MAMICI DE ITALIA (17)
Raspunsuri - Pagina 6

cristina85ss spune:
Katiapam pai o sa-i puna gelul acela rece pe sold ca sa-i faca eco,nu? oare nu o sa planga? O si consulta sau doar ii face eco?
Raluk multumessc
Cristina +
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea

slimatei spune:
quote:
Originally posted by cristina85ss
....
iar acum plang de dorul burticii
Cristina+
GIULIA 21.09.2007
pe bune..? eu una in momentul de fata nu cred ca mi-o mai doresc..doar sa-mi aduc aminte cum a fost si atat...
am vazut si eu pozici..frumoase si giulia scumpica foc...

slimatei spune:
raluka multumesc de complimente dar nu le merit in totalitate....caci eu am facut doar un pic de aloat ca sa le invelesc... si compozitia a facut-o tati... eu nu'ma am dat ordine... caci nu puteam sa ma tin nici pe picioare...da' trece el si hopul asta... parca cat mai este..max max cateva zile daca nu se intampla ceva poate si azi...
aaaa si inca ceva..mamici puteti sa-mi spuneti si mie... caci aveti experienta...am inteles ca la sfarsitul sarcinii la fete te umfli mult mai tare ca la baieti... (mai ales la fata) daca ati vazut si in foto eu arat ca umflata cu pompa.... intrebarea era ... cat timp tb sa te desumfli(macar la fata) imediat dupa ce nasti...sau cateva luni...
si inca ceva..am o nelamurire... stiti ca la inceputul sarcinii.sanii sunt tari ..si dor.. ingrozitor... acum eu nustiu exact cand s-a intamplat schimbarea..dar observ ca sanii mei sunt moi, moi.. ce se intampla e normal..?

katiapam spune:
Cristina-ii pune gel si poate o sa plinga ca e rece si face doar eco
sint frumoase pozele
Slimatei-tare aratoasa rulada,din cinte am vazut iti place mult sa gatesti
Micio-m-ai intrebat de supica
eu o fac asa fierb morcovi,cartofi,dovlecel,spanac,azi am adaugat telina si apoi le frulez si pun citeva lingurite de crema di riso sau mais e tapioca....un borcanel omogenizat de carne o lingurita ulei de masline si una de brinza razalita si in loc de supica mai fac pireu de morcov sau dovlecel sau cartofi
Raluk-in sfirsit am terminat
aici poti citi aventura noastra eu si Giulia(nasterea)
fetelor daca aveti timp si chef de citit experienta noastra ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Raluk31 spune:
Katia,ma apuc de citit!..Sa va intreb totusi inainte: v-au durut coastele in sarcina? Ma gandesc ca se departeaza usor sa faca loc uterului,dar e nasoala senzatia,mai ales cand merg mult
Raluca
in asteptarea micutei Anais

katiapam spune:
Raluk-pe mine nu prea dar in schimb mi se impingea pe ficat de ma intepa ca nu puteam respira si imi trecea numai daca ma intindeam pe pat,ma lasa fara respiratieticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Raluk31 spune:
Impresionant,Katia!Eu m-as fi dat de ceasul mortii tot asteptand si nimic-nimic..Si uite ca deja au trecut 6 luni de-atunci!
Raluca

Raluk31 spune:
Daca ma apasa si ma doare,imi schimb pozitia sa alunece in partea opusa
Raluca

katiapam spune:
Raluk-
si eu astept sa citesc experienta ta
asa mutati pozitia daca trece ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Raluk31 spune:
Stefi,apropo de dezumflat,parca am citit undeva ca a doua zi dupa nastere o mamica sa minuna ce picioare subtiri are..inseamna ca se intampla repede.
Raluca