MAMICI DE ITALIA (17)
Raspunsuri - Pagina 4

micio spune:
Raluca, merci de idee, n-am stiut ca se pot face si asa...mi-e greu cu prajitul ca trebuie sa tin gemurile deschise, nu pot tine usa inchisa ca se plimba eduard prin casa si intra miros peste tot. Ce frumos ca pleci la Romanica, unde mergi la Sb? sa faci poze ca am auzit ca au renovat mult orasul, cand am plecat sapau intens peste tot.

Raluk31 spune:
Da,la Sibiu..cunosti orasul?Poze facem cu fiecare ocazie..poate aleg cateva pt mailul comun.
Referitor la chiftele,si mai usor ar fi sa asezi amestecul intr-o forma de chec..nu mai sunt chiftele,ci un soi de rulada,dar pana la urma,are acelasi gust
Raluca
in asteptarea micutei Anais

micio spune:
Am fost de cateva ori in Sb, tovarasii nostrii de munte s-au mutat acolo sa fie mai aproape de munti si ne opream pe la ei cand mergeam in Fagaras, intre timp au plecat si ei la Canada. Rulada cum o servesti apoi , cu sos? (sa nu radeti, dar eu sunt pe alaturi cu gatitul)

Raluk31 spune:
Eu o tai felii si o servesc cu piure si eventual castraveti murati
Raluca
in asteptarea micutei Anais

cristina85ss spune:
Buna dimineata fetelor
Katiapam mi-am imaginat ca nu ai sa vi,stai linistita.Un pupic lui Giulia din partea noastra
MIKUTA si Ginger felicitari Sa va creasca puiutii mari si mancaciosi,si frumosi ca si parintii
slimatei nimic-nimic?
Eu sunt bine,Giulia la fel.Ocupate ca de obicei
Cristina +
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea

slimatei spune:
quote:
Originally posted by cristina85ss
slimatei nimic-nimic?
buna! noi nimic..azi asteptam sau ar tb sa asteptam..dar defapt nu stim ce astepta...

oana eu incercam sa glumesc...credeam ca si tu vb in metafore.... scz....sper ca nu mi-ai luat-o in nume de rau..pe bune ca faceai ciorba..?
raluka eu ma asigur mereu...deci in caz ca nu mai apuc...distractie placuta si aveti grija de voi

Roxali spune:
Buna fetelor!
Si noi ieri ne-am trezit cu putina zapada...am suspendat lectiile cu baiatul si l-am trimis la joaca...ca altfel se topea.
Micio la noi n-a nins ca-n povesti, dar am facut un foc in camino ca-n povesti.
E buna si ciorba ...pe frigul asta.
La noi bate un vant...
Raluk te invidiez ca pleci...mi-ar placea, nu neaparat in Ro si la munte aici...macar s-a mai schimb aerul...anul asta astept oaspeti , din Ro asa ca...acasica.
Slimatei cred ca esti in tensiune...u in ultima luna numai aveam chef nici de net...
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

slimatei spune:
ali eu am nu am... chef... mai bine decat singura..asta sa nu credeti ca nu imi face si placere ca eu va

micio spune:
Stefania, ce metafore ca trebuie sa-i dau mancare la copil mofturos. Nu m-am suparat, ce motiv as avea?! Am facut perisoaare, dar nu a mancat, ori de la dinti ori se facuse cam tarziu pana au fost gata si ii era somn. Pana am iesit la macelarie sa iau carne... lumea pe aici se mista tare incet, cer din fiecare produs cate o feliutza, le-o curata de orice urma de grasime , sau mi se pare mie ca se misca incet ca abia pot sa-l tin pe Eduard sa nu traga de tot ce vede, erau niste cosulete aranjate frumos, vroia sa traga de salam si carnati, sa se joace cu pamantul de la o floare!
Roxali frumos cu foc in camin! Sonia ce face, cum mai stati cu papica? Si mie mi-e tare dor de munte...

Roxali spune:
Micio ma multumesc ca papa si putintel, decat deloc cum am ai citit pe aici...completare de la 8 dim 60 ml din 3 in 3 ore , iar dupa 21.30 numai tzatzii, dar suge tare putin 2-3 min si ma trezeste din 2 in 2 ore...joi voi avea controlul si sper ca a luat in greutate acceptabil
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze