*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (89)*
Raspunsuri - Pagina 13
alina023 spune:
Hai ca am dormit de m-am spart... S-a trezit Ana si am alaptat-o. Iar m-am schimonosit ca toate cele de durere...
Sa va spun ce sfaturi am primit eu si ce am invatat din experienta. In primele luni de viata este bine sa se evite pe cat posibil tot ce ar putea contine chimicale. Asa ca la masaj (inainte de baita il facem si noi) folosim ulei de masline fiert. La poponeata evitam servetelele umede pe cat posibil si ungem cu crema cu oxid de zinc de la mustela (cu bepanthene nu am avut aceleasi rezultate bune la Ana desi la Luca a fost f bine).
La baita Sanosan.
Pupam fetele!
Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica in burtica 
poze Ana mica in primele zile in lumea asta
irinouka spune:
creata, eu sunt intr-o faza d'aia in care imi vine sa iau casa de picioare si sa o scutur pe balcon. pe bune.
sunt f pusa pe treaba azi dar atat de pusa incat am senzatia ca sunt multe, prea multe de facut si ca nu stiu cum sa le iau, in ce ordine. simt ca sunt f in urma cu tot si toate si ca am ajuns intr-o faza in care nu ma mai pot ocupa singura iar dragos nu e aici sa ma ajute. de pilda, am tot felul de sertate si dulapoioare care trebuie eliberate. si nu imi dau seama unde pot pune tot ce scot de acolo, ce e de aruncat din ele, mi se par decizii pe care mai bine nu la iau singura, vad pe aici niste gadget-uri care nici nu stiu la ce folosesc. :-)
sa mor daca stiu cum si de unde s-apuc treaba pe ziua de azi. ce e clar e ca scrisul pe DC n-o sa imi ordoneze rafturile dar...o incerc si pe-asta, poate-poate! :-)
irina
36
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
creata2008 spune:
Dupa cum spuneam, am o groaza de citit! Acum sunt la capitolul 86!!!! Si vad intrebarea lui Ven, daca e mica burta ei.
Draga mea, te rog sa te linistesti! Ca, in acest caz, eu o sa fac un mic puiut de pisica!!!!! Sau un mic pechinez.
Burta ta este mai mult decat ok!!! Iar mie mi se pare chiar mare, in comparatie cu a mea. Bine, eu nu nasc pe 26 decembrie, dar oricum!
Laura Ioana spune:
Alina
ca sa treaca mai repede ragadele! Servetelele umede nu le folosesti nici cand face caca? Numai o speli si apoi o dai cu cremuta?
37+
AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
irinouka spune:
a, creata, bravo de canapea, tre' sa o uzi, hihihi! CE CULOARE E?
ellenutsa, ce faci, mama? ai facut ochi? :-)
irina
36
Rares
Ereena spune:
Salutare ..........
Stiu ca a-ti plans cu lacrimi de crocodil cat timp nu am mai scris pe forum dar va rog, va rog , incetati , am revenit
.
Am citit vestile despre lala , eu sunt o optimista si sunt convinsa ca va fi bine mai repede decat ne imaginam noi .
pt ele
M-am trezit asa nervoasa , cred ca imi e dor de servici .Am visat ca eram la un concurs de make-up si erau niste incompetenti pe acolo, si pe mine care eram mama si tatal lor in ale machiajului nu ma lasau sa particip
.....nu pot sa cred , astora le e frica de mine si in vise 

Incepe sa rasara soarele si pe strada mea......contractiile s-au cam dus , am schimbat semnatura la 34 dar tot nu pun amr decat la 36 , asta din cauza ptitcului meu de pe creier .
In rest va
pe toate si gata cu lacrimile va rog, m-am intors![]()
34+ 
Eco bebe
Lucrusoare bebe
Mami si tati
Diverse
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Lala_D spune:
Laura exista la Plafar ceai pentru stimularea lactatiei de la Fares . Foarte bun . Contine si chimen si anason.
La fel tot la Plafar : pastilute Nutrinatal pentru stimularea lactatiei .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim pana pe 27 decembrie!
irinouka spune:
laurici, sunt doua ceaiuri diferite. eu, cel putin, asa le am.
fetele care va pricepeti, daca incep sa beau de-acum, ajuta cu ceva? nu de alta, da' io n-am avut nici macar colostru pana acum si daca ma mobilizez putin intru in panica. :-)
irina
36
Rares
irinouka spune:
quote:
Originally posted by Ereena
Salutare ..........
Stiu ca a-ti plans cu lacrimi de crocodil cat timp nu am mai scris pe forum dar va rog, va rog , incetati , am revenit.
Am citit vestile despre lala , eu sunt o optimista si sunt convinsa ca va fi bine mai repede decat ne imaginam noi .pt ele
M-am trezit asa nervoasa , cred ca imi e dor de servici .Am visat ca eram la un concurs de make-up si erau niste incompetenti pe acolo, si pe mine care eram mama si tatal lor in ale machiajului nu ma lasau sa particip.....nu pot sa cred , astora le e frica de mine si in vise
Incepe sa rasara soarele si pe strada mea......contractiile s-au cam dus , am schimbat semnatura la 34 dar tot nu pun amr decat la 36 , asta din cauza ptitcului meu de pe creier .
In rest vape toate si gata cu lacrimile va rog, m-am intors
34+
Eco bebe
Lucrusoare bebe
Mami si tati
Diverse
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
ereena, esti bad person!

s-a intrebat de tine :-)
bine c-ai scapat de contractii si de zilele alea naspa. era sa scriu nospa. :-))) cu machiajul, hehehe! nu eram si eu in vis, rugandu-ma de cineva sa-mi puna si mie un fond de ten pe fatza? daca nu ma mai duc la munca, nici nu prea ma mai machiez, nu mai am chef nici macar sa experimentez...doamne...ma depersonalizez, ajutoooooooooor!!!!
irina
36
Rares http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by IrinaL
Alina, sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa. Spune-mi, te rog, a avut si Luca colici? Ca zicea cineva ca, daca primul copil a avut, sunt sanse sa scapi la al doilea, iar eu cam contam pe asta. O fi adevarat?
Emiliapop, am vazut ca pustiul tau e mai mic decat al meu cu cateva luni SI DEJA STA PE OLITA!!! Cum ai facut? Al meu nici nu vrea sa se aseze, iar daca se aseaza, prin cine stie ce minune, se ridica in mai putin de un minut. E vreo smecherie, ceva??
Pup.
Irina 35+Ileana
Irina ar fi si o mica smecherie
Ii mai stiu ora cand face caca dimineata pe la 11-11.30 s il pun in rest nici eu nu prea am rabdare sa stau cu el langa olita, dar el...
emilia
cu
Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)poze cu noi
AMR 9 saptamani !!!