibuzul. mi-a ramas pe creier chestia aia, nu stiu de ce.

ati scris multicel si n-am cum sa tin pasul cu ce-a zis toata lumea, asa ca pup in cor la toate zuzele.

ziua a inceput, aici, cu cafea si "la chilia-n port" (ange, tot la tine ma gandesc :-)))). azi nu-mi sta capul nici la gogosi, nici la alte nebunii, ca ieri am mancat cam mult dulce, exact ce mi s-a zis sa nu fac. azi vreau sa fiu disciplinata. mai ales ca maine tre' sa imi iau glicemia, dimineata.

vreau sa fac curat si sa eliberez niste rafturi pt palugel si trebuie sa cumpar si uscator pt rufe. cred ca prima masina de spalat dedicata lui debuteaza azi. aseara am primit cadita pt bebe si masa de infasat, iupii, si o pompa care arata...cumva...nu stiu cum s ao descriu....poate nu e chiar prototipul primei pompe de san inventate, dar al doilea sau al treilea model, sigur e. de pe vremea lu' "sarpele rosu", ca sa zic asa. debutul tehnologiei. :-) ei, daca nu e buna, cumpar una cand va fi momentul (mersi de pontul cu primii pasi, alina) si cu asta am incheiat discutia.

bishule, o, tu, stapana a pompelor, ceva succes la vanatoarea online? am vazut ca mai nou esti pe cale sa te canalizezi pe comandat carut din germania. keep up the good work! :-)

virgo, esti o diva! jur!

creata, e zapada mare la tine-acolo? :-)

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Fetelor va rog io, spuneti-mi ce cosmetice tre sa iau pt bebe? Vreau de la Sanosan si nu ma pricep ce trbuie! Aseara am cumparat un sampon pe care scrie Bad&Shampoo (acum am inteles ca inseamna spuma de baie si sampon, oare e bun?) si nu stiu daca se poate folosi si pt corp. SI cu ce spal copilul in rest? Cu ce-l ung dupa baita (stiu ca se foloseste ulei dar vad ca exista si lotiune de corp), cand ii fac masaj? Ajutoooor!

37+ AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

laurici, iti zic ce mi-am cumparat eu, asistata de vara-mea si de ilinca, nepoata-mea in varsta de 9 luni. :-)

sanosanul luat de tine e f bun. ea mi-a spus ca si daca ei numai sampon tot e ok, il poti utiliza fara probleme si pt corp. deci bad&shampoo am si eu. am mai luat crema de corp (care lotion, d'aia cu eticheta roz) si ulei de masaj. crema contra iritatiilor nu am luat pt ca voi folosi alternativ bepanthene si crema de galbenele.

sper ca te-am lamurit cat de cat.

pupam

p.s. zapada mare la piatra? :-)

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna fetelor..am intrat si am vazut vestile despre LaLa..de emotie..am incercat sa citesc ion dunga capitolele ratate..si.nu prea m-am dumirit...tot ce spun este ac am inima cat un purice...si imi e o teama de mor..si ma rog sa le fie bine...Nu mai tin minte daca a avut probleme..cu contractii si col deschis...nu mai stiu..dar pe mine m-a cuprins o teama...de numa numa..

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 31 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 9 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Irinouka.... Raspunsul la ambele intrebari este DA!! Zapada mare si la mine si in Piatra!!! Dani a plecat de dimineata, dar nu stiu cum a ajuns, ca mi-a spus acum vreo 10 minute ca nu au bagat niciun utilaj deocamdata. Iar in Piatra, sambata zapada era de vreo 10-15 cm pe strazi. Si frig tare!

Mergi la inceput