***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (38)***
Raspunsuri - Pagina 6
lauradi spune:
Oana,tocmai am citit si la subiectul celalalt;nu mai pot ma doare burta de atata ras!
Graviduta, ce mai,nota 10!De mult n-am mai ras asa!Uite asa ne mai descretim si noi fruntile!Multumesc!Mii de pupici!
Laura si DUCU (29.05.2007)
Pepsi spune:
petit_ange, multumim frumos
sobi, dominic e diversificat de 3 ani imi datorezi un miel!incep si eu diversificarea zilele astea, ca face 6 luni simbata, ezit sa incep cu cereale simple de orez sau cartof dulce, oricum cu legume, aici nu se da supa, si apoi fructe, iar cerealele au si ele rolul lor important. multumim de aprecieri la poze,si david sta la pozitia a doua in scaunul de masa, ce ma bucur ptr tine ca merge bine diversificarea, bravo
angela, e atit de haioasa nicole, ..... tare draguta, se simte mai bine?
graviduta, brocoli eu am dat la 8-9 luni, am pus grila mea de diversificare pe mailul comun, dar cineva a sters=o, da-mi mailul tau daca o vrei ca nu o mai pun pe mailul comun, desi grila este ptr copii cu fond atopic, cu alergii, sau cu frati care au alergii, voi aveti probleme de genul asta?super linkul, m-am oprit la pg3
madi, multumim frumos, am pus o reteta cu cornulete si am sa pun si asta cu biscuitii
ella, masinuta o am de la dominic, a fost cadoul lui ptr primul craciun!nu-l pun inca regulat astept sa stea mai bine in fund. depinde unde vrei sa mergi cu masinuta, si ptr ce virsta vrei. de ex, a mea este cu miner, copilul numa sta in ea, deci nu poate pedala, este ptr copii cit sint mai mici si inca nu stiu pedala, am folosit-o mult timp la dominic, ca el a mers la 1 an, si o mai luam si prin magazine, si se distra in ea, apoi o impingea el, a stat in ea cam pina pe la 18 luni, bine ca si acuma se urca in ea......ca-l vede pe pitic.deci iti zic avantaje: copilul are centura cu care poti sa-l legi sa nu cada, se spala usor, minerul de impins este confortabil ptr parinte, se baga usor in portbagaj, copilul sta bine in ea, ptr soare am un parasol(o vezi in una din poze) pe care o deschideam la dominic, la david inca nu e cazul, dezavantajul este ca are rotile de plastic dur si pe asfalt la distante lungi ii cam scutura creierii si face galagie.deci e buna asa prin casa, magazine, distante mici pe asfalt, mergi cu masina si o scoti in parc... sa va fie de bine biscuitii!e prima data ca-i dai cu gluten?sincer si fara sa te panic, doar m-ai intrebat, avind in vedere alergia ta(desi nu e la gluten, doar eu si sotul NU sintem alergici la nimic si totusi dominic a fost) eu as astepta mai mult spre 1 an. ptr copii fara fond atopic sau parinti alergici aici se recomanda 9 luni ca poti incepe, ptr cei cu posibile alergii(chiar am intrebat cind am fost din nou) se recomanda 1 an. adik mai bine sufli in iaurt, mai ales ca la celiachi e destul de greu de identificat.in cel mai rau caz asteapta macar 10 luni in cazul lui boby.e super "roaba" aia, o are fetita nasilor nostrii, si poti face ca rotile sa se invirta mai incet la inceput cind abea invata....etc eu, am avut unul mult mai putin specializat la dominic si tare mult i=a placut, se tinea de el si umbla prin casa, era rau cind lua vitezapai peregoul tau nu se face umbrela?uite asta l-am vazut la multe mamici pe aici prin magazine www.sears.ca/gp/product/B000M4I1UK/sr=1-8/qid=1197846632/ref=sr_1_8?ie=UTF8&searsBrand=core&mqnodeid=16340671" target="_blank">carucior
doxinu, eu imi doaream 2 baieti si o fetita, astept sa fie al treilea ca sa pot si eu sa cumpar rochiteeeee
kay, mai bine ii dai lapte in loc de suc, daca vrei sa ia in greutate, vezi ce zic si medicii
motannel, cu bratele deschise v-as primi, ca am facut o cutie mare de biscuiti si fursecuri
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
kay spune:
pepsica, vreau si eu grila ta de diversificari !!! oana.geambasu@gmail.com ! ca la fi`mea ce e cel mai safe e cel mai bun ! si cu sucu zic la fel. ii dau doar supa aia nenorocita care are 5 calorii si nu se ingrasa deloc... si culmea ca ii place... lasa ca se face ea mare si numai in torturi si eclere si cioclati o tin !
lauradi, iti dai seama ce reactie am avut eu... ca eu credem ca nimeni nu-si da seama ca am activitati de genu asta... oricum iaca n-au fost de mare folos prezervativele ei, ca s-au terminat
p.s. stiti care e pluralul de la patrunjel??? patrunjei !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
mihamora spune:
Dicarstea - eu nu suportam sa-mi puna cineva mana pe burtica...saream ca arsa, nici pe mama nu o lasam...
Si pana la urma i l-ai dat sau nu, sa-l tina?
Sanatate multa lui Matei.
Madi - multumim. Ce fel de branzica ii dai?Of, imi pare rau ca nu mananca Ana.
Andrada cum a fost in zapada?
Raluca - felicitari pentru Maria mancacioasa, cand plecati?
Chiqui - ce scumpa e Livia, ii place zapada. Deci e mai gras Dominic decat ea,dar e si mai mare putin, oricum seamana la falcute
Pepsi - ce frumos ii sta lui David la volan,e asa de frumos, ii sta f bine cu rosu, si Dominic este la fel de frumos. Foarte faini biscuitii. Cum se simte Dominic?
Sobi - ce tare e Vladut, mi-l imaginez cum sta el cu gura deschisa
Motanel - de ce nu ai mai scos-o pe Teodora afara? Felicitari pentru balonase
Kay - foarte tare faza cu bunica!
Sa va intoarceti cu bine din germania si cu vesti bune!
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Pepsi spune:
kay, ti-am trimis, drum bun fetelor, sa va intoarceti cu bine, sanatate multa inimioarei, pup
mihamora, multumim frumos, si sotul zicea ca-i sta bine in rosu. dominic e mai bine multumim de intrebare, a vomitat doar azi noapte o data, deci nu e gastro cum imi era frica, e uimitor cit de repede isi revin copilasii
am pus retete noi
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
ankaa spune:
Neatza si de la noi!Am avut o noapte mai buna,cu o singura trezire la 3.Si atunci ne-am prapadit de ras si eu si sotul.Il tinea pe Alex in brate si cum batea lumina de la lampa pe el,i s vedea umbra p perete.Si el,f.mirat,a sarit in picioare,cu mainile pe pereti si vorbea si radea cu umbra .
NUMAI_EU-poti sa-i amesteci o masura de cereale,cu o cantitate mai mare de fructe.Si dak nu ajunge sucul de la ele,mai adaugi apa.
anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni
ankaa spune:
KAY ce tare a fost povestea despre cadoul bunicii .Iti uram si noi drum bun si sa va intoarceti cu bine acasa.O de la Alex pt Sosonica.
anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni
Vali5 spune:
Buna dimineata!
Tot week-end-ul am ornat bradul si toata casa. Am facut ceva poze dar nu le-am descarcat inca pe calculator. Poate reusesc mai tarziu. A iesit super bradul si Mos Craciun a venit deja la Andrei. Socrii mei i-au cumparat un bradut cu tot cu ornamente. Bradul nostru este la parter si camera piticului este sus si nu avea si el bradut.
Aseara a nins si s-a depus, a mai nins si azi-noapte. E tare frumos afara! Cand am vazut ca ninge pe la 18:20 nu mai nimeream sa-l imbrac pe Andrei si sa iesim in curte. Nu a dat semne ca ar fi remarcat fulgii si culoarea alba, tot cu ochii dupa caine era.
lavini, felicitari pentru "tata" si dintisor! Bravo!
Graviduta, in sfarsit am vazut-o si eu pe vrabioara ta. E dulcica foc si ce pufusor are pe cap!
Ce am mai ras la subiectul cu cadouri neinspirate
mihamora, am vazut pozele. Ce haios e Dominic in zapada cand l-ati abandonat
chiqui, ce dulce e Livia in zapada!
Pepsi, ce seamana David cu Dominic cand era mai mic. Prima data am crezut ca e tot David in masinuta. Dar David nu rade deloc in poze? Tot timpul e asa serios...
kay, ce tare a fos bunica ta cu prezervativele
angelabv, ce dulce e Nicole Amber cum vorbeste pe limba ei!
doxinu, felicitari pentru cele doua stelute!
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
lauradi spune:
‘Neata!
Nu stiu cum e la voi,dar aici avem un stratulet(exact cum am zis ieri) de zapada,asa ca Pepsi,merci si o .
Aseara am “rasfoit”, asa, ce ati scris voi,dar n-am scris nimic,ca nu stiu ce am avut…In schimb am ras cum n-am mai facut-o de mult la subiectul dat de Graviduta.
Dicarstea, de ce nu incerci batista bebelusului,ca fetele ziceau ca-s multumite?Sanatate si un pt Mati,sa-i treaca repede!
Madi, imi pare rau ca Ana refuza in continuare mancarea!Poate ar fii bine sa consulti dr. sa nu mai fii suparata!
Andrada, stii la ce ma gandeam eu aseara?Ca am citit intr-un msj de -al tau ca-l inveti pe Antonio fara tine,ca din februarie…Incepi si tu serviciul?
V-ati distrat in zapada?Ati primit rezultatul exudatului?Wow cate intrebari ti-am pus!
Motannel, multumim pt colinde!Am incercat si eu sa trimit,dar nu le pot copia de pe cd-uri.
Chiqui, ce frumoase sunt pozele!Ce sta grasunica in zapada!Oho,pai la voi e mare stratul!
Ralucami, mai poti cu atatea bagaje si nopti nedormite?Cred ca abia astepti sa ajungi aici sis a te relaxezi sit u,ca doar ajutoare o sa tot ai.
Mi te imaginez sarind in pat…
Pepsi, frumosi copii mai ai!Si ce bine sta David in fundulet,in masinuta aia!Bravo!
M-ai topit cu biscuitii aia!Se pare ca numai minunatii iti ies din maini.Mi-am adus aminte sa deschid si la gateli…
Da,am facut pulpele cu bere;absolute delicioase!
Medicul zice ca e gras si nici nu a vrut sa auda de cereale.Dar cand o veni la controlul de 7 luni,mi-am propus sa-i arat clar cum se simt coastele,sa nu mai zica ca e gras. L-am cantarit la 6 luni juma si luase 130 grame,sa vedem la 7 luni cum o fi.Buna ideea cu carne mai multa,o sa aplic.Merci!
Angelabv, ce dulce e grasunica!
Oana, drum bun si bafta!
Laura si DUCU (29.05.2007)
DidiAlex spune:
Salutare, Salutare..
sunt ferm convinsa ca mi-au schimbat copilul, acu la 6 luni
Cine? nu stiu dar mi-au facut-o si au fugit.
Kay, Drum bun si sa va intoarceti cu bine!!!
Sobi, ce ai mancat tu in sarcina de ai un copil asa de scump?! toata noaptea am visat cum sta Vladutz cu gura deschisa in bucatarie.
Ella, NU hauck. E cea mai proasta marca de pe piata germana, bine mai sunt chinezariile dar alea nu se pun.
Vei spune ca Perego era parfum.
Cat despre acel premergator pot sa iti zic ca fix asta e cadoul lu David al meu de Craciun. ma duc acu in boxa sa fac o poza pe care am promis-o pe aici. (vezi Carmen_so is mai precauta ) Masinutza de care iti zice Pepsica e perfecta. Nu ar trebui sa lipseasca nici unui copil, fie fata fie baiat. Robert si pretena lui Nora mergeau bine pe ele dinainte sa mearga in picioare. Sa caut niste poze.
Androix & Ralucami Sa va traiasca comorile. Voi sunteti pe 15, 7 & 6 luni.
Am intrat aseara dar pe contu lu Venus ca prima pagina era latzita rau.
Chichi poti deschide un nou capitol daca precedentu nu a fost deschis de Venus, alegand una din variantele:
1. fie cauti capitolul anterior actualului si il deschizi pe urmatoru scriiind cele doua link-uri, fie mai usor
2. margand cu quote la primul mesaj si cu copy-paste fix ca la editare, dar stergi in final Qoute.
Sper sa fi inteles.
Vroiam sa va intreb daca as putea sa aduc cateva modificari la primul mesaj a.i. incarcarea sa fie usoara:
1. sa nu aveam trimitere decat la link-ul precedent
2 mamicile care au fost la odisee dar nu au aparut la bebelusi nu le mai caram dupa noi ci doar cand isi face aparitzia o mamica atunci o trecem in lista
3 sa avem doar sarbatoritele in luna respectiva si cand incepem o noua luna le transcriem din capitolul 38, de ex. Astfel nu vom omite vreo zi de nastere asa cum era sa treaca ziua lu' Adinell daca nu obs elteka :)
Apropo, Elteka, care-i situatia dupa front? . Rad io dar nu-i rasu meu .
Ralucami, drum bun!! si nu uita poza aia promisa ca o astept cu nerabdare. bafta la carutz in Amsterdam!
trimt si mai vad ce mai scriu. Plec in boxa ca intre timp mi-a adormit si Pacaliciu
Pepsica, vreau schema ta, te rog