MAMICI DE ITALIA (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Of inuto vad ca ai intrat si tu aici dupa vesti.
Se pare ca e in zadar ... si eu nu pot sa fac nimic cum trebuie pana nu stiu ceva. Orice

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Fetelor am vorbit acum cu Stefania la telefon,inca nu i-au facut inducerea,sta in salon cu fetele ce au nascut deja,se uita la puiutii lor si abia asteapta sa-si stranga fetita in brate.Ii face monitorajul de 3 ori pe zi,iar daca pana maine nu se intampla nimic,ii face inducerea..eu ii doresc sa fie puternica deoarece a refuzat si epidurala isi doreste sa nasca 100% natural...Doamne ajuta!

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Raluk mie mi s-a intamplat asa cu unghiile datorita faptului ca in sarcina m-am ingrasat foarte mult,am luat 20 kg,iar acum slabesc incet-incet.Deci devina este greutatea ( doctorita mi-a explicat ca se intampla des la femeiile ce au nascut de curand sa aiba probleme cu unghiile dupa)Foarte dureros..nu-i doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu ieri... Cremele ce mi le-ai recomandat le pup aplica linistita pe unghii chiar daca laptez?
Katiapam auguri ptr Giulia Sa creasca in continuare frumoasa si cuminte

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Multumim pentru vesti Cristina. Asteptam sa ne tii la curent.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Cu placere.O mai un maine sa vedem ce se intampla,si va anunt si pe voi,deocamdata se pare ca nimic.

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Cristina,Betadina e o "soluzione cutanea",f lichida,din care nici nu e nevoie sa pui mult; numai cea de-a doua e crema.Dar le poti aplica linistita,cu atat mai mult cu cat le folosesc si eu in sarcina.

Se pare ca Stefi are soarta Katiei..

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by cristina85ss

Fetelor am vorbit acum cu Stefania la telefon,inca nu i-au facut inducerea,sta in salon cu fetele ce au nascut deja,se uita la puiutii lor si abia asteapta sa-si stranga fetita in brate.Ii face monitorajul de 3 ori pe zi,iar daca pana maine nu se intampla nimic,ii face inducerea..eu ii doresc sa fie puternica deoarece a refuzat si epidurala isi doreste sa nasca 100% natural...Doamne ajuta!

poze

nasterea

multumim de vesti.
In sfarsit pot sa imi fac treaba cu calm. Maine o luam de la capat

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

hai Stefania
Auguri Giulia, sa cresti mare si sanatoasa! Tare scumpa cu rochita rosie . Am citit povestea nasterii, greutz ca ai venit acasa fata bb, bine ca nu a fost nimic grav.
Ginger , ma bucur ca sunteti bine.
Noi am umblat prin magazine ieri sa cumparam jucarii, astazi dimineata am fost pe partie sa-l dam pe Eduard cu saniuta...Va povestesc si pun poze pe seara ca acum scanceste si am un dezastru in casa....a dormit jumatate de ora in masina si nu are chef de nimic, nici de joaca ,nici de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Cristina, scos unghii fara anestezie, nu stiu cum de nu ai lesinat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salut fetelor
Raluk-multumesc de felicitari
Cristina-multumesc
maine e rindul vostru
cred ca te-a durut taiatul ungiilor,cum de nu fac anestezie?
Micio-multumesc de auguri si de complimente
asa e a fost greut si dureros sa ma intorc acasa fara ea dupa atitea asteptari si toate dar important e cind sint toate bine
asteptam pozele,cred ca v-ati distrat bine

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput