***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (38)***
Raspunsuri - Pagina 3
mica0307 spune:
andrada iti spun eu. pepsi e vinovata de ninsoarea asta din Bucuresti .
kay drum bun. Asteptam vesti.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
ralucami spune:
Salut!
Abia acum am avut si eu putin timp sa citesc pe net! Sunt in febra bagajelor: impaturesc, le sortez (pachete, bagaj de mana, bagaj de cala, haine casual, haine pt Buc, haine pt baut - cafea- cu prietenii, haine pt impresionat prietenele si tot asa). Nu stiu cand o sa termin in ritmul asta. Oricum la aeroport ar trebui sa vina aia de la Guinness Book ca sa inregistreze un nou record: "femeia de 50 de kile care cara de 3ori greutatea corpului ei" Io sunt aia!Nu stiu cum o sa ma descurc, dar...sunt optimista!
Multumesc pt urarile de ziua Mariei ( am facut juma` de an!! ce trece timpul!). Si spunem si noi LMA celorlati pitici sarbatoriti!!Sa cresteti sanatosi si voiosi puiuti dragi!
Ninutza multumim din suflet pt urari si mail. A fost chiar o surpriza frumoasa sa primesc mesajul de la tine. Cum e Miruna? Ce iti lipseste cel mai mult din Iasi? ( Copoul, o cafea buna , o terasa?)
Lavini m-ai facut sa rad cu visul tau! Nu stiam eu de ce sunt asa obosita cand ma trezesc. Pai daca umblu brambura pe pajisti si imi depan balada, cum sa nu fiu?! Felicitari pt realizarile micutului tau!
Fetelor la faza cu somnul copilei si eu sunt terminata. Cateodata am impresia ca e fiica lui Bin Laden, asa e de terorista!!!! Se trezeste din 20 in 20 de minute si urlaaaaaaaa de zici ca o taie careva. Eu ma mir cum poate scoate asemenea sunete dintr-un trup atat de mic. Adoarme doar in brate, pe verticala (!!). Si eu trebuie sa stau in mijlocul patului si sa sar ( asa miscarile sunt mai ample!). Daca incerc sa o pun in pat se trezeste urgent si face ce stie mai bine (adica URLA). Aseara mi-a adormit in jur de 12 noaptea, pana pe la 1 jumatate am leganat-o ( pe verticala, sarind in pat). Am reusit sa o pun ( cu MAAARE grija) in pat si apoi am adormit si eu din cadere. La 2 si un pic am luat-o de la capat, la 4 m-a trezit ca voia sa suga, si la 6 era cu zambetul pe buze si cu o expresie de "buna dimineata soare" de nu am mai reusit sa o conving sa stea in pat nici macar 5 minute. Va dati seama ca toata ziua am umblat cu scobitorile proptite in pleoape, ca motanul Tom. Sper sa revina la sentimente mai bune, caci altfel eu ma las de "meseria" asta. A reusit sa ma aduca la 51 de kg ( pt care ii multumesc, dar de-acum sa nu exagereze!)
Madi biata de tine, mereu iti citesc postarile si astept vestea cea buna. Poate ca intr-adevar ar trebui sa vb cu un medic. Si eu m-am chinuit cu Maria la inceput dar acum ( sa nu vb intr-un ceas rau!) mananca extraordinar de bine. Chiar sa ne tii la curent cu starea Anei!
Apropo de mancat : azi i-am facut Mariei un piure de mazare, 1 lingurita de ridiche alba, vreo 2 buchete de conopida ( ca tot intreba cineva daca sa ii dea puiului), vreo 3 de brocoli si jumatate de morcov. Toata cantitatea asta am impartit-o in 2, pt masa de pranz si cea de seara. Seara a mancat portia de piure pe nerasuflate si vedeam ca ii mai este foame( va dati seama ca eram in transa, nu puteam sa cred). Atunci am luat UNICUL borcanel cu mar si piersici pe care il aveam in casa. Oameni buni, nu reuseam sa mai prididesc cu lingurita. Cand ma opream zbiera de nervi. tremura de nerabdare!! Nu va mai spun si ce sunete de incantare scoatea cand manca. A fost prima oara cand am vazut-o mancand cu atata placere. Problema a aparut la final, cand se terminase borcanelul si ea mai voia. Radeam cu barbate-meu ca mai avea putin, si-mi dadea o palma si-mi spargea borcanul gol in cap. Urlete de am crezut ca ma reclama vecinii, lacrimi cat boaba de cireasa, fatza congestionata. Nu indrazneam sa o luam nici unul din scaunul ei de masa.
Hopa s-a trezit. Iar am ora de sarit in pat. Ma duc sa o linistesc!
vas spune:
S-a culcat printesa mea si eu stau pe forum. M-am uitat la handbal si m-am enervat asa ca am trecut pe la voi.
Madi, imi pare tare rau ca nu reusesti nicicum sa o inveti cu lingurita. La noi e invers:nu mai vrea deloc biberon si nu mai pot sa o las cu nimeni noaptea ca daca se trezeste vrea laptic dar doar de la san.Nici nu mai stie ce sa faca cu biberonul. Inclusiv apa bea din pahar ca oamenii mari. Nici canita cu cioc nu-i place.
Deci fiecare cu personalitatea lui.
Andrada, vorbesc cu Eli cand creste sa-l caute pe Antonio sa punem de incuscrire. Asa soacra ca tine cine nu si-ar dori????????!!!!!!!Oare s-au vorbit sa nu le cresca dintii??? Nu de alta dar trec in anul urmator stirbi?????
Chiqui, ce scumpa e micuta ta in zapada!!!!!!!Se pare ca ii place.
Si noi am fost azi afara pana i s-a inrosit nasul.Era asa de scumpa cu ochii ei albastri si cu nasul si obrajii rosii....
Liviana, da, sotul meu are un frate geaman iar Eliza se bucura in egala masura si daca il vede pe unul si daca il vede pe celalalt. Inca nu cred ca face prea mari diferente(mai ales ca stam in acelas bloc si ii vede pe amandoi foarte des) dar sunt convinsa ca in timp o sa-si dea seama de diferente.
Ma pun un pic in pat si mai revin.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
Pepsi spune:
intru sa va spun ca David si-a luat permisul de conducere!!! ia uitati aici cum conduce
prima mea masina
conduc
biscuitii
fac biscuiti cu mama
are si ceva butoane masina
dominic in aceeasi masina
tot dominic
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Pepsi spune:
andrada, da da am inteles ce ai zis, ca asa mi-a facut dominic cind mi-a facut socul anafilactic. dar e normal sa faca asa?intreb si io ca prostu, ca eu tot ma uit inca la coastele lui david, poate poate le vad, se face direct vinat? ca in afara de atunci cu dominic nu am mai vazut si alta data, acuma ca tu ai zis, mi-am zis, oaleu poate ca a mai fost si david si NU mi-am dat seama, ca ei au pielea asa mai albinoasa si io am citeodata impresia ca e vinat la guritama cu jucariile.....sint pe=o mina ai nostrii soti, sa le facem cunostiinta ma ce bine ai explicat de e-uri,
anka, sanatate la micut
doxinu, felicitari ptr stelute, dai de baut, faine retete
chiqui, cind am citit intrebarea ta, ma gindeam la ce ne-a trimis liviana pe mailul comun, si mi-am scanat rapid tot ce stiu eu, si nu-ti raspund la intrebare ei,eu nu cred ca e daunatoare, acuma daca o luam asa in tot este ceva bun si ceva rau....hei, am ris la faza cu cerealele, iacs, lasa in colo vanilia ca fata NU stie ce e aia, si NU-i simte lipsa, stii, ideea este sa inveti copilul de mic cu gustul natural al produsului, ca de prajituri si alte chestii e timp.citeam ieri cit de importanta este diversificarea sa fie bine facuta, si ce repercursiuni are asupra vietii piticului si cind va fi adolescent(asta ptr cine zice ca i-am dat una alta si NU a patit NIMIC...)era vorba de copii supraponderali la adolescenta, cica e direct legat de faptul cum au luat in greutate cind erau bebei(trebuie sa ia progresiv asa cum stim noi toate)cum li s-a introdus mincarea, si cit de repede, si cit si daca au fost alaptati. si era un studiu cu referinte, nu zvonuri pe net. dar cind sint mari si apar probleme cine se mai gindeste si mai tine minte ce si cum a mincat el cind era mic....in fine, am facut o adevarata filozofie, era doar un articol interesant...a, cu glutenul din ce am retinut eu, in romania este recomandat dupa 6 luni, aici se asteapta 9-12 luni cu trezitul, pina de curind david se trezea tot timpul urlind, dar nu mi=am facut probleme, mai viseaza si ei....
legat de e-uri io nu va zic nimic ca va speriu, si asa ma simt ca un babau cind e vorba de alaptat si de alergii, a si am uitat de diversificare
lauradi, na ca am suflat niste zapada la tine.auzi tu pulpele alea cu bere le-ai facut?ei, lasa ca si al meu mi-a tras concert azi noapte....de la 1-3.sint varza, ca eu(si m-a certat sotul) am stat pe forum pina la 1....deci m-am culcat la 3ma bine zici, si io am "crescut" cu sotul meu, adik ne-am modelat, ca aveam 18 ani io si 19 el cind ne-am cunsocutfac fac cozonaci, si mai fac niste bascute(sau asa ceva cu urda, da cum n-am pun ricota ca seamana) si niste melci cu brinza vaca, toate din aluat de cozonac.am sa-ti pun reteta cu ananas, iese super bun, daca ai wok(la ikea sint f ieftine, cel putin aici, nu sint cele mai autentice, dar la ce pret sint e ok)medicul tau ce zice cu greutatea lui ducu? am sa-ti zic ce am facut eu cind dupa 6 luni am descoperit alegia lui dominic si el nu-mi mai lua in greutate, am fost la nutritionist ca el NU se mai ingrasa, si a luat enorm de putin, nutritionista mi-a spus ca la bebei care NU se ingrasa se da mincare asa, jumatate din ce-i dai sa fie proteine(carne de ex) si jumatate legume, eu, ii dadeam mai multe legume si mai putin proteina. dupa ce i-am dat cum mi-a zis ea a pus bine pe el. rezultatul este ca el acuma maninca carne, asa a fost invatat, si ma intreaba cind nu este, mami unde-i carnea!si cu cerealele poti sa-i cresti cantitatea, si cred ca se ingrasa dar iti zic ce mi-au spus mie si a mers. andrada sigur stie mai bine.nu stiu ce sa-ti zic cu conopida, la mine in grila este de la 8-9 luni
motanel, io am o reteta de cioco dar inca nu am incercat-o, cea buna era a livianei, si nu a apucat s-o puna inca la subiectul de bucatareala
madi, of diversificarea asta....
andrada, io io am suflat, tare de tot, doar i-am promis lui maya zapada acu tre sa ma concentrez sa trimit si la petit_ange in timisoara
kay, ma gindesc la voi, drum bun sa ajungeti cu bine, sa ne tii la curent
mica, acu am vazut ce ai scris, chiar mai sus ziceam ca am trimis ptr maya ca doar ti-am promis
ralucami, spor la pachete si drum bun, aveti grija de voi. bravo ca a papat asa bine
dominic mi-a vomat azi noapte, asa ca sintem in plina bucurie, acuma e sub lupa mea sa vad daca e gastro sau i-a picat ceva rau, azi avem intilneala la patinoar cu memele de montreal, sa vedem cum ne simtim
duminica placuta fetelor
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
kay spune:
gata, am dovedit un bagaj ! al meu ! si la Sonia le-am sortat... am scos din dulap mai mult de jumate, ca i-au ramas mici toate ... pai asa mai are 3 lulele 3 surcele... ia sa vada soacra-mea acum, ca se minuna cate haine are copilu... mai tarziu, dupa ce adorm copchila va pun o poza tare draga... sa vedeti cat a crescu tbroscuta mea ! fug
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
petit_ange spune:
uauuuu Pepsi ce frumos sta David in masinuta!!! ce marisor e, si sta asa frumos in fund... Isa e numai cu o zi mai mare ca David, dar ea inca nu sta in funduletz.
Sobi spune:
pepsi, e tare haios dominic in prima lui masinuta...cand incepi diversificarea lui si cu ce?
petit_ange, stai linistita nici al meu nu sta in fundulet, si are aceeasi varsta cu dominic, sta doar sprijinit de perne si in scaunel, care insa e inclinat cam la 45 de grade.
la mine merge ok diversificarea: suc de mar si morcov la ora 10, la pranz supa de legume, si de ieri i-am dat dupa-masa piure de fructe. in rest doar lapte. ii dau sa manance doar in scaunel si numai cu lingurita.....oricum, e mortal: il pun in scaun, il trag in bucatarie si de cand intra in bucatarie deschide gura si astepta. sta cu gura deschisa si 2-3 minute pana incep sa-i dau sa manance.
azi i-am dus in boxa bouncer-ul, nu mai poate fi utilizat deoarce copilu' e prea greu.
ella, cate de bine te inteleg cu faptul ca ziua ar trebui sa aiba 48 de ore ca se ne ajunga! la mine la servici e o nebunie in perioada asta, trebuie sa stau mereu pana pe la 7-8 seara si cu traficul asta infernal nici nu am cu sa mai ajung la soacra-mea in drumul taberei sa-l prind treaz pe-asta mic.
carmen, esti mortala cu nr1 si nr2! ce-i pregatisei cadou nr.1?
angelabv spune:
Oare puteti vedea asta galagie
Revin , incerc sa citesc ce ati scris zilele acestea...
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole
Graviduta spune:
Pepsi, si de la ce varsta se introduce broccoli? Adica e i-as putea da de-acum (5 luni 1/2)? Ai pus pe undeva grila ta de diversificare (mail comun, etc)?
Doxinu, felicitari pt a doua steluta.
Mihamora, multumim, multumim .
Ralucami, am vazut Bucuria. Ce scumpa e! Mie imi vine sa pup monitorul de cate ori vad un capsunel sau capsunica. Parca nu mai sunt decat copii frumosi in ziua de azi. Auzi, da' poze sau filme cu tine cand sari in pat cu Maria n-ai?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea