MAMICI DE ITALIA (17)
Raspunsuri - Pagina 19
cristina85ss spune:
Ginger ma bucur sa aud ca sunteti bine,un pupic din partea noastra tie si ingerasiilor tai.Esti foarte fericita cred, bucuria ta este dubla! Abia astept sa-ti cunosc baieteii,cand ai timp,pui niste foto? Un pupic
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
katiapam spune:
Ginger-sa ia in greutate micutul cit mai repede sa va bucurati pe deplin de ei sastati impreuna toti
multa sanatate
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
_
cristina85ss spune:
Katiapam Giulia a ta are niste ochi superbi! Oare de la cine ia luat,de la mami sau de la tati. Si ce a mai crescut 
Este o domnisoara acum,vad ca si ei ii place sa doarma in patul lui mami 
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
cristina85ss spune:
p.s si Giulia a mea doarme cu mainiile ridicate deasupra capului
Mi se pare ca avem aceeasi suzeta. E de la chicco relax si a ta?
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
slimatei spune:
buon anno nuovo..sau mai bine spus felice anno nuovo....a tutti quanti
eu inca nu reusesc sa ma organizez...si imi este un pic frica caci de maine tati incepe munca si ne lasa singurele..am pus-o....
...pana acum ma mai salva el..cel putin de mancare facea el...inca nu stiu cum sa ma comport...uneori e o dulcica..mai ales cand doarme....
dar uneori imi vine sa-mi iau campii...imi cere din ora in ora daca nu trezeste tot blocul...si are un glasucior..mamaaa...asa ca stau cu sisele spalancate..la dispozitia d'soarei...care a inceput sa le ia drep de ciuci...si deja capezzoli mi ia spacati tutti...che dolore...dar multumesc lui DD ca daca apuca sa manance bine pan la 12 noaptea .e drept ca nu se trezeste pan la 7 dim..cateodata o trezesc eu.. caci ma dor sanii creste f. mult prod. de lapte...
desi mi-am cumparat un tiralatte de la chicco si am mai dat si un sac de bani...nu e bun de nimic nu trage deloc..daca le las imi curg singure dar nici cu ala nu fac nimic...asta e..asa ca tb sa o astept pe ea...meno male che si attaca...
azi am fost la prima vizita...suntem ok... si cand ne-a pus tanti pe cantar s-a speriat..
a luat aproape dublu in greutate... nu degeaba ma rupe pe mine in doua...![]()
am reusit sa vad si giulietele..foarte frumusele ...sa va traiasca sanatoase ..tanti baci
cristina nu te mai supara ca n'are rost n'o mai baga in seama...ai grija de tine..si de puiutul tau..voi sa fiti sanatosi ..restul..Dumnezeu cu mila... 
nustiu.. ce se intampla cu mine caci am devenit asa de aeriana.,..nu ma mai intereseaza nimic ce se petrece in jurul meu basta ca eu si fetita ..bine si taticu' stam bine..restul...poate fi potop....e o senzatie asa de placuta.. oare e normala... cat tine..?e foarte frumos...as vrea sa tina mereu..dar ma tem ca nu prea e bine...parca sunt mereu in extaz.. cel putin tati e f. indragostit...acum nu mai stiu de cine..
dar il vad si pe el cu capul mereu in nori... de la ce se trage...?
ginger sa-ti traiasca flacaii..sanatosi si papaciosi
Stefania X2 mami
....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
Roxali spune:
Katia am inteles la Subbiano un pic mai departe de mine, dar e ok
Cristina imi place cum te-ai comportat , dar trebuie sa nu te mai doara si sa mai pui la suflet toate mitocaniile care ti le indruga...adik sa devi mai nesimtita...se vede ca se crede mult mai superioara sau nu o duce capul
...ar mai fi o varianta , de obicei mamele ita sant fffgeloase pe nurori...daca i-ai luat baiatul.
Ai grija cu scaunelul sa nu-si distruga coloana.
Ginger pai ai facut niste puiuti marisori, credeam ca aveau pana in 2 kg.
mai citesc si revin...
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
Slimatei si eu in prima luna trageam de mine sa fac ceva...noroc cu mama...c-am aceleasi senzatii aveam + leneveala, cred ca hormonii isi fac treaba.
E bine daca sta pe tzatzica tot timpul...incet,incet isi formeaza un ritm.
Apropo de supt ,a mea s-a c-am lasat de tzitic...cred ca tot colicile sant de vina.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
diana_g spune:
LA MULTI ANI! AN NOU FERICIT!
va doresc ca 2008 sa va aduca numai bucurii,fericire si impliniri.sa fie mai bun si mai bogat ca anul trecut.viitoarelor mamici le doresc o sarcina usoara in continuare si sa dea D-zeu sa avem parte de copii sanatosi si frumosi.
va pup pe toate

diana_g 32+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png
micio spune:
Buna seara!
la raport ca a adormit bimbo si barbatul mi-e la lucru
Ginger, ma bucur ca sunt bine bebelusii, asteptam sa-i cunoastem cand soseste si Mihai. Care e treba cu numele lor?
Slimatei, eu m-am descurcat bine cu pompa de la chicco...pozitioneaz-o bine pe san astfel incat sa nu ia aer cand pompezi
Roxali, poate trec colicioasele dupa 3 luni, ca sunt tare suparatoare...
Cristina, cred ca soacra nu gandeste chiar ce a spus, mi-e greu sa cred ca o bunica are asemenea sentimente pt un puiut asa mic, poate ca vrea doar sa te supere pe tine, trateaz-o cu diplomatie in public dar pune-o la punct cand ajungeti acasa, ca de nu-i spui ei ce te deranjeaza ii reprosezi probabil sotului de mama lui si nu are sens sa va certati pt cotoronta. off, sa ne tinem mintile sa nu ajungem asa, mai ales noi care avem baieti![]()
Diana, ce ne mai povestesti de burtica?
Katia, bafta cu slabitul... eu mi-am propus "s-o ucid" pe tanti aglaia acordandu-mi mai mult timp
katiapam spune:
Neata'
eu am inceput ziua prost si continua ![]()
Micio-las ca te scapi de tanti aglaia de luni incepi cu inserimento la asilo si dupa ce se obisnuieste o sa ai mai mult timp pt tine si poate iti gasesti si servici cum ziceai ca ai vrea
Slimatei-sti ca si noi ii mai zicem broscuta Giuliei? mai ales la baita cind o tin pe burta e exact ca o broscuta ![]()
lasa ca te obisnuiesti cu programul micutei pina va cunosteti mai bine apoi ai sa vezi ca simti de parca fai la mamma da sempre
iar cu treburile casnice faci pe rind cit apuci intre....asta e las ca te descurci tu
pe linga nastere e
la ureche ![]()
Diana-tu ce mai zici? cum au trecut sarbatorile? cum te mai simti?
Cristina-vi la cafea?
Roxali-inca tot asa e micuta ta? imi pare rau
va pup pe toate
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
_