MAMICI DE ITALIA (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

buna,dragelor!
cum o mai duceti?asteptam vesti de la STEFI?Doamne ajuta!
noi suntem ocupati cu pregatelile de sarbatori,curatenie,cumparaturi stiti cum e.am intrat doar sa va salut si sa vad ce mai faceti.
va pup pe toate si sa auzim numai de bine

diana_g 30+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Neata'
Diana-spor la pregatiri
eu o las mai cu calm pe cind mi se aduna treaba si nu o stiu pe ce sa mai pun mina
curatenie fac mereu asa ca am doar de gatit
Raluk-ceaiul e gata

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

Inca odata STEFANIA felicitari si sper sa fi avut o nastere usoara.

Fetelor, care stiti, cumva vi s-a intamplat sa aveti in urina un numar DISCRET de bacterii si medicul sa va dea tratament?? Nu stiu ce sa fac....sa sun la doctorita....sa nu sun.....si cu anemia asta a mea.....ieri am luat rezulatatul la hemocrom si hemoglobina e 10. (V.N. fiind intre 12-16) Hematocritul e 31 (V.N. fiind intre 37-47)
Stiu ca e normal sa fiu usor anemica......dar din cauza asta eu ma lupt in fiecare zi cu dureri groaznice de cap.

Eu deja mi-am cumparat totul pentru sarbatori. Ca ce va fi acum la sf. de sapt.....nici nu vreau sa ma gandesc.

O zi buna!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Raluk fa clik aici ptr servetele: www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=00.068811.100.000&idFascia=21&idSezione=37
Se gasesc in farmacie,costa parca 6-7 euro si sunt vreo 80 bucati. Sau daca nu,cere in farmacie SENOSAN LICHID detergent desinfectatnt ptr sani,nu SENOSAN crema ptr ca nu te ajuta la nimic si mai si pateaza.
Fetelor am incercat sa vorbesc cu Stefania aseara dar ori nu-i prindea telefonul,ori il avea inchis Eu sper ca este bine si isi tine fetita in brate deja
La 11.30 ma duc la pediatru cu fetita sa-i duc rezultatul ecorafiei iar deseara ma suc ptr ultima oara anul asta la scoala. Mie ieri mi-a taiat unghiile de le degetele mari de la piciare un PODOLOGO aveam tot puroi in jur si erau in carne,a fost dureros si am plans toata noaptea de durere.M-am spalat cu euclorina ca dezinfectant, am folosit si un produs Homeopat ALOE GEL ptr ca alaptez si mi-a fost frica sa iau antibiotice..A fost foarte dureros intervento,fara anestezie ci doar cu gheata spray ca sa rezist la durere. Nu imi e rusine sa va spun ca am tipat cat m-a tinut gura mai rau ca la nastere. Sa-ti scoata unghia pe viu cu un cutit..nu stiu cine s-ar fi abtinut

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,sper sa nu-mi beau ceaiul singurica!..Ca eu ajung vesnic dupa ce toata lumea dispare.

Katia,sa-ti traiasca fetita,cum ii sarbatoriti cele 6 luni?

Danangie, eu am de fiecare data un nr infim de bacterii in urina,e normal si nu iau nici un tratament pt asta.Ca sa tratezi anemia nu iei vitamine (fier) si nu mananci carne zilnic?

Cristina,multumesc pt detalii,sper ca nu va stresez,dar na,ma informez si eu!
Tre sa fi fost groaznica experienta cu unghiile,cum de ti s-a intamplat asta?Poti folosi cu incredere betadina (max 8 euro,in farmacii).Nu contine alcool,deci nu arde,dezinfecteaza si in acelasi timp vindeca.Si in paralel crema Avène Cicalfate (reparatoare si antibacteriana).Ca eu,cu dishidroza mea,fac asta zilnic ca sa nu ma mai umplu de vezicule.

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Diana,felicitari pt cele 30 de saptamani implinite! Ce mai face burtica? Si tu cum stai cu moralul?

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Fetelor o mare rugaminte , a mai incercat cineva azi sa o sune pe Stefi?
Va rog frumos sa o sunati ca si noi stam cu sufletul la gura ca nu stim cum sunt fetele.

Scuze ca m-am bagat peste voi , dar a promis ca sotul ei ne va scrie ce si cum si vad ca nu au dat de veste inca nici la noi.
Si inca ceva , noi am uitat sa cerem numarul de telefon si nu o putem suna.Daca as avea numarul ...

Asteptam vesti ...

Multa sanatate!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Chiar nimic? nici o veste?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Si eu sper sa avem vesti pana maine,ca dupa aia nu mai sunt prin preajma si aflu abia la anul ce si cum

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Un telefon al ei nu aveti? Dati-i macar un mesaj...

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput