MAMICI DE ITALIA (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

micio si Katiapam anestezia trece in laptic si mi-a spus ca daca vreau injectia va trebui sa-i dau lapte praf ptr 2-3 zile iar laptele sa mi-l mulg cu pompa si sa-l arunc.Sincer nu mi-a placut ideea,ptr ca doctorita a spus ca imi va amortii degetele cu gheata sa simt mai putin durerea,si nu va fi chiar asa de groaznic,iar eu ca o ''desteapta'' am crezut-o . A durut foarte-foarte tare,dar nu am avut de ales..offf,voua daca vi se intampla,sa nu faceti ca si mine,nu va sfatuiesc

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Katiapam unde ai scris povestea nasterii,vreau sa citesc si eu

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Cristina ai fost barbata

Micio vreau si eu zapada ca-n povesti

Azi am fost si noi la control siiiii a luat 1.200 ,deci mananca putin dar consistent...am luat si libretul e roz,inanite erau toate verzi

Am terminat si ultimele impachetari cu cadouri...am cheltui f mult pe jucari,dar voi cheltui ceva mai mult in ian pe toale ,ca de nu prea mai imi vin.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

[quote]Originally posted by katiapam

Cristina-ii pune gel si poate o sa plinga ca e rece si face doar eco
sint frumoase pozele
Slimatei-tare aratoasa rulada,din cinte am vazut iti place mult sa gatesti
Micio-m-ai intrebat de supica
eu o fac asa fierb morcovi,cartofi,dovlecel,spanac,azi am adaugat telina si apoi le frulez si pun citeva lingurite de crema di riso sau mais e tapioca....un borcanel omogenizat de carne o lingurita ulei de masline si una de brinza razalita si in loc de supica mai fac pireu de morcov sau dovlecel sau cartofi
Raluk-in sfirsit am terminat
aici poti citi aventura noastra eu si Giulia(nasterea)
fetelor daca aveti timp si chef de citit experienta noastra

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Cristina iote...

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

buna seara
Cristina-Roxali a fost pe faza si ti-a pus ea nasterea
Roxali-ma bucur de vestile date ca a luat Sonia in gretate nu ca ai cheltuit mult
asa e de sarbatori,
Cristina-in caz ca ai pierdut cind se vb de laptele matern sa sti ca daca ti-l scoti cu pompa il poti pastra 6 luni in congelator si ramine proaspat
www.medela.it/I/it/breastfeeding/breastpumping/transport.php" target="_blank">poti citi aici despre conservarea laptelui matern

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Am scris un mesaj cu povesti de la zapada de astazi si nu stiu ce am apasat si s-a sters....pun doar link-ul cu poze si ne auzim maine!
Noapte buna la mamici si pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna dimineata!Iaca ca sunt si eu prima o data!..Cu ceai,cafea ,dupa preferinte!

Am fost la analize si totul a mers repede,asa ca sunt happy.

Oanaaaaaaa,ce frumos la Eremo..unde vine asta?Eu tot nu stiu unde stai...ca zona,ma refer.

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Cristina,sa traiasca printesa mica!..Si Sonia a ta,Roxali,ca maine nu mai sunt sa-i urez!

Ceva vesti despre Stefi?..Nu degeaba vroia ea Capricoarna...iar luna plina e abia in 24!Tare sunt curioasa....

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor
Astazi este prima zi de vacanza asa ca o sa am mai mult timp sa intru pe forum. totusi mai am scuola guida stasera alle 17.15
Raluk multumesc ptr auguri.Pe Stefania o sun pèe la 10.30 ca s-o intreb daca ii fac sau nu inducerea,nu are rost sa o sun mai devreme ptr ca sigur nu-i face nimic pana atunci.
Fetelor voi v-ati luptat cu dorinta asa a lui bb de a dormi in patul parintiilor? Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Giulia,numai in pat cu noi vrea sa doarma,daca o pun in carut ( ea acolo doarme deocamdata ptr ca nu am montat inca patutul,insa landoul este destul de maricel si comod,incape inca in el)se trezeste plangand dupa 10 minute,si daca o iau in pat la noi readoarme lipita de mine singurica,fara sa suga sau sa fie leganata. Am niste ochi de vrejitoare ptr ca nu reusesc sa ma odihnesc cu ea in pat,mi-e frica sa nu ma intorc peste ea in somn.Toata noaptea o tin numai asa: eu o las ca adoarma cu noi in pat,apoi usor-uor o duc la ea in carut,dupa vreo 5-10 minute se trezeste si o readuc in pat,apoi iar de la capat,astept sa adoarma sa o duc iar in carut...ajutor!! Mi-e somn!

poze

nasterea

Giulia implineste astazi 3 luni!!

Mergi la inceput

Roxali multumesc ptr link
Katiapam am citit pagina ptr conservarea laptelui,dar parca eu stiam ca laptele muls de curand poate fi tinut si la t° camerei ptr 4-6 ore,inschimb acolo scrie ca odata ce a fost muls trebuie pus imediat in frigider,oare cum o fi defapt tu ai ceva experiante in privinta asta? Eu imi mulg laptele dimineata,il pun in firgider,iar la 17.30 cand plec la scoala,sotul il incalzeste cu scaldabiberon si i-l da Giuliei

poze

nasterea

Giulia implineste astazi 3 luni!!

Mergi la inceput