* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (88) *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor va scriu printre lacrimi mesajul asta...
Am primit un sms de la Lala, sa ne rugam pentru fetita ei... au trimis-o de urgenta la Bucuresti la Cantacuzino... dar are putine sanse sa traiasca...
Lalei nu i-au dat voie sa mearga cu fetita, pentru ca la Cantacuzino nu au sectie de lehuze...

Doamne ajut-o pe micuta Bianca sa se faca bine si sa traiasca si da-i putere Lalei sa faca fata la incercarea asta!
E cumplit ceea ce i se intampla...

Tina 31+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by Tinna S.

Am primit un sms de la Lala, sa ne rugam pentru fetita ei... au trimis-o de urgenta la Bucuresti la Cantacuzino... dar are putine sanse sa traiasca...
Lalei nu i-au dat voie sa mearga cu fetita, pentru ca la Cantacuzino nu au sectie de lehuze...

Doamne ajut-o pe micuta Bianca sa se faca bine si sa traiasca si da-i putere Lalei sa faca fata la incercarea asta!

Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mi s-au taiat picioarele.. Sa ne rugam sa faca DD o minune pt ele si sa fie totul bine.

GUGU 37+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

AMR 3 ZILE!!! creste morcovu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:

Bb2 e tot baietel!

AMR 9 saptamani !!!

Doamne, nu-mi vine sa cred!! Ma rog pentru puiutul Lalei! Sa se faca bine si sa-i bucure pe parinti!

Miki 37+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 19 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Of, asta chiar nu se poate, nu pot crede sa fie vreo problema!!!
Sa zica cine ce-o vrea dar un BB de 33 de saptamani si 2 kg nu poate avea viata in pericol la o sectie de neonato!!!! Mi se pare imposibil asa ceva!
Sa dea DD sa fie noua echipa competenta si sa fie totul in regula!!!

Ori traiesc eu pe alta planeta si in cazul asta mi-o iau peste bot serios, ultimile ramasite de optimism mi se duc de tot!!!

Micsunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Doamne ajuta! Sa ne rugam fetelor pentru fetita Lalei...Poate Dumnezeu va face o minune pentru acest copilas si pentru parintii ei!

Dar de ce Cantacuzino? Trebuia Polizu sau Giulesti...probabil nu au primit-o! Off!!! Prietena mea neonato mi-a zis ca fiind fetita sunt sanse sa se recupereze. Cu baieteii e mai rau. Sa avem incredere! (fata de la Londra cu steatoza hepatica a trecut cu bine de orele critice...dr au spus ca in trei sapt se restabileste. Copilasul ei este bine dar este tinut in spital pana iese si mamica ei...Dumnezeu a facut o minune pentru aceasta fatuca din Braila...)

33+
AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor chiar si un copil nascut la 37 de saptamani poate avea probleme majore...tot pe forum este un puiutz care a fost salvat de medicii de la Pantelimon si Budimex cu mare mare efort. Nimeni nu se astepta la asta...totusi s-a intamplat! Ne-am rugat atunci cu putere si dupa 3 saptamani copila si-a revenit!

33+
AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by micsunea

Hi hi, Irinouka, razi de mine, dar ce sa fac, asa m-a dus pe mine capul sa inteleg!
Ca mi-ar fi mai simplu sa pun niste bile decat sa fac exercitii Kegel (alea mi se par complicate) Si acum nu le fac pt ca dau contractii, dar eu n-am nevoie de contractii in plus, si o sa-mi fie greu dupa nastere daca nu am inceput inca antrenamentul!

Pai apropo de astea, noi la yoga facem exercitii stil Kegel, de exemplu liftul (sa contracti muschii anusului pe etaje ca "urci" liftul si apoi cobori liftul) sau sa aduni mazare cu muschii de la intrarea in vagin!!!
Na, ce parere ai? Mie mi se pare complicat rau de tot!!!!
Nu ma mai mir de nimic!!!

Micsunea
34+

miscunea, eu nu stiu de exercitiile kegel sa dea contractii. la gimnastica pt gravi unde ma duc eu, nu exista sedinta fara "sectiunea kegel", indiferent daca esti in saptamana 15 sau 39 de sarcina. nu vad de ce ar da contractii, pt ca actionezi asupra musculaturii perineului, n-ai treaba cu uterul si/sau colul. si, oricum, cred ca daca ar fi asa, n-ar fi kinetoterapeuta aia dementa sa ne puna sa le facem.
oricum, pe lista figureaza si "liftul" de care spui tu. mi se pare al naibii de greu, sunt de acord cu tine. si mi-a luat muuuuult timp sa controlez musculatura zonei. inca nu-s la nivelul la care ar trebui sa fiu dar tot e mai bine decat nimic.
bilele astea, pana la urma, pun la reaba aceeasi muschi. pur si simplu nu stiu sa se fi gandit cineva la ele ca terapie, ca refacere pt femeile care au nascut. dar ar putea fi o idee chiar buna!

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

quote:

Bb2 e tot baietel!

AMR 9 saptamani !!!

offff, doamne, acum am vazut mesajul...

irina 36 Rares

Mergi la inceput

mi-au amortit mainile, mi s-a-ncleiat mintea

nu pot sa cred. aseara bibi a ei mergea spre mai bine. nu se poate sa se intample ceva rau. are peste doua kilograme, a rezistat pana acum, trebuie sa reziste si in continuare. sa le ajute dumnezeu pe amandoua sa treaca si peste incercarea asta!

irina 36 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Doamne ajuta ca micuta Bianca sa se faca bine si da-i putere Lalei sa faca fata la incercarea asta

cum creste
Carmen 33 + David Alexandru

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput