ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-26

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Madutzdrag,abia acum am vazut schimbarea ta...Sigur miracolul va veni pe strada ta anul acesta.Si daca ma gandesc bine,probabil se va strecura curand,printre troiene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

BHCG = 525 !!!!!!

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Booooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!
FELICITARI!!!!!!!!!!!!
Ma extrabucur pentru tine.La tine a fost ceva de genul:veni,vidi,vinciiiiiiiii!!!!
Ai grija de acum de voi,ca am vazut ca ai racit crocodil muntenos ce esti.Sa nu ma faci sa vin la Bucuresti sa-ti torn leacuri homeopate pe gat.Yeeeeeeeeeeesssssssssssss!!!
Al meu spune ca e Mosu' de vinasotul(tau) ce spune?

Gina sa stii ca am citit si mesajul tau.De la inima la inima iti spun sa nu te lasi si sa incerci mereu sa vezi DOAR partea plina a paharului.Esti iubita si iubirea voastra o sa aduca si roade.Si esti un om bun si oamenii buni nu sunt uitati de Dumnezeu niciodata.Si este intr-adevar bine ca ne-am gasit toate aici sa ne sfatuim.
Alexa felicitari pentru starea de bine pe care o ai dupa injectie!Sa te tina naravul si sa treci razand peste perioada asta!

Ma fetelor nu sunt (h)-eroina.Pe cuvant,doar ca mananc asa mai cu simt de raspundere.Acum am sarit calu'de sarbatori dar nu prea tare.Plus ca am scapat de hormoni /suplimnte.Anul trecut eram cam deprimata si cu multa ciocolata la bordIn alta ordine de idei mie nu mi-a venit...si nu din cauza ca am fi facut prostiiUltima oara l-am avut in 29 nov.Sa inteleg ca laparo deregleaza?Ca de balonat si de dureri nu duc lipsa...Of-of,mai-mai...
Boo sunt happy!Azi termin samponia ce mi-a ramas in cinstea ta
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

La Multi Ani!

Boo FELICITARIIIIIIIIIIIIIII!
Vai ce ma bucur pt tine.

Sa ai o sarcina usoara si la termen si bebe sanatos si mancacios.

Lucialu si eu dupa laparo am avut o derglare cam de vreo 2 sau 3 saptamani si mi s-a explicat ca probabil din cauza laparoscopiei.
Eu sunt azi z102 de la ultima injectie. E posobila o asemenea dereglare? Mie dr. Tutunaru mi-a zis ca trebuie sa-mi vina in maxim 100 zile. Eu totusi le-am depasit pe cele 100 zile. Oricum am zis ca mai astept vreo saptamana doua si dupa aia sun la doctor sa-l intreb ca sa fac.
Mi-am facut si test de sarcina pe 26 dec ca nu mai rezistam, dar a iesit negativ, cu parere de rau.
S-a mai intamplat cuiva asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

BOO felicitariiiiiii uraaaaa, super veste, ce mare beta ai, sunt gemeni nu? te pup, stiam eu de ce stau pe forum si astept, te pup, ma bucur tare mult pentru tine

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Boo ,stiam eu ca asa va fi.Dumnezeu mi-a ascultat rugaciunea.Sunt tare fericita pentru tine.Sa ai parte de bucurie si sanatate.Prima veste minunata pe anul acesta.URRRRAAAAAAAAAAAAAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

BOO !!!!!!!!!!! felicitari !!!!!!!!!!!! doamne ce ma bucur pentru tine !!!!!
fetelor, asta va fi un an minunat pentru noi, o sa vedeti !!!!!!

Sarbatori fericite !

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Mie inca nu-mi vine sa cred ....

IUHUUUUUUUUUUUUUUU

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

intr-un cuvant URAAAAAAAAA!!!!!
BRAVA BOO, sa faci copiloi sanatosi
alexia eu ma uitasem pe net si am dezinformat mamica zicandu-i ca-i val de un sg bb, oricum ar fi sanatos/i sa fie!!!
fetelor, la asa inceput de an, nu va pot ura decat sa urmati calea deschisa de BOO, sa fie un an plin de vesti bune, copilasi sanatosi, si parinti fericiti.
LA MULTI ANI!

a venit toamna...cu un bebe albastru!!!
19+
drumul lui bebe
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Boo Felicitari si sarcina fara probleme! Abia asteptam sa ma trezesc azi sa vad rezultatul, ma bucur tare pt tine.

La Multi Ani la toata lumea si va doresc un an cat mai fericit cu visul cel mare implinit!

Monica 30+ cu

AMR 10 Saptamani

Mergi la inceput