Copiluti de mai-iunie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Craciun fericit!

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Sarbatori fericite tuturor, un an mai bun si multa fericire si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Fetelor CRACIUN FERICIT! alaturi de cei dragi si sa va aduca Mosul cat mai multe daruri.

SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

Va doresc din inima un Craciun fericit, lumina in case si in suflete, multe cadouri si dorinte implinite!!!

Loreen si Danelutza imi pare rau sa aud ca aveti probleme de sanatate!!! Insanatosire grabnica va doresc, aveti grija de voi!!!

Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Loreen, muuuuulta sanatate va doresc ! Nu esti cam tanara pentru un preinfarct ?! Ai grija de tine, incearca sa te relaxezi si sa iei toate cele mai usor, gandeste-te ca fetele au nevoie de tine.

Adina, mersi mult ca mi-ai spus… eu am avut un feeling ca ceva nu e in regula cu scaunul, si am amanat momentul cumpararii. Atunci mi-am justificat decizia prin faptul ca nu prea aveam bani de cheltuiala, si mi-am zis ca la urmatorul salar il luam…
dar n-o sa-l mai luam.

Danelutza, refacere rapida si multa sanatate ! Poate o sa ne povestesti ce ati patit… sau daca nu te superi, inteleg ca ai mai scris pe un forum, poti lua cu copy/paste ?

Monu si Bea, bravo voua ca v-ati intalnit ! Poza cu copiii este dementiala, si se vede pe fetzisoarele lor cat de bucurosi sunt de companie Petrecere frumoasa in continuare !

Gata, taman acum cand butonam voioasa ne-a dat drumul acasa (cu o ora inainte de sfarsitul programului )....eh, bun si-asa

Va doresc un Craciun fericit, imbelsugat, cu multa sanatate si voiosie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, dragele mele! Craciun fericit cu multa bucurie in casa si in suflete!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

CRACIUN FERICIT fete dragi!
Cu miros de cozonaci, tihna si aer sfant in casa.

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Craciun fericit !
Va doresc ca mosul sa uite sacul cu daruri in casele voastre, masa sa va fie imbelsugata, sanatate, bucurii si multe, multe cadouri.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Craciun Fericit cu mult noroc, sa fiti sanatosi si voiosi...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Craciun fericit si multa sanatate!

Cu drag,
Adina

Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib

Mergi la inceput