MAMICI DE ITALIA (17)
Raspunsuri - Pagina 13
katiapam spune:
Fetelor cum e candeleta?
mie in prima zi mi-a pus un stick cu ossitocina si cu o ata lunga care se tine 12 ore care mi-a provocat dureri dar slabe si dilatatie 0 si a doua zi doar flebo cu ossitocina si-a facut efectul
fiind la primul copil nu prea dau rezultate stickurile sau gelul
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
micio spune:

Raluca,drum bun! Sarbatori fericite! Intrebai unde este Eremo: www.eremomontecarpegna.it/it/dovesiamo.asp" target="_blank">aici. Noi stam la 15 km. Partia de ski nu e prea mare, pentru incepatori ca mine si copii e ok. Doar ca nu e zapada toata iarna.
Cristina, sa-ti traiaca Giulia! Cu dormitul singur nici noi nu stam prea bine...daca nu vrei s-o inveti la tine in pat, insista acum cat e mica caci mai tarziu va fi tare greu. Nici eu nu stiu cum o sa-l dezvat pe Eduard, isi intinde picioarele si mainile sa ma atinga sa vada daca sunt...Am vazut niste paturi pt copii la ikea, dragute si ieftine, poate incet -incet sa-l invat la el in pat, caci in patutul de bebe nici o sansa. Daca n-oi reusi ma consolez cu gangul ca o sa vina vremea cand o sa bat la usa sa-mi deschida camera lui![]()
Cu saniutza a fost frumos, mai mult i-a placut cat l-am tras, ca la prima coborare pe partie i-am dat cu zapada in fata...din obisnuinta de a frana cu piciorul ca la saniutele din vremea noasta...apoi greu l-am convins sa se urce din nou...era soare si-l cam deranja la ochi lumina...
micio spune:
Katia, eu am facut poze, ca l-am lasat pe Eduard la Cristi...sa-l mai alerge si pe el ca pe mine ma fugare toata ziua in casa...
De Micutza stie cineva ceva?
cristina85ss spune:
Katiapam nici eu nu stiu de candeleta ce i-au dat-o lui Stefania.Mie ptr a-mi grabi dilatatia mi-au facut flebo cu oxitocina,chiar daca nasterere a fost spontana nu provocata,insa daca nu faceam perfuzia riscam sa nasc abia a doua zi si sa stau toata noaptea in dureri ![]()
.Asa ca..am acceptat cu ''placere'' oxitocina,ce a grabit lucruriile. Flebo am facut cand eram la dilatatie 4 ,si mi-a ramas pana dupa ce am evacuat si placenta.
Nu vreau sa-mi aduc aminte nasterea....![]()
![]()
ingrozitor.
micio eu as vrea sa se invete in patut,dar problema este ca in timpul zilei,chiar daca eu nu stau langa ea,si o pun la noi in at singura-singurica,adoarme fara probleme,in schimb in carut nici vorba! Oare daca ii montez patutul se schimba situatia? Eu am vrut sa-l montez dupa sarbatori
Cine stie ce face Stefania saracuta,offf. As vrea sa o sun s-o intreb dar mai bine astept mesajul de la ea,nu prea are chef sa vorbeasca la tel.acum,si o inteleg perfect.Sotul o asista la nastere,poate ii va fi mai usor,Doamne ajuta!
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
Giulia implineste astazi 3 luni!!
cristina85ss spune:
era sa uit
multumesc ptr auguri Katiapam 
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
micio spune:
Cristina, nu sunt cea mai in masura sa-ti dau sfat cum s-o inveti la ea in patut avand in vedere ca eu nu am reusit, dar trebuie sa fii decisa si sa nu o mai lasi in patul tau deloc, o alaptezi in fotoliu sau unde ti-e comod...inainte sa-i pregatesti patutul dormi pe cearceaful ei sa ia mirosul tau...multa bafta
aidaciolac spune:
Dragelor , alte vesti de la Stefania?
Multa sanatate si spor la pregatiri!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
katiapam spune:
fetelor mi-a trimis un mesaj Stefania de putin timp
contractii a zis ca are de s-a saturat si nu mai rezista
nu a dat nici un rezultat provocarea
maine o sa-i provoace din nou
sa speram ca maine naste
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
cristina85ss spune:
LA 18.37 AM PRIMIT URMATORUL MESAJ DE LA STEFANIA:
" Ancora niente,am avut si am continu un cosmar cu contractii dar col lung inchis.Maine imi provoaca din nou nasterea dar eu nu mai rezit.Vreau cezariana
Saracuta...offf. Cine stie de ce nu a vrut sa opteze ptr epidurala,dureriile ii erau mai suportabile
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
aidaciolac spune:
Multumim de vesti 
Ma duc sa le transmit si la celelalte fete.
Multa sanatate!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune