MAMICI DE ITALIA (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Multumesc,Stefi..lasa ca mai e un pic si scapi si tu..oare ce-o fi mai rau..nasterea sau junghiurile de dupa?Nu vreau sa-ti dau si mai mult de gandit,dar mai nou ma uit la filme cu nasteri..prost obicei,nu?

Roxali,mi-ar place si mie un semineu...dar intr-o cabana la munte,ca aici,daca ma uit pe geam,nu mai are farmec!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Seara' fetelor

Raluk-stai linistita ca si eu inainte ma uitam mereu la emisiuni cu nasteri de-mi ieseau pe urechi cica sa ma invat de toate cele dar nu prea mai ti cont de nimic
ce-o fi ai rau....tu ce zici?
nasterea cu siguranta..... junghiurile de dupa dor dar nu tare si trec e drept ca si durerile de nastere trec numai ca ti parte la testa.....dar trec
dupa nastere durerile de burta le ai ca se retrage uterul dar le provoaca si bb cind ii pui la sin
si gata nu ma continui ca nu vreau sa va sperii
Mikuto-cum a fost nasterea? cind ai tim scrie tot tot
Ginger-tu cum te simti? asteptam sa ne spui cum esti,poate citesti pe aici
Roxali-iti doresc sa devina mincacioasa Sonia
eu din prima zi de cind am ajuns acasa ii dadeam lapte praf si in spital primea deja ca nu am avut lapte si a crescut numai cu artificial
acum mincam mincarici ca sintem mari cu 2 dintisori
Micio-mie imi place sa gatesc dar trebuie sa am si chef dar in afara de asta tre' sa fac in fiecare zi am sau nu chef
asta e.....cum ti-au iesit chiftelutele?
eu am tras ieri o supa de gaina nu batrina tare ca s-a fiert repede
Cristina-ma bucur ca sinteti bine si tu si Giulia
Slimatei-allora sta figlia sta a dormi? niente?
V-am pupat pe toate
si fetele care nu mai scriu deloc

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Katia ...Ba chiar te rog sa-mi dai cat mai multe amanunte,ca eu prefer sa stiu tot...Deci nu pot sa dorm pe burta incepand cu a doua zi dupa nastere???

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Raluca, pe burta cred ca poti dormi, cu e problema dupa,iar durerile de retragere a uterului sunt parfum pe langa alea din travaliu...hai ca te-am incurajat!
Katia, nu am facut chiftelute inca, eduard nu mananca decat foarte lichid, cristi mananca la serviciu si doar pt mine nu gatesc. De faptul ca trebuie sa gatesc zilnic ceva mi s-a luat de bucararit. Ii dai Giuliei supa de carnita?
Cristina, frumos montajul, e superba Giulia in poza cu caciulita cu blanita.
V-am pupat, ne ducem sa-l asteptam pe tati la serv!

Mergi la inceput

Neata'
am venit cu cafeaua si ceaiul pt Raluk
Raluk-am sa-ti iti scriu mai in detalii nasterea mea mai tirziu cind prin putin timp de doarme micuta

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Bun dimineata fetelor.
Raluk cu siguranta dureriile de la nastere sunt mai puternice decat orice junghi sau durere de burta. Pe burtica eu nu am putut dormi din cauza faptului sa udam tot patul cu laptic.Sa stii ca si eu ma uitam la nasteri pe SKY dar in momentul in care am nascut,am uitat tot ce am vazut acolo nu s-a prins nimic de mine.
Roxali ce mai face micuta ta? E cuminte,doarme noaptea?
Fetelor eu plec astazi pe la 14 sa-i fac Giuliei ecografia delle anche, care dintre voi ati facut-o,imi spune-ti si mie cum se procedeaza,ce ii face fetitei defapt? Oare o dezbraca de tot pe frigul asta?
Pe la 12 imi vin cei de la reparat finestre ca-mi monteaza seranda elettrica ( noroc ca azi nu am scuola guida) altfel nu as mai avea timp sa respir

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Cristina-stai linistita ca nu e nimic grav
o sa-i faca o ecografie la solduri,ii dai jos pannolinul de tot si o ti intr-o parte si apoi pe caelalta si gata nu e mare lucru
si doar nu cred ca-i frig in cabinet

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata... mie imi vine sa rad ..ca tot aici suntem.... dar si sa plang ca numai pot... sunt zombii..am trei zile dacand nu dorm..decat 2-3 ore , nu mai pot si nici nu mai rezist... azi am monitorarea.. ultima sper sa se intample totusi ceva... macar sa-mi spuna daca vor sa ma interneze... insoma sa faca ceva....

salutam toate fetele printesele si cavalerii...

giluietele..vad ca s-au trezit primele

cristina bafta la eco...
raluca e asta rulada de care ziceai..? caci mi se facuse pofta si am zis ..ia sa'ncerc... da am facut compozitia ca de piftii..si am facut si cateva in tigaie..nu prea multe ca n-aveam nici chef nici vlaga sa stau sa le coc....

Mergi la inceput

Neatza,fetele

Katia,mersi de ceiut,abia astept detaliile nasterii Giuliei

Stefi,cand am zis rulada,am exagerat un pic,era numai ideea de a aseza amestecul de carne ca pe o rulada..dar a ta arata foarte bine (ca de obicei )...In alta ordine de idei,imi pare rau ca esti asa stresata de nu mai poti dormi nici noaptea..cat ai de fapt in acest moment?Pe Katia au lasat-o pana in 41 si cateva zile..poate asteapta si ei sa vada ce se intampla..dar eu zic sa-i intrebi tu.

Cristina,foarte dragute pozele adaugate!

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

slimatei stiam eu ca o sa ajunga ziua in care te rogi sa nasti ca nu mai poti iar dupa ce ai nascut la vreo doua-trei luni cam asa,o sa-ti fie dor de burtica,ptr ca asa suntem noi,vesnic nemultumite si eu tot asa am fost ca tine. Odata ma plangeam ca nu vreau sa nasc ca mi-e frica,iar dupa 40 saptamani,ma plangeam ca nu mai nasc odata,iar acum plang de dorul burticii

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput