MAMICI DE ITALIA (17)
Raspunsuri - Pagina 8
Raluk31 spune:
Buna dimi!
Stefi,esti deja la spital probabil,dar iti urez si eu nastere usoara!Si asteptam vesti bineinteles.Cine are nr ei?
Ma bucur ca Ginger si baietii sunt bine!Oare cat vor ramane in spital?
Raluca
in asteptarea micutei Anais
katiapam spune:
Raluk-prin casa cu treaba
am eu nr Stefaniei
si cred ca si Cristina
Micio-pe unde esti?
www.punto.it/img/spaziofoto/space9/177525/ImmO_pamgiu_11198060565.jpg" target="_blank">asteptam carciunul cu probe de rochita
www.punto.it/img/spaziofoto/space9/177525/ImmO_pamgiu_01198060537.jpg" target="_blank">pozitii de somn ![]()
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
fannna2003 spune:
buna fetelor!
eu sunt colega cu stefi de cafea...am inteles ca aveti nr ei de tel...ceva vesti aveti ?suntem nerabdatoare sa aflam vestea cea mare
hai stefi...da-ne vestea cea mare...minune mica hai in aceasta minunata lume..te asteptam si noi dar in special te asteapta mami si tati
beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Reteta zilei:trotil sub acoperire=
Raluk31 spune:
Katia,ce frumos,pregatesti fata de sarbatoare!
M-am topit cand am vazut prin magazine tinute de Craciun pt bebei...la anul vine si randul nostru ![]()
Pofta la cafea,Fannna ![]()
Raluca
Raluk31 spune:
A,sa nu uit.Mi-ai trecut pe lista dezinfectant pt sani,n-am vazut pe nicaieri,am gasit doar sevetele umede dezinfectante..e ok?sau te refereai la obisnuitele dezinfectante cu uz general?
Si scutece,voi de care folositi?...
Raluca
katiapam spune:
Raluk-multumesc,asa e anul viitor e si rindul tau
eu mi-am pus cu mine in spital dezinfectant lisoform fara alcool dar am folosit doar servetele umede,sint mai comode
scutece eu cumpar mereu chicco pampers sole e luna sau huggies depinde de oferte si sint bune
imi plac mult sole e luna ca sint subtiri
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
katiapam spune:
Am vb cu Stefania s-a internat dar inca nu i-au spus nimic si nu i-au facut nimic
asteptam vesti
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
cristina85ss spune:
[bRaluk] si eu am nr lui Stefi dar o sun deseara. Ptr sani eu mi-am cumparat servetele umede ( speciale ptr sani) de la chicco.
Katiapam Giulia a fost foarte cuminte la eco,nu a plans deloc.La scutece asa e si la mine,zboara capitolele de la o zi la alta,nu apuc a citesc chiar deloc,mai scriu cate un mesaj din ncand in cand..dar sunt foarte multe mamici ce la odisee nu au aparut niciodata,iar cele vechi de la odisee parca au disparut ( eu printre ele )
Ginger te asteptam sa ne povestesti
Stefania[/b] am emotii de parca as naste eu 
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea