MAMICI DE ITALIA (17)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxali spune:
Neata
Sa-ti traiasca fata Cristina!
Cu dormitul si noi avem aceeasi problema...dupa 3 zile de cand am sosit acasa...doar ca ii place sa doarma pe mine si sa zic merci daca reusesc sa o pacalesc,adica sa pot sa o pun langa mine.In pat am pus salteluta din landou...poate,poate o aduc pe calea cea buna.Doctorii zic ca vor sa simta caldura umana...poti incerca sa pui in patut o plosca cu apa calda...la prietena mea tine.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
cristina85ss spune:
Fetelor am vorbit acum cu Stefania era puti suparata ptr ca are col-ul lung si inchis inca,i-au pus o candeleta sa declanseze dilatatia la 6 dimineata si inca nimic.In plus nu ii dau voie sa manance nimic ptr ca sa nu vomite.Deocamdata nu sunt contractii deloc,a spus ca in cazul in care se va intampla ceva,imi trimite ea un mesaj,sa nu o mai sun eu.Acum eu voi astepta mesajul ei sa va anunt si pe voi odata ce-l primesc.Sa-i tinem pumnii!!
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
Giulia implineste astazi 3 luni!!
cristina85ss spune:
Katiapam am citit povestea nasterii,trebuie sa fi avut muuulta rabdare.Cred ca Stefania va avea soarta ta,si o poveste a nasterii asemanatoare
Roxali multumesc ptr raspuns,ce sa-i facem daca avem fetite asa de ''iubarete''
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
Raluk31 spune:
In mod normal in cat timp isi face efectul subtanta aceea?Nasol moment,Stefi...![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
cristina85ss spune:
Nu stiu Raluk si cred ca nici Stefi nu stie,noi acum asteptam..
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
Roxali spune:
Saraca Stefi ,e de durata candela...offfff mai are de asteptat
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Raluk31 spune:
Fetelor,eu va las.Curand imi vine jumatatea acasa,asa ca ne vom ocupa de ultimele detalii in vederea plecarii.
Va doresc sarbatori fericite,lui Stefi nastere usoara,iar cand ma intorc sper sa citesc povestile ultimilor bebelusi veniti pe lume!
Aveti grija de voi si de copilasi!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
cristina85ss spune:
Raluk drum bun! Ne auzim la intoarcere
Roxali ii urez micutei tale auguri ptr ca maine nu pot intra pe forum ptr ca am de umblat ptr cadouri de craciun..etc si mai trebuie sa trec pe la strabunica lui Giulia sa o salut..etc ,ca de obicei sunt ocupata.Totusi daca am ceva vesti despre Stefi o sa intru sa va spun si voua.Acum va las ptr ca am treaba de facut prin casa,si trebuie sa o schimb si pe Giulia.
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
katiapam spune:
Salut fetelor
Cristina-tanti auguri Giuliei
deja e marisoara,felicitari
eu cu laptele matern nu prea am consilii ca nu am avut parte
sint fetitele smechere vad ca si Roxali si tu cu piticile in pat
ei bine si eu
de obicei adoarme cu noi in pat apoi o mut in patutul ei si cind se trezeste pe la 4-5 sa-i dau laptic ramine cu noi in pat citeodata doarme toata noaptea dar azi noapte a dormit in sufletul meu,nici eu nu reusesc sa ma odihnesc bine cind doarme linga ,mine dar aste e,decit sa nu doarma sa se agite mai bine linga mine
asa dormim toti
Raluk-drum bun,sarbatori fericite si sa ne auzim cu bine anul viitor
craciun Fericit La multi ani de anul nou si La multi ani de ziua ta
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
katiapam spune:
[b]Micio[/b]-am vazut si eu acum pozele
sint super frumoase
Aveti si sofer ![]()
tu ai fost fotograful ca nu ai aparut in poze
ticker