MAMICI DE ITALIA (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

RALUK

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Katia acum am vazut pozele sant superrrrrrr sa-ti traiasca papusica ...are niste ochi

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Multumim de complimente ma fac mereu fericita
ochii mai mult de la tatic si eu am ochii albastri dar ai mei sint ciudati adica albastru pe margini apoi putin verde apoi putin caprui si in fine pupila ai mei sint frumosi combinati a sotului albastri asa ca a luat de la el
In Arezzo am fost la plimbarica l-am dus pe fratele meu la prieteni de rev si stau spre barbiano sau asa ceva si stau nu stiu cum se numeste cu surbiano sau asa ceva stiu ca gresec ca am uitat cum se numesc stiam ieri ca am fost pe acolo
poate mai vin si atunci ne intelegem poate ne vedem
imi pare rau de colicile micutei poate cum zici tu i-ai transmis starea de stres cu agitatia
p.s.mi-am propus sa slabesc anul acesta

_

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai
_

Mergi la inceput

p.s.de fapt mi-am propus cam multe visto che e prima zi din an profit sa-mi fac planurile

_

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai
_

Mergi la inceput

Neata'
poate veniti la cafea

_

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Salut fetelor,am pus foto cu petrecerea de revelion ce s-a facut la mine acasa si cu bradutul ptr ca si asa nu vi l-am aratat.
Inainte de revelion am fost la un centru comercial ptr cumparaturi si i-am cumparat lui Giulia un scaun de masa ce i se regleaza spatarul in 4 pozitii,deci poate fi folosit si de bb mai micuti ( il vedeti tot in poze)
Revelionul l-am facut la mine acasa,am avut vreo 20 invitati,iar la 5 dimineata inca spalam la pahare si farfurii
Haide-ti sa va povestesc ce s-a intamplat de St. Stefano:

Am fost la strabunica acasa la pranz ptr ca era ziua onomastica a fiului ei ce se numeste Stefano,si a fost invitata si soacra mea.L-aun moment dat se intoarce spre mine si de fata cu toata lumea imi spune:
- Sa stii ca tu esti o incostienta! Ce te-ai apucat sa faci un copil acum? Ptr ca eu sunt foarte ocupata si uneori tu-mi ceri sa am grija de Giulia ptr ca tu mergi la scoala,sa stii ca eu chiar daca eram mai tanara decat tine cand l-am nascut pe Flavio ( sotul meu) nu l-am lasat la nimeni in grija ci am avut doar eu grija de el.Mai bine faceai un avort ptr ca si asa avem in casa 4 caini si 6 pisici,ce ne mai trebuia si un copil!

Nu cred ca mai are rost sa va spun cum am ramas...Nu ma asteptam la asa ceva,ea nu mi-a spus niciodata mie ca-i pare rau sa aibe grija de Giulia si ca-i este asa de greiu de 3 ori pe saptamana cate o ora jumate sa o supravegheze...daca stiam ca ii este asa de greu nu-i ceream niciodata sa faca asa ceva.A fost foarte urat din partea ei sa spuna asa ceva,in public apoi! Daca avea ceva cu mine trebuia sa o faca in privat,asa ar fi fost corect.
Si care este concluzia? Trebuia sa-mi ucid copilasul doar ptr ca ea are 4 caini si 6 pisici?! Si de ce? Giulia are o mama si un tata ce se ocupa de ea,nu are ea nevoie de sacrifici din partea unor persoane ca soacra-mea.Ea care spune ca-i fac mila animalele pe strada si le aduce pe toate in casa si le tine la noi,le duce la veterinar si le da de mancare,cum poate sa prefere o pisica in locul unei vieti umane? Cum poate sa spuna ca mai bine Giulia nu exista doar ptr ca ea are prea multi caini de intretinut ptr ai acorda o ora jumatate nepotelei?
Spuneti-mi voi daca ceea ce a spus este corect!

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Cristina-wow
te cred ca ai de ce sa fi suparata dupa asemenea vorbe
in locul tau nici nu i-as arata-o deloc sa nici nu o vada daca asa se poarta
prefera cainii si pisicile? de acum incolo cind are nevoie sa o ajuti cu animalele spune-i ca ai altceva mai bun de facut
cum naiba si-a permis sa vb asa cu tine in public sau nu dar e crud ceea ce a zis,nu stiu cum a reactionat Flavio la faza asta dar te cred ca iti vine s-o strozi
in loc sa se bucure pt voi ca aveti o fetita minunata sanatoasa si frumoasa iti spune asa ceva,crede-ma ca nu stiu daca as mai vb cu ea sa fi fost eu,mamma mia altro chè.....la mandavo pure in quell paese
fi tare si spune-i citeva de noroc ca le merita din plin

_

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai
_

Mergi la inceput

Cristina-ce frumosi sinteti
fi mindra de fetita ta si bucura-te de ea din plin
pacat ca nu mai gasesti cablul sa pui pozele cu aparatul

_

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Katiapam si sotul meu s-a suparat tare de tot,normal,dar nu i-a raspuns la vorbe doar erau musafiri pe acolo,si nici eu nu i-am spus un cuvant,ptr ca eu am cei 7 ani de acasa si mi-a fost jena sa ma exprim in public,ptr ca sa nu inrautatesc lucruriile si sa iasa si mai urat,dar crede-ma ca in seara aia am adormit plangand cu fata in perina.Si culmea este ca nu si-a cerut deloc scuze,ci se comporta ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat,insa de cate ori are ocazia sa-si exprime in public dezaprobarea in legatura cu Giulia o face fara bunul simt,iar a doua zi ne saluta cu zambetul pe buze ...este perfida si rea. Lasa ca eu si sotul ne iubit fetita si Giulia nu va simti niciodata nevoia dragostei din partea unor astfel de persoane..M-au ranit nespus vorbele ei.Ma uit la Giulia ce rade si zambeste tuturor,zambeste chiar si bunicii dar defapt nu stie ea saracuta cui ii zambeste..
Ma bucur ca ti-au placut pozele,cablul l-am gasit dar a m avut doar telefonul la indemana.

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Heloooooo

Acum mi-am culcat ingerasul asa ca va scriu datele (va scriu doar al doilea nume sa nu mai am surprize):
A. Mihai - data nasteri 14.12.07' - Apgar 9 cm 45 Kg.2.200
C.Grigoriu - idem -----------------Apgar 10 cm 43 Kg 2.000

Grig e acasa si Mihai e inca la spital dar e spre bine,pe sf. saptamanii viitoare v-a veni si el acasa.Sunt obosita dar merita tot stresul ,durerile,spaimele si tot prin ce am trecut.Poze va voi trimite cand v-a fi si Mihai acasa sa nu fac discriminare .
Va pupi pe toate.

Mamica de gemenasi

Mergi la inceput