***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (38)***
Raspunsuri - Pagina 5
Graviduta spune:
Kay, Tefal 4003 am vazut si in Carrefour Orhideea. Nu stiu daca erau si celelalte tipuri, eu pe asta il cautam. Gasesti mai ieftin la electro-bazar.ro. Eu de-acolo l-am luat, dar pb e ca sunt refurbished, concepute pt piata UK, cu stecher pt prizele lor si iti dau adaptor (mie mi-au dat 3/4) pt prizele noastre. In timp, adaptoarele incep sa faca figuri. Eu am folosit unul doua saptamani si ceva si vad ca a inceput sa intrerupa curentul, bine ca m-am prins azi, ca-i dadeam Marei legumele nefacute. Asa ca, daca as mai lua acum, as lua unul nou, produs pt Romania (adica pt sistemul nostru de prize), chit ca as da o diferenta (de ex eu l-am luat cu 150 de ron si in carrefour era 240).
In plus, daca nu esti fan gatit la aburi si vrei sa faci doar pt Sonia si mai esti si in pana de spatiu de depozitare, eu iti recomand sa-ti iei un steamer cu 2 nivele (al meu e cu 3 si e cam voluminos). Nu stiu care-i mai bun. Dupa cum iti spuneam, in principiu toate ar trebui sa fie bune, iar cu Tefal nu cred ca dai gres.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
ella_74 spune:
Sobi, sunt la fel ca tine cu timpul si cu toate astea ma incapatanez sa ma duc zilnic sa-l vad pe Boby; nu-mi reuseste mereu si sunt trista cand nu-l vad; pe masura ce creste vreau sa fiu cat mai aproape de el.
Si la noi merge bine diversificarea, numa ca azi n-am avut vreme sa pregatesc masa de pranz , din cauza ca nnu mi-a dat prin cap sa scot carnea din congelator la timp (se vede ca gatesc din an in pasti) , asa ca i-am dat borcanel: mazare cu curcan, scria ca e pentru etapa 2, de la Nestle; esec total, si-a facut singur greata; am mai incercat si cu piure de pui si morcov tot de la Nestele al’data si la fel, a scuipat.
In concluzie, nu-I mai cumpar de la Nestele decat piureurile de fructe care le mananca rezonabil.
Pepsi, vazut David sofer; i-ai cumparat deja asa ceva sau o ai de la Domi? Ca vreau si eu sa-I cumpar lui boby si ma tot intre care sa fie criteriile, ca am vazut multe modele, se imping si de la spate, unele mai intai eu niste shine ca sa se balanseze dupa care se dau jos si ramane masina cu roti de mers pe afara; unele sunt cu acoperis sa nu-l bata soarele.
Azi i-am dat biscuiti pentru prima oara, aia de la Nestle pe care scrie de la 8 luni, Boby are 7 luni si 3 saptmani; dar am citit pe ei ca se pot da bebelusilor care stau bine in fund, care stau in picioare sprijiniti si m-am gandit ca ne incadram, desi cred ca scrie asa in sensul ca pot sa-I pun unul in mana si sa-l roada el dar io I l-am bagat la handblender.
Intr-adevar scrie pe cutie ca au gluten.
Tu ce parare ai? E naspa sa-I dau in continuare sau sa-l mai las?
Noi si la cereale mergem pe alea de etapa 1 ca nu au gluten, fiindca alea de etapa 2 contin gluten.
Chiqui, am vazut grasulina in zapada, tare dulcica.
Andrada, si eu sunt fan jucarii Vtech, avem multe primite de la clona , aduse din Singapore unde sunt poate nu de 10 ori mai ieftine dar in orice caz preturi derizorii comparativ cu Romania.
Si de curand ma uitam dupa un fel de premergator pentru Boby, adic un fel de roaba pe care se sprijina ca sa poata merge, adica asta:
http://www.mothercare.com/gp/product/B000JF9MV4/sr=1-9/qid=1197839042/ref=sr_1_9?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44576031&mcb=core
In seara asta am fost la miniblu si am vazut acest baby walker cu 2,5 mil, iar pe Laredoute sau Mothercare (uk, ca la noi sunt niste nesimtiti) costa fix la jumatate.
Asa ca o sa-l cumparam probabil de la Londra in ianuarie.
Noi ne dusesem de fapt la Miniblu ca sa-i cumparam lui boby un carucior sport ca sa putem iesi cu el indoor , adica mall, hipermarket ca pana acum saracu n-a iesit deloc si e cam salbatic; si ne-am hotarat sa-I luam un carucior sport fiindca cel de la Peg Perego e mare , desi greu nu e , dar din punctul meu e o mare dezamagire si nu recomand nimanui acest brand; pentru 500 eur cat am dat pe el e o mare porcarie. M-am tinut mandra la inceput ca e super carut, ca doar dadusem bani pe el, dar acum las coada jos si spun ca e o panarama de carucior.
Deci, am luat acest carucior care se strange umbrela, incape in corsa mea la fix si am cautat sa fie usor (are 6.5 kg) si sa fie unul care sa se intinda ca sa poata si dormi in el ( ca mai sunt alea de la McClaren care sunt mult mai trendy dar care stai numai in popou in el si daca vrei sa dormi stai cocostarc in el) :
http://www.amazon.co.uk/Speed-Sun-fun-Blue-Stroller/dp/B000KKJ4A2/ref=sr_1_14?ie=UTF8&s=kids&qid=1197838503&sr=1-14
A avut un pret bun, 2,5 mil; oricum o sa mai luam unul de la LO, poate gasim chiar mai frumos iar asta il ducem la socri.
Vas, ai dreptate cu gemenii, si boby de cate ori o vede pe sor-mea clona e vesel, crede ca sunt eu , desi la straini primul impuls e sa planga, pune botic de plans saracutul.
Gravi,
Io ii dau brocoli, am uitat sa spun, dar numa cate un ciorchine mic, il fierb impreuna cu restul legumelor si il pasez; conopida n-am incercat dar merg pe sfatul lui Pepsica.
Kay, ce se intampla la Munchen? Investigatie sau operatie? Ca stati foarte putin.
Va urez si eu drum bun si sa va intoarceti cu bine…
, mamica de David (24.04.2007)
mica0307 spune:
gravidutza a fost foarte tare
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Sobi spune:
kay, draguta,eu ii dau doar suc la ora 10, cam 40 de ml, nu e o masa in sine, eu o numesc "aperitiv". pup fetele si bafta multa in calatoria voastra!
noapte buna capsunici!
ella_74 spune:
revin...
AngelaBv, vazut grasulina vorbareata; vorbea cu bradutul? data viitoare aprinde putin lumina sa vedem mai bine minunea de papusa.
ralucami, m-ai amuzat teribil si zici ca te duci in jos cu kilogramale; mi-aduc aminte cand inca erai in cursa contrakilograme si te ofticai ca nu pot sa-ti cumperi jeansi nu stiu de care...iaca , inca o grija risipita
ce tre sa fie pe capul tau cu calatoria asta... pana la urma cu cine vii? cu fratele tau sau si cu sotul? parca fara de sot din ce-am inteles...
, mamica de David (24.04.2007)
doxinu spune:
GRAVIDUTA super tare m-am amuzat teribil!
PEPSI frumosi baieti mai ai si ce soferi sunt ei,iar masinuta este super.Inainte ma uitam doar la fetite si nu-mi imaginam ca voi avea un baietel!Acum nu-mi imaginez cum ar fi sa am o fetita desi tare mult mi-as dori si o fetita(dar daca iese tot baietel?).Peste tot unde ma duc vad parca numai masinute,trenulete si bineinteles baietei!Acum nu l-as schimba nici cu 1000 de fetite desi asa de mult imi doream la inceput....De fapt cred ca toate suntem asa.Dupa ce avem un copil nu ne mai dorim nimic,ne simtim asa de implinite ca numic nu ne-ar putea face mai fericite!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
kay spune:
Graviduta, am as de n-am mai putut si am lasat casa vraiste... am scris si eu !
ella mult. Sonia e programata ca "out patient" adica nici n-o interneaza. ii face o ecocardiografie, un EKG, un check-up la saturatii, o asculta o suceste, probabil si o raza... si nu mai stiu ce. eu vreau s-o vada si o fizioterapeuta ca de ceva vreme are cutele inegale la picioare si mi-e sa n-aiba ceva gen luxatie de sold... zic si eu.
Sobi, saru`mana. eu ma chinui s-o ingras pe Soni, asa ca "aperitivele" la ea sunt excluse... dar pot sa-i dau suc (cat o vrea) si pe urma laptele? ca mai nou o iau pe campii ca nu prea a mai luat in grutate, ba chiar scade (asta de cand cu diversificarea asta blestmata) si ii bag putine cerale si la masa de dimi si la cea de seara+ o masa integral de cereale...
ma duc sa dorm ca maine sunt zombi. da am emotii de parca ma duc la maritis, nu la spital...
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
Motannel spune:
Chiquitita, ce scumpa e Livia ... si ce fain ca ati scos-o la aer ... a mea are 2 saptamani de cand n-a mai iesit!!! Ce brad frumos aveti si ce dulce e ea in fotografiile cu salopeta roz, sprijinita pe perna!!!
Ralucami, te compatimesc ... imi pare rau ca Maria te poate teroriza asa, dar mor de dragul tau si rad cu lacrimi la postarile tale!!!! Ai un stil deosebit! pentru tine si pentru "fiica lui Bin Laden"! Tu o numesti fiica teroristului ...?!? eu ii zic des ... "nu-l gasesc americanii pe Bin Laden ...? pai sa vina la mine ca il am eu!!!"
Vas, si Teodora bea apa cu paharul meu ... mai nou i-am repartizat unul mic de tuica si bea cam jumatate pe nerasuflate ... apa sau suculet. Uneori mai mult.
Pepsi, vrei sa venim la tine cu prima cursa??? Suppppeeerrr biscuitii!!! Felicitari pentru soferul David! Ce mandru sta el in "limuzina"!! Si cred ca la aceeasi varsta baietii tai seamana foarte bine!!!
Sobi, m-a umplut duiosia can am citit cum asteapta Vladut papa cu gurita deschisa!!! Mie mi-e mila si de Teodora care asteapta lingurita 2 secunde cu gurita deschisa!
Ankaa, multumim!
Graviduta, tare topicul! Multumim! Am vazut ca a postat acolo si Rhoneea, care a scris si la noi!
Teodora a facut astazi toata ziua "balonashe" din saliva!!! Nu stiam cum s-o mai sterg caci ii curgeau balutele garla! Spunea un fel de "moooaa" si balonasul gata!!! Era asa de dulce ... dar nu am prins nici un balonas in foto!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Motannel spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI DE 17!!!
Lara Georgia de Eseea
Octavian Andrei de Michigan
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
kay spune:
fetelor, hai sa va impartasesc si voua, sa va incepeti ziua razand :
cel mai tare cadou pe care l-am primit in viata mea :
Bunica(78 de ani) se duce la control la cardio cu iubitul mamei. Pe drum spre casa se opresc la farmacie sa ia medicamentele prescrise. si bunica (78 ani) impreuna cu iubitul mamei (cred ca avea vreo... 42-44 atunci) ajung la casa.
si bunica intreba : "prezervative aveti?"
si se uita farmacista cand la ea cand la el... lui evident ca i-a picat fatza si n-a reusit sa combata in nici un fel cererea.
si farmacista ii zice, "de care vreti?"
bunica, foarte hotarata:"alea cele mai sigure"
farmacista :"durex extra safe"
bunica : "alea sa fie"
eram la inceputul relatiei cu Alex si inca mai stateam la mama. si asa am gasit eu sub brad un pachet de prezervative frumos ambalat pe care scria : " de la bunica". va jur ca am ras 3 zile !!!
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com