***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (38)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Petit_ange

Kay nu am incercat cu bibreronul, m-am ambitionat sa nu, nici cereale nu i-am dat din biberon, tocmai pentru ca, asa cum spuneam mai inainte, eu am mancat pana la 5 ani cu biberonul si mama ca sa ma faca sa reununt la el a trebuit sa il arunce in mare si sa imi spuna ca altul nu mai exista!! Cred ca Ana o razbuna pe mama.
Eu nu am apucat sa iti spun ca ma bucur mult ca ati reusit sa strangeti bani de operatie. Drum bun si sanatate multa Sosonicai tale scumpe!

Chiquitita daca vomita inseamna ca ceva nu ii prieste. Iti vine sa o mananci pe dolofanica, asa cum e ea, mirata, in zapada!

Ralucami stiu ca nu e de ras...dar mi te si imaginez sarind in mijlocul patului cu Bucuria in brate! Cate mai facem pentru piticele/piticii nostrii! Ma bucur ca Maria a inceput sa manance bine! pentru ea, poate te lasa si sa dormi!

Vas nici nu stiu daca problema e lingurita sau mancarea, daca nu am incercat sa ii dau altceva decat lapte cu biberonul. Felicitari pentru bautul din cana. Am incercat si eu sa ii dau Anei din cana cu supapa dar nu stie sa bea, si nici nu vrea apa/ceai. Asta e alt capitol la care stam prost. Cat despre dinti, si eu cred ca Ana va fi stirba si de Anul nou

Pepsi vazut poze cu soferii tai! Tare scumpi si foarte faina masinuta. Si pozele cu biscuitii! Te roggg, scrie reteta de biscuiti la Culinar, ca sunt hotarata sa prajituresc de Craciun!

Sobi ce dragut trebuie sa fie Vladutul tau asteptandu-te cu gurita cascata!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

andradap,acum am vazut pm ul;ma intrebai cum a descoperit;i a facut un vaccin in spaniala care fetita a reactionat rau;la control i s a spus ca retine urina in rinichiul stang,i au facut un tratament si analize;mi a zis ce vaccin dar nu mi amintesc;acum stie doar ca este o malformatie a rinichiului dar nu stie cat de grav e si nici ce presupune; ea nu stie bine spaniola si nici engleza; e de putina vreme acolo pt ca sotul ei munceste in spania;

ma intorc la capitolul precedent sa citesc

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Madi, nici fi-mea nu a papat cu linguita din prima, sa stii. i-am dat intai cu bibe, apoi ii dadeam cu lingurita si pe urma ii bagam repede suzeta ca sa inghita ce era in gurita si pe urma am renuntat la suzi, si pe urma abia a inceptu sa manance cu lingurita. intai mai putin, apoi mai mult pana a mancat tot.

Eu zic ca ar trebui sa incerci cu bibe intai, sa se familiarizeze cu gustul si pe urma cu lingurita. ca saraca fata nu stie ea ca tu ai folosit bibe pana la 5 ani... e ca orice copil care descopera. si pare sa nu se adapteze din prima. ia-o mai incet. parerea mea...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Am terminat de citit tot,asa ca trec la raspunsuri.Incep cu felicitarile pt:MOTANNEL-pt progresele piticei,TINCUTZA-pt dintisori, LAVINI-pt "tata",dintisor si statul in picioare,DOXINU-pt stelute si ELLA-pt "oca" lui BOBY.
KAY-ma bucur din suflet k ati strans banii necesari si ma rog sa fie totul bine de acum inainte .
Si al meu copil e in continuare stirb,dar sper k pana la majorat o avea si el toti dintii in gura,deci nu e graba

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Andrada,Mihamora,Lauradi,Pepsi -cate o pt fiecare,pt k v-ati gandit la noi.ANDRADA-multa sanatate lui Antonio.
Ati mai vorbit despre soti..al meu e genul "cu mine peste tot,fara mine nicaieri" ,dar e bine asa.
CHIQUI-si Alex face la fel,ii vine sa vomite,dar la legume.Nu stiu cum sa i le dau sa le accepte .
In legat cu jucariile,kiar vb cu sotul sa-i luam de Craciun o telecomanda si un set de pungi,k prea il incanta.

POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Trebuie neaparat sa cititi subiectul asta anti-depresiv.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

[:-D))] Doamne,cat am mai ras..si am citit doar 3pag.Ms GRAVIDUTZA pt link,mi-a trecut si durerea de cap .
Aaa..si pt cine vrea zapada,va trimit si eu k aici e destula .

POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Graviduta, super tare... am citit tot topicul! multumim!

ankaa multumim de intentie, dar te rog nu ne trimite zapada, ca la noi daca mai ninge putin maine dimineata va fi un haos in trafic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Sobi, sa nu iesi. tu cand ii dai lui Vladut sucu de mere la 10, ii mai dai si lapte? sau doar sucu singur?
merci si !

Graviduta, n-am mai luat steamer, ramane pt cand ne intoarcem de la M. sper ca miercutri sa fim acasa ! merci mult, o sa iau ce mi-ai zis tu ! si tie !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna mamici de capsunici.
Tot nu am reusit sa citesc din urma ca nu m-a lasat gazu-bazu sa fac nimic toata ziua. Dupa weekend, cand stau doar eu cu Andrei casa arata mai rau ca la balamuc . Noroc ca vine mama lunea si pune totul in ordine, nu stiu cum reuseste saraca.
Copilul meu e tot mai nervos si cu personalitate. Urla din toti rarunchii cand nu ii fac pe plac. Imi vreau inapoi copilul cuminte din primele luni (bine zicea Pepsi, cred, ca o sa vrem inapoi zilele cand doar mancau si dormeau).
Am reusit sa citesc vreo trei pagini doar din capitolul precedent si mai am si raportari pentru serviciu de facut, si maine am de condus 300 km prin zapada asta (e prima data cand prind o astfel de vreme, mor de frica, ca mai sunt si obosita). Dar am vazut ca vorbeati de barbati ipohondri si zicea Carmen_So ca al ei s-a banuit pana si de cancer testicular. Si al meu, si al meu, asa ca l-am dus frumos la urolog sa-si scoata pasaricile din cap. In general el nu e cu spitale, tratamente si alte alea, dar fiind vorba de podoabele lui...Si a zis nenea urologu' ca de cand si-a pulbicat ciclistul cartea s-a saturat sa tot vada "podoabe" de barbati tineri ingrijorati tare de soarta fuduliilor lor.
Eu o sa inebunesc cu greutatea copilului astuia. Daca pana acum eram stresata ca e prea slab, de cand manance cereale mi se pare ca se prea ingrasa. Cred ca o sa ii reduc drastic portia, dar ce sa-i dau il loc ca si acum plange mama-mama cand se termina cantitatea din castronel? Ma gandesc sa i le combin cu fructe proaspete, dar deja contin si ele fructe. Si nu stiu cum sa le prepar in cazul asta, o fi suficienta doar zeama de la fructe sau trebuie sa mai pun si apa?
Am studiat si eu oferta de borcanele, dar am tampit tot citind la etichete. Ori au zahar, ori orez, ori alte minuni. Si cele bio tot contin ceva (din cate am inteles eu, bio se refera la faptul ca fructele/legumele provin din culturi in care nu s-au folosit pesticide sau alte chimicale, dar pot totusi sa fie cine stie ce alte minuni prin borcanelele alea). Sper sa nu spun prostii cu bio asta, dar asa am inteles eu din ce am mai citit prin diverse locuri. Voi ati gasit in Romania ceva care sa contina doar fructe/legume bio si apa? Si unde?
Si mai am o dilema. Legumele pe care le cumparam noi din supermarket ori fi bio? Sa-i mai dau copilului cartof dulce, dovlecel sau altele pe care nu le mai gasesc acum in piata la noi? (nu ca in piata as avea siguranta ca sunt bio, dar macar or avea mai putine chimicale decat celelalte). Oti fi inteles ceva din ce am zis pe aici? Poate ma ajutati si pe mine sa gasesc raspuns dilemelor mele.
Poohy am vazut la finalul capitolului trecut ( nu am ajuns cu cititul acolo, dar mi-a sarit in ochi ce era cu rosu)ce ziceai de calendarele din Carrefour. Am niste emotii ca si eu am comandat de la ei de pe site si saptamana asta trebuie sa le iau de la Diverta. Sper sa fie ok, ca nici timp sa fac altele nu mai am.
M-am bagat la somnic.
Pupici,
Sa nu uit, La multi ani! sarbatoritilor de azi.

Mergi la inceput