ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-26

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Mada , nu ai uitat , multumesc !!!

O sa-ti povestesc , s-a intamplat ceva pe yahoo la mine si daca pot , te rog , mai da-mi o data adresa ta de yahoo cu care intru pe msn , sa vorbesc cu tine.

Multumesc anticipat,

in alta ordine, am multe multe bufeuri, m-au terminat , sunt distrusa ..., sunt fff obosita , desi sarbatorile m-am tinut tare si au fost minunate , acuma , am clacat,

mai vorbim, va puuup,

GinaMaria , te pup si vorbim,

!!!!!!!!!!ANCA LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!! Dumnezeu sa iti dea ce ai tu nevoie, clipa de clipa, sa alunge tristetea din viata ta si bucurii muuuulte, te iubesc !!!!!!!!!!

sa vad si eu cand vine CM, dar nu stam degeaba ; off, bufeurile astea , de aici multe neplaceri , dar m-am chinuit sa le fac fata, am reusit sa am sarbatori superbe . Doamne ajuta !!!!!!!!

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

DIANA dragutza,macar daca ar fi factura de gaz mai mica ma bucur ca ai avut niste sarbatori superbe,imi pare tare rau ca au trecut si de maine o luam dela inceput.........cel putin eu....Te pupicesc si iti doresc o nunta ca in vis.......sa ne tii la curent cu noutatile...............
MADA sunt convinsa ca anul asta miracolul va veni pe strada noastra a tuturor,interesant este doar in ce ordine.......Doamne cat imi doresc si eu asta........
ANCAORADEA LA MULTI ANI IUBITA!!!!!!!!!!!!!!nu fii suparata,este cel mai bun semn pe care il puteai primi.........inceput de an,ziua ta,Z1,=========>>>>>>>asta nu poate insemna decat inceputul...............iti doresc succes draga mea.......
IOANALA MULTI ANI SI TIE DRAGA MEA,SI PUPICI DIN TOT SUFLETELUL MEU PENTRU SUFLETELUL SI INIMIOARA TA DRAGA..........
BOOmaine deabia astept sa vin acasa,si nu pentru ca imi e groaza de ziua de maine,ci ca sa vedem rezultatul......il astept si eu cu nerabdare........te pup cu dragma rog la DD sa fie raspunsul pe care il asteptam toate
BLAHBLAHimi pare rau ca a fost asa de greu.......iti doresc si tie un an nou plin de sanatate si de bucurii,si de tot ce iti doresti tu..........
Pupici la toate celelalte fete care inca nu s-au intors din vacanta.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Boo
sunt cu ochii pe tine si eu

La multi ani fete dragi, va doresc sa aveti parte anul acesta numai de sanatate si iubire si sa va impliniti visul

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

LA MULTI ANI !!!!!!!

Alexia da' ma vezi ???? cu zapada asta ...

Am infruntat toate vicisitudinile vremii si am fost si am donat sange. Adevarul e ca tare imi venea sa nu ma mai duc, cand am vazut cum e afara. Noroc cu tatal copiilor care a dat zapada de pe toata strada ca sa pot sa ies cu masina . Acum sper sa reuseasca si aia de la clinica sa ajunga la laborator. Oricum va anunt imediat.

la toata lumea !!!

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Boo.... asteptam cu sufletul la gura
Alexia...mai ai atat de putin !?! ce emotie ,pupici pe burtica

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/r2aEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

La multi ani si de la mine!Un an nou fericit tuturor,plin de speranta si de voie buna,dar mai ales plin de lucruri concrete -bune!
La multi ani Ancule!Sa ne traiesti sanatoasa!Sa fii iubita si sa ti se indeplineasca dorintele!!!
Boo si eu sunt cu un ochi pi tini!Tin pumnii iubita si te tin de manuta virtual sa trecem impreuna macar cu gandul peste hopul asta
Alexia,vorba Madei mai 7 saptamani?!!!
Blahblah am vazut ce ai scris...multumesc ca ne-ai pove si Doamne ajuta ca esti bine acum!Tot nu am inteles:ai trecut singura-singurica prin tot ce ne-ai povestit?Si da: pe mine ma poti ajuta cu o info.Ai spus ca ai descoperit ceva contra aderentelor-aspirina?Eu am avut neste ovar lipit pe acolo de catre o aderenta data de o endo mai veche,deci la mine aderentele pare-se sunt endometrizoice...deci cu leziuni hemoragice,ma gandesc ca au alt mod de a fi privite si killerite...Eu am luat de la mine putere ovule de cervucid( cu antibiotic si antiinflamator),postoperator.Altceva decat sa mai merg la homeopata si sa continui cu tot ce am facut pana acum nu stiu...Multumesc pentru un posibil raspuns.Daca poti sa-mi dai si un link cumva,care sa nu constituie reclama pe forum,sa vad si eu treaba cu aspirina,ti-as ramane foarte indatorata.
Fetelor am 63 de kg!!!Anul trecut pe vremea asta cantaream 70Incep sa dau josMai as vrea 5 kg sa dau jos,dar ma multumesc si cu 3.
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

LA MULTI ANI, fete dragi ! va doresc din suflet sa aveti un an minunat, cu sanatate si bucurii !!!

eu am facut prima injectie de diphe in a doua zi de craciun... pana acu' nimic deosebit. per total ma simt chiar foarte bine... si nici la ciclu nu prea am avut dureri, decat foarte putine, in limite absolut rezonabile... asa ca sunt foarte optimista !

Sarbatori fericite !

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lucialu... bravo, tine-o tot asa, si eu ma lupt cu niste kg dar nici ca reusesc sa le dau jos, am reinceput sa patinez poate asa o sa revin la kg de acum 1 an.
Alexa...te pup si iti doresc zile racoroase

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/r2aEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Boo te vad, te vad cum sa nu te vad si-ti tinem pumnii stransi si io si tzopaita. Moamaaa dar ce zapada e afara, am fost un pic cu cainele in parc, am inotat in zapada pana la genunchi, zapacitul meu de catel era in culmea fericirii, alerga ca un nebun, de abia de abia l-am bagat in casa, ca sa nu mai zic ca la intoarcere l-am pus sa ma traga ca nu mai puteam sa merg de balena ce sunt

Lucia cum ai reusit sa slabesti acum de sarbatori cand toata lumea se ingrasa?

Mada da, mai e putin, de fapt daca ma iau dupa Tutu, chiar mai putin, pe la inceput de februarie asa. Asa ca pregatiti-va, cui predau stafeta de aici?

Va pup si mai bantui pe forum ca vreau vesti de la Boo si mai sunt si fetele de la odisee care sunt la spital sa nasca

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lucia ,esti o eroina,draga mea.Acum,dupa atatea sarmale si cozonaci,cate se pot oare lauda cu kg in minus?FELICITARI.
Boo,eu nu mai am stare...Cand iti da rezultatul,ca nu mai rezist...
Ginamaria ,esti un morman de caldura si dragalasenie.Unde tii inmagazinat totul???

Mergi la inceput