*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (89)*
Raspunsuri - Pagina 12
irinouka spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Irinouka.... Raspunsul la ambele intrebari este DA!! Zapada mare si la mine si in Piatra!!! Dani a plecat de dimineata, dar nu stiu cum a ajuns, ca mi-a spus acum vreo 10 minute ca nu au bagat niciun utilaj deocamdata. Iar in Piatra, sambata zapada era de vreo 10-15 cm pe strazi. Si frig tare!
iiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!
drum bun si mare grija!
la tine macar e cald si bine, inauntru. da' cred ca se ajunge cam greu. ;-) ti-ai terminat trebile?
irina
36
Rares http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Laura Ioana spune:
Irinuca
care lotion nu vad (ma uit pe site-ul bebelusultau), doar lotion de soin (lotiune de ingrijire cu ulei de masline si proteina din lapte) si lotiune pt noapte, tot cu ulei de masline si proteina.... Ulei pt masaj nu vad. Si cum faci? Dai cu cremuta si apoi dai si cu ulei sau cum, pana mea?
Mooaaama ce complicat!
Servetele umede imi comand de la nivea, ca la sanosan nu-s disponibile, inca.
Daaa, la Piatra e o zapada fainaaa! Si ninge, mai mereu
Dar stau in casa si ma uit pe geam, ca mi-e cam frica sa ies pe drum (sunt alunecoase trotuarele).
Cynthia
poate asteapta bebe sa se nasca cu dr ta (chiar nu mai stiu cu cine ai zis ca nasti). Eu inca nu am nimic si sper sa fie asa pana macar dupa Ajunul Craciunului!
37+
AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Fetelorva rog io, spuneti-mi ce cosmetice tre sa iau pt bebe? Vreau de la Sanosan si nu ma pricep ce trbuie! Aseara am cumparat un sampon pe care scrie Bad&Shampoo (acum am inteles ca inseamna spuma de baie si sampon, oare e bun?) si nu stiu daca se poate folosi si pt corp. SI cu ce spal copilul in rest? Cu ce-l ung dupa baita (stiu ca se foloseste ulei dar vad ca exista si lotiune de corp
), cand ii fac masaj? Ajutoooor!
![]()
37+
AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Samponul cumparat e foarte bun. Il folosesti la baita atat pentru par cat si pentru corp.
Pentru masaj poti folosi lotiunea de corp ( dupa baie) sau ulei tot de la Sanosan.
Eu il dadeam cu ulei inainte de baita si ii faceam masaj. Dupa mi se parea ca ramane prea uleios.
Dupa baie si masaj mai dai pe fundulet cu cremuta impotriva iritatiilor si esti gata !
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim pana pe 27 decembrie!
irinouka spune:
laurici, care lotion e lotion de soin de care zici tu. e bine! :-)
acum, asta cu masajul e destul de discutata. chiar acum 2 zile m-am uitat la un CD facut de neonatoloaga de la nu stiu ce spital din bucuresti si arata, printre altele, cuym se spala bebelusul. era un brotac de trei zile care urla de zor. in fine. :-)
ea spunea ca masajul e bine sa fie facut inainte de baie. o arata pe o tanti framantand de zor la brotac. adica ii misca piciorusele, manutele, il mangaia pe burtica si pe spate. era uns cu ulei in timpul asta. apoi il baga in cadita pt baie.
motivul era, spunea ea, ca dupa baie orice persoana, fie sugar sau adult, e relaxata, incalzita, si fix masajul ii lipseste, mai mult ii provoaca disconfort decat confort.
succesiunea recomandata de ea era: masaj cu ulei, baita, cremuit.
irina
36
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Lala_D spune:
Daca nu stii care sunt uleiul si lotiunea de la Sanosan da o cautare pe google pe imagini dupa " ulei sanosan" si apare .
Nu ma lasa sa iti pun link direct la produs 
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
Lala_D spune:
No ca l-am gasit :
- uite-l :
http://www.babykisses.it/catalogo/images/Sanosan%20olio%20corpo.jpg
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
Laura Ioana spune:
Lala
Irinuca
sar'na, sunteti de treaba!
Gata, am pus in cos tot ce-mi trebuie! Si am retinut si ordinea in care facem ritualul de baita![]()
Edit: mai am o intrebare, despre forfecuta: e buna cea cu lumina? Sau sa iau simpla?
37+
AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
creata2008 spune:
Cald si bine... Si luminos, ca e multa zapada. Dar cred ca se ajunge greu... :( Si ninge in continuare.
Terminam vreodata treburile??? Hihhihi! O mare parte, da! Dar mai am. Am luat-o usurel. Oricum, in uikend, am mai taiat mare din lucrurile de pe lista. Am gasit si canapea! Diseara imi monteaza Dani si masina de spalat si de maine ma bag la spalat lucrusoare. Tu, ce faci?
quote:
Originally posted by irinoukaquote:
Originally posted by creata2008
Irinouka.... Raspunsul la ambele intrebari este DA!! Zapada mare si la mine si in Piatra!!! Dani a plecat de dimineata, dar nu stiu cum a ajuns, ca mi-a spus acum vreo 10 minute ca nu au bagat niciun utilaj deocamdata. Iar in Piatra, sambata zapada era de vreo 10-15 cm pe strazi. Si frig tare!
iiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!
drum bun si mare grija!
la tine macar e cald si bine, inauntru. da' cred ca se ajunge cam greu. ;-) ti-ai terminat trebile?
irina36
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
IrinaL spune:
Laura, mai bine astepti pana nasti si il timiti dupa aia pe tati la farmacie. Depinde de fiecare copil. Eu nu am folosit, de exemplu, decat sapun de copii si ulei de corp de la Nivea. La fundulet il mai dadeam din an in paste cu o crema cu zinc tot de la Nivea, iar daca se irita, cu Bepanthen. Dar asta a fost valabil la copilul meu. Unii pot fi alergici la anumite creme, eu zic sa nu te grabesti.
Operatiunile sunt cam asa: baie, cu sau fara sapun (sa zicem cu), apoi masaj cu ulei, mai ales la manute si picioare, ca astea se usuca, crema la fundic si cam asa. Pe fata eu nu l-am dat niciodata cu crema si nici nu a fost nevoie.
Iar Sanosan si Nivea mie mi le-a recomandat neonatoloaga de la spital. Iar o prietena care lucreaza la Controlul calitatii sau asa ceva mi-a spus ca produsele Nivea au cele mai putine chimicale, din ce analizasera ei.
Pupici.
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Irinucacare lotion nu vad (ma uit pe site-ul bebelusultau), doar lotion de soin (lotiune de ingrijire cu ulei de masline si proteina din lapte) si lotiune pt noapte, tot cu ulei de masline si proteina.... Ulei pt masaj nu vad. Si cum faci? Dai cu cremuta si apoi dai si cu ulei sau cum, pana mea?
Mooaaama ce complicat!
Servetele umede imi comand de la nivea, ca la sanosan nu-s disponibile, inca.
Daaa, la Piatra e o zapada fainaaa! Si ninge, mai mereuDar stau in casa si ma uit pe geam, ca mi-e cam frica sa ies pe drum (sunt alunecoase trotuarele).
Cynthiapoate asteapta bebe sa se nasca cu dr ta (chiar nu mai stiu cu cine ai zis ca nasti). Eu inca nu am nimic si sper sa fie asa pana macar dupa Ajunul Craciunului!
![]()
37+
AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Irina 35+
Ileana
Laura Ioana spune:
Irina
multumesc pt sfaturi. Si eu stiam ca sunt mai bune sanosan si nivea (sotul voia aseara, la cumparaturi, sa iau de care or fi, numai sa termin mai repede, deci iti dai seama ca nu-l pot lasa pe el la asa ceva, ca iese cu scantei
). Si cred ca va fi mai zapacit decat mine
Si asa ma tot intreaba daca-i gata bagajul, sa nu mai trebuiasca sa-l trimit si pe el la cumparaturi![]()
Edit: exista ceai de chimen si anason sau sunt doua ceaiuri diferite?
37+
AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007