* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (88) *

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Fetelor... Intrasem sa va trag de maneca sa va uitati la cat de frumos ninge afara... Ma rog, ningea, ca vad ca deodata s-a oprit... Dar cand am citit de fetita Lalei am impietrit... Ce demoralizant... Plang... Si eu, ca o inconstienta, imi doream sa iasa bb mai devreme ca nu mai puteam astepta, ca citisem eu undeva ca daca are peste 1.800 nici nu e nevoie sa stea la incubator... Doamne... Oare ce complicatii au aparut? Stiu ca e greu, dar isi permite vreuna dintre voi sa discute pe tema asta cu Lala?

34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar! acum, si fatzuca!

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor n-am rezistat si am sunat-o pe Lala... pana acum am comunicat numai prin sms-uri...
Avea asa o voce stinsa... de-abia o auzeam... si are asa o voce de copil, de fapt am vazut ca de-abia a implinit 20 de ani, e nascuta in '87...
Nici nu stie daca fetita ei a ajuns la spital... au trimis-o cu o salvare si de atunci nu mai stie nimic de ea... Se duc acolo si sotul si parintii ei, si cand ajung o anunta si pe ea... De-abia asteapta sa se externeze ca sa se poata duce si ea langa fetita...
Dr. care a trimis-o azi la Bucuresti (si care i-a zis ca are sanse mici sa traiasca) i-a zis ca se pare ca fetita nu are un plaman, desi la toate echografiile pe care le-a facut in sarcina totul era OK...
Era suparata ca medicii nu si-au dat seama mai devreme de probleme, ca sa o trimita de ieri la Bucuresti... ieri din contra, i-au zis ca e mai bine... Se roaga la D-zeu si crede ca acolo la Bucuresti fetita ei are sanse...
Intreba cineva de ce au trimis-o la Cantacuzino... Mi-a zis ca la Giulesti si Polizu nu au primit-o...

I-am zis Lalei ca suntem toate langa ea si ne rugam pentru fetita ei...
Am rugat-o sa ramana si acum optimista, asa cum era ea aici "cea mai optimista graviduta"... Trebuie sa creada ca totul o sa fie bine!

Tina 31+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

O rugaciune pentru micuta Bianca si un gand de incurajare pentru LaLa si de la noi ! Dumnezeu sa aiba grija de ele doua

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Saraca Lala... Ce poate fi in sufletul ei acum... Stiu cum e, sa vrei sa fii "acolo" sa vezi cu ochii tai ce se intampla si sa nu poti. E imposibil de suportat!

34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar! acum, si fatzuca!

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Doamne-Doamne sa o aiba in paza pe Bianca! Si Lalei sa ii dea putere!
Dar nu inteleg cum ecografiile au iesit bine si acum nu are un plaman??? saracutele, amandoua...

dar spitalul Cantacuzino sigur are sectie de lauze, doar e maternitate...si eu tot acolo o sa nasc...

Stancutza 34 Sofia-Elena?

http://bd.lilypie.com/4C88p3.png - Ticker

http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12 - Poze burtica si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

sigur nu e cel mai important lucru acum, dar cantacuzino ARE sectie de lauze!!! bine, poate ca medicii de la ea de la spital s-au gandit ca nu i-ar face deloc bine, in starea in care e, fizica si psihica, sa faca drumul pana acolo si sa vegheze langa bianca, mai ales daca sansele sunt, zic ei, mici...
oricum, mi s-ar parea si mie inacceptabil sa aiba un singur plaman!!! si, oricum, ca medic, cum poti sa spui "CRED ca are un singur plaman"???
adica, fetita fiind afara, asta se poate verifica, se poate afla cu certitudine...nu?
doamne-doamne, fa sa fie bine...

oricum, tina, foarte bine ai facut ca ai suant-o. mesajele sunt ok, dar o voce prietnoasa si calda face de o mie de ori mai mult!

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Si de ce n-au primit-o la Giulesti si Polizu? Adica nu inteleg, nu conteaza ce e mai bine pt bebelus? Iar faza cu plamanul iar nu inteleg, poate ca are doi plamani dar e unul bolnavior...?
Of, sper ca macar un diagnostic corect sa faca, ca apoi sa poata sa o trateze cum trebuie!

Tina, tine-ne la curent, poate ca o ajuta daca o mai sunam din cand in cand, voi ce ziceti?

Micsunea,
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Eu am ramas fara cuvinte. Ma rog pentru fetita lalei sa dea DD sa fie bine, si sunt sigura ca BUNUL DUMNEZEU VA FACE O MINUNE!!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603467602054/
37+Octi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor, normal ca va tin la curent cu orice noutate pe care o mai aflu!
Si bineinteles ca o sa o mai sun, cred ca Lala are nevoie sa stie ca suntem langa ea!

Tina 31+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Ma rog si eu pt Lala si pt fetita ei.Din pacate nu prea avem cum sa o ajutam in aceste momente iar singura speranta vine de la medicii care o ingrijesc pe Bianca.Doamne ajuta sa fie totul bine!

danonique 37+

Mergi la inceput