MAMICI DE ITALIA (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna dimineata fetelor
Katiapam sigur ca vin la cafea,ia uite-ma:
Roxali scaunul de bucatarie este bun si ptr bebelusi de 3 luni,asa scrie in manualul de instructiuni: "La sacca č imbottita ed avvolgente per accogliere il bambino gią dal terzo/quarto mese"
Slimatei mie mi-a fost greu in prima luna de dupa nastere din cauza durerii de la cusatura,in rest nu am avut altfel de probleme
Fetelor astazi ma duc la podologo,ajutorrrrrr!!!!!! Mi-e frica

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata...azi e o zi mareee..urmeaza sa ne petrecem ziua impreuna doar noi doua...

cu ideea asta plecasem azi dim. si ma gandeam ca apuc sa va dau si cafeaua ca de obicei...dar...

chiar in acele momente s-a trezit moaca... am inceput sa-i dau ciucio..caci altfel...si incerc sa ma organizez sa-i dau la un interval mai lung sau mult mai putin(min)..poate asa reuseste sa doarma mai bine...caci daca ii dau prea mult restul imi vomita tot...sa speram ca functioneaza...ce-i drept aseara si chiar azi dim. eram un pic stresata pt. ca raman singura cu ea...piu che altra pt. ca nu aveam incredere in mine...dar vad ca totusi e cumincioara... sa speram ca n'o deochi...

va urez o zi placuta !

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

multumesc de incurajari...sunteti dulci

vad ca cusutura nu-mi mai da asa mari probleme.. dar cred ca am facut hemoroizi sau sunt iritata... probabil... cateva zile in urma ma costipasem si ...cred ca de aici s-a tras tot... nici nu-mi vine sa merg la baie am niste dureri(ori deja le-am uitat pe cele de la nastere ori sunt mai rele faza e ca ma tine asa de vreo 2 zile....
dar punctele stau bine..n'au tb...oricum orice ar fi sper sa se termine cat mai repede ca nu mai pot ....cred ca ma voi duce la farmacie sa vad ce ar putea sa-mi recomande....dar asta tocmai diseara...

cat despre tb casnice... nici nu-mi bat capul...basta sa am macar timp pt. mine... nu mai spun de facut pranz si cina... nici nu ma intereseaza... deocamdata (in momentele astea) noroc ca iubitul meu sot ma intelege si mai face el cate ceva(asa cum stie el mai bine decat deloc)... altfel...chiar ca o luam razna...

Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Slimatei-stai linistita ca instinctul matern isi spune cuvintul
ai sa vezi ce bine stati amindoua non ti preocupare

_

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai
_

Mergi la inceput

katia...eu nu sper altceva... multumesc
daca era ceva de care ma temeam inca de cand o aveam in burtik era de perioada asta de inceput... dar sper sa ma adaptez situatiei repede si usor...

wow intre timp vad ca dormitza... am reusit sa fac si un nou cap (18)

cred ca sunt pe drumul cel bun...

Stefania jr.

Mergi la inceput