*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (89)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by irinouka

laurici, sunt doua ceaiuri diferite. eu, cel putin, asa le am.

fetele care va pricepeti, daca incep sa beau de-acum, ajuta cu ceva? nu de alta, da' io n-am avut nici macar colostru pana acum si daca ma mobilizez putin intru in panica. :-)

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Nu te ajuta cu nimic de acum . Insa te ajuta daca bei din maternitate .
Acum , din saptamana 37 poti bea ceai de zmeur . Cica ajuta la nastere .
Eu n-am incercat.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Daca stam dupa ei... stiu cum e! Eu am scos tot de pe unde am gasit, tot felul de prostioare si i le-am pus pe birou, pe langa birou, pe sub birou. Si am inchis usa. Apoi, cand a venit acasa, l-am anuntat ca trebuie sa isi faca ordine in birou, ca eu nu am aruncat nimic. E o varianta de lucru, ca sa zic asa. Numai ca e ca si circuitul apei in natura. Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma.

Propriu-zis, azi, nu pot decat sa frec mobila cu spirt si sa o curat. Pentru ca nu ma pot apuca de spalat lucruri. Iar altceva... sunt maruntisuri. Pot astepta pana termin tispele capitole de citit. :)

Canapeaua e un alb-unt si nu se putea schimba fata. Asa ca am cumparat o cuvertura bleumarin, ca sa se asorteze cu restul camerei. E exact cum am vrut eu, light. Si foarte comoda de dormit.

Dupa ce termin cu totul, sper zilele astea, o sa pun poze, sa le vada toate fetele! Sa ma laud si eu, daaaaa??

quote:

creata, eu sunt intr-o faza d'aia in care imi vine sa iau casa de picioare si sa o scutur pe balcon. pe bune.

sunt f pusa pe treaba azi dar atat de pusa incat am senzatia ca sunt multe, prea multe de facut si ca nu stiu cum sa le iau, in ce ordine. simt ca sunt f in urma cu tot si toate si ca am ajuns intr-o faza in care nu ma mai pot ocupa singura iar dragos nu e aici sa ma ajute. de pilda, am tot felul de sertate si dulapoioare care trebuie eliberate. si nu imi dau seama unde pot pune tot ce scot de acolo, ce e de aruncat din ele, mi se par decizii pe care mai bine nu la iau singura, vad pe aici niste gadget-uri care nici nu stiu la ce folosesc. :-)

sa mor daca stiu cum si de unde s-apuc treaba pe ziua de azi. ce e clar e ca scrisul pe DC n-o sa imi ordoneze rafturile dar...o incerc si pe-asta, poate-poate! :-)

irina 36 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

irinouka,:-( nu vreau sa fiu bad person .......o sa plang eu acum ....nu am citit toate capitolele pierdute , rusine sa imi fie , sunt convinsa ca nu scapa nimeni ochilor vigilenti ai zuzelor:-)eram si eu pusa pe sotii:-)
cu multa multa placere as veni sa te "tencuiesc" putin ;-)numai de-as putea

34+

Eco bebe
Lucrusoare bebe
Mami si tati
Diverse

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by Ereena

irinouka,:-( nu vreau sa fiu bad person .......o sa plang eu acum ....nu am citit toate capitolele pierdute , rusine sa imi fie , sunt convinsa ca nu scapa nimeni ochilor vigilenti ai zuzelor:-)eram si eu pusa pe sotii:-)
cu multa multa placere as veni sa te "tencuiesc" putin ;-)numai de-as putea

34+

Eco bebe
Lucrusoare bebe
Mami si tati
Diverse

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

io glumeaaaaaam, nu-ti face griji. nu esti deloc bad person.
cat despre radarul zuzelor, sa stii ca ai dreptate. ;-)

creata, bine operat cu husa albastra. asteptam cu interes imagini. :-) cat despre tehnica aia cu lucrurile lui...cred ca o sa i le pun in cutii si in secunda in care intra-n casa ii transmit ca nu se descalta si nu se dezbraca pana cand nu alege ce ramane si ce pleaca. :-)

booon. am dat drumul la radio (taricel!) si deja am scos totul din 3 raftulete. scriu mesajul asta ca sa imi fac curaj si pe urma incep sa elimin din ele!

lala, multumesc pt pontul cu ceaiurile. . zmeur, zici.
mama, ai dreptate, incepe satamana 37. tan-ta-naaaaaa!!!

irina 36 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by alina023

Acum o sa fug la nani...cat inca mai doarme Ana...

Vreau doar sa va mai spun ca am mustrari de constiinta ca nu am reusit sa-i fac baita Anei in fiecare seara. Inca nu am reusit sa ne facem un program cat de cat fix si doarme uneori pana la 11 seara, alteori reusim sa ii facem baita pe la 19-20... Sper sa ne stabilim cat de curand un program.

Si nu am scos-o afara decat de 2 ori.... Azi iesim neaparat la plimbare, chiar daca ninge si e frig. Trebuie! (nu-i asa???)

Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

poze Ana mica in primele zile in lumea asta

Alina si noi am patit la fel cu baita si ma gandeam ce mama denaturata sunt dar daca tata ba era obosit ba nu avea chef, ba veneam tarziu de pe la cumparaturi si adormea in masina, asa ca i-am facut la inceput aproape in fiecare zi apoi la 2 zile , 3 zile si acum ii fac o data sau de doua ori pe saptamana, mai ales ca e mai frig.
Asta e singura nu pot sa ma lupt cu el la baie.

Singura remuscare este ca el chiar iubeste apa si se balaceste fff. frumos si nu se poate bucura mereu de balaceala, ca slava domnului avem toate conditiile la care altii nici nu viseaza.

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Gratiela, Ozi este o SUPERBA! Am zis de data trecuta, dar acum am vazut-o in toata splendoarea ei!!!! Iar Dani a zis ca daca cumva ar fi avut vreodata dubii in privinta studioului specializat in fotografie cu si pentru copii, copii ca Ozi sau piticei de cateva luni i-ar spulbera zilnic acele dubii!

Sper sa va bucurati de rezultat si sa fie un cadou minunat pentru familia voastra!

Mergi la inceput

Irinouka, GO-GO-GO!!!!!

Si daca chiar n-ai chef de nimic, poti sa te gandesti ca esti totusi o graviduta care a inceput saptamana 37 si ai nevoie de putina odihna! Acum citeam la capitolul 86, dupa cum spuneam, si am dat peste mesajele tale referitoare la tampoanele-minune, hand made. Si am strambat din nas, ca ar trebui sa ma apuc si eu sa le confectionez. Numai ca la lucru manual am stat intotdeauna prost. Ale tale cred ca vor obtine macar un loc pe podium la concursul de miss. Spre deosebire de ale mele.

quote:
booon. am dat drumul la radio (taricel!) si deja am scos totul din 3 raftulete. scriu mesajul asta ca sa imi fac curaj si pe urma incep sa elimin din ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Eu m-am invrednicit vineri - va dati seama ce performanta ! - sa fac totusi o comanda pentru lucrurile lu' bebe , ca pana acum nu-i luasem decat un pat de campanie si niste hainute . Aveam un buget destul de generos - 1300 de euro - si-am zis ca hai sa-l "sparg" cum se cuvine . Am comandat dintr-un catalog de la Baby Walz din Germania . Hai sa va zic ce-am luat :

- comprese pentru sani , refolosibile ;
- sutien pentru alaptat , foarte misto , cu danteluta ;
- hamac pentru alaptat in public ;
- pompa pentru sani de la Chicco , cu 10 accesorii ;
- tot de la Chicco - sterilizator electronic cu aburi pentru biberoane , suzete , jucarii etc. ;
- pantalonasi speciali peste scutec ;
- doua poncho-uri pentru dupa baie , in loc de prosoape obisnuite ;
- o comoda+masa de infasat+baita 3 in 1 , foarte smechera , se transfroma in functie de necesitati ;
- salteluta pentru baie si scaunel special pentru cada , sa-i faca si taticu' baie daca vrea ;
- suzeta pentru medicamente - pui solutia inauntru si bebe suge singurel ;
- container special pentru scutece folosite - cu filtru pentru mirosuri si saci speciali , ecologici ;
- set cu pompita pentru nas , urechi , termometru electronic , unghiera , forfecuta , perie si pieptene ;
- patut gen balansoar din lemn de ratan , cu saltea , perna si plapuma , aparatori si asternut , baldachin si plasa de tantari la numai 140 euro ;
- carut combi pe schelet de aluminiu , cu scaun de masina si sac de dormit ;

Pe toate astea am dat vreo ... 870 .

Pentru hainute n-am de gand sa ma stressez ce fel de detergent am sa folosesc , chimicale sigur nu bag . Daca nu vine comanda la detergent biologic de la Amway am sa le sterilizez la aburi si gata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by creata2008

Irinouka, GO-GO-GO!!!!!

Si daca chiar n-ai chef de nimic, poti sa te gandesti ca esti totusi o graviduta care a inceput saptamana 37 si ai nevoie de putina odihna! Acum citeam la capitolul 86, dupa cum spuneam, si am dat peste mesajele tale referitoare la tampoanele-minune, hand made. Si am strambat din nas, ca ar trebui sa ma apuc si eu sa le confectionez. Numai ca la lucru manual am stat intotdeauna prost. Ale tale cred ca vor obtine macar un loc pe podium la concursul de miss. Spre deosebire de ale mele.

quote:

hahahaaaaaaaaaaaa!!!
TU CHIAR NU STII DESPRE CINE VORBESTI!
sunt cel mai mare dezastru la capitolul lucru manual. cred sincer ca nu exista cineva mai varza ca mine. am doua maini mici-mici si total neindemanatice. nu sunt in stare nici sa inchid un ac de siguranta. facutul tampoanelor a fost un cosmar. ca si curatenia, totul s-a intamplat in timp ce mai intram din cand in cand pe forum, ca sa imi fac curaj. :-) nu vreau sa te descurajez, mai ales ca tu esti atat de draguta si imi faci galerie...dintr-un moment o sa ti se para amuzant si n-o sa te mai enervezi. totul e sa ajungi cat mai repede la starea aia ZEN.

chestia cu "sunt gravi si tre' sa ma odihnesc" nu mai functioneaza la mine pt simplul motiv ca am cam fost o gravi nesimtita sau inconstienta (sau amandoua). am tot zis ca mai eeeeeee timp si acum n-am nici macar unde sa pun cosmeticalele de bebel sau hainele pe care oricum nu le-am spalat. sunt dezastru. :-))))))

da' las' ca ma fac eu mare! simt ca ziua asta o sa-mi ridice self-esteem-ul la cote nebanuite!

AM ZIS!!!

irina 36 Rares

Mergi la inceput

Virgo, sa le stapaneasca bebe sanatos! Dar ce mai stai?? Mai ai inca 430 Euro de spart! De ce esti acasa?

A, by the way! Te-am vazut intr-o poza. Nu prea se aseamana tipa din poza cu tipa care scrie. Adica din scris pari o persoana foarte hotarata si infipta, in poza esti draguta si gingasa. :) Arati foarte bine, sa stii, ma bucur sa te "cunosc" virtual.

Mergi la inceput