Copiluti de mai-iunie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 16
Ada_74 spune:
Va dorim un Craciun fericit, cu pace si liniste in case si in suflet.
La multi ani!
Lili si Sergiu
A venit Mos Craciun!
mygirl spune:
Craciun Fericit!!!! Sa aveti parte de sanatate si multe bucurii, de sarbatori frumoase si linistite!
Noi n-am avut net zilele astea, asa ca am cateva pagini bune de recuperat. Acum abia astept sa se trezeasca Alex, sa ii vedem reactia. Aseara i-a pregatit mosului farfuriuta cu prajiturele si paharul de laptic, i-a spus in fata bradului ca va fi fetita cuminte si ascultatoare. Si mosul peste noapte a venit, a mancat, a lasat un biletel si multe cadouri. Era tare grabit ca sa ajunga si la voi. Si avea un sac maaaare plin de jucarii!
Va pup pe toate si sa aveti parte de tot ce va doriti! Sarbatori Fericite!
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Androix spune:
La multi ani, Craciun fericit!
Sa aveti parte de tot ce va doriti!
Nu am mai reusit sa intru, treaba multa stiti cum este. Filip a primit cadourile si e foarte incantat de ele, inclusiv de ale Georgiei El a primit o masinuta teleghidata care are buton de on/off si merge non stop cu spatele iar telecomanda nu este decat ca s-o faca sa mearga inainte, daca vrei sa se opreasca o opresti de la buton, daca reusesti sa pui mana pe ea o carte de la egmont cu mishinutza okii, adik cars, hainute si o gaina cantatoare si plimbatoare, foarte haioasa care daca o apuci de gat incepe sa cotcodaceasca panicata. Iar Georgia a primit niste bile zornaitoare de bebelusi, un clovn muzical, si niste bile cu magneti si un sarafan de blugi.
Era cat pe ce sa lasam bradul neimpodobit pentru ca am zis sa-l facem dupa ce culcam copiii si ca sa avem pace de la Filip i-am spus ca vine mosul peste noapte si-l impodobeste el. Si am pus copiii la somn si nu va spun ca picasem si noi rapusi, noroc ca m-am trezit eu pe la 12 si m-am mobilizat, dar imi venea sa plang de somn. Si de la 3 jumate cand ne-am bagat in pat au inceput viermusii sa se trezeasca pe rand.
Andreea mama de Filip si Georgia
nelia spune:
Craciun fericit va doresc si eu,
scumpe prietene! Sper ca v-a adus mosul tot ce v-ati dorit, iar eu va mai doresc pe linga darurile multe si minunate aduse el multa, multa sanatate, liniste si dragoste multa in suflete si in casa!
Noi am fost aseara la o petrecere unde a venit mosul si a adus multe, multe cadouri. A fost frumos si relaxant, copiii s-au simtit minunat, Lisandru a dormit foarte linistit in brate la mine sau la tati pe fondul lui preferat: galagia facuta de copii fericiti! Sper sa reusesc sa pun poze, ca am citeva facute in ultimul timp pe care nici nu am apucat sa le descarc din aparat.
Oana, in timp ce scriu fetele si tati se uita la televizor unde arata deschiderea festivitatilor de Craciun din Florina, de la Disneyland: moamaaaa, ce frumos trebuie sa fie pentru copii acolo!!! Ati fost astazi pe acolo?
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
Aurasa spune:
Craciun Fericit!
Sanatate, prosperitate si fericire!
Aurasa - mami de Catalin si Alexandru
andutzy spune:
LA MULTI ANI, DRAGELE MELE! LA MULTI ANI COPILASI SCUMPI!
Sper ca petreceti frumos zilele astea si ca v-ati bucurat de Mos imbelsugat!
La noi a venit Mosu aseara, Dragos a fost foarte incantat, s-a produs cu ce a stiut el mai bine, s-a prezentat, a numarat, a zis ca a fost cuminte, bla bla. Au primit atatea jucarii si el si Horia ca nici pana acum nu am apucat sa le desfacem pe toate(de asta vara tot cumpar pentru Craciun]. Insa vom avea acum o perioada lunga jucarii noi, sa alungam plictiseala. cel mai mare succes l-a avut o ferma de animale gen lego, pe care o cere intr-una dar nu i-o las lui la indemana fara companie ca rataceste piesele prin toata casa.
Au primit saci de dormit si el si fratele lui, ce mai, de toate!
Maine am musafiri toata ziua dar sper sa intru din nou pe seara sa vad ce ati mai scris! Daca nu apuc , urez de pe acum lui Patrick al Florentinei LA MULTI ANI la implinirea primului anisor de viata!Va pupam!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
patriciaRO spune:
Craciun fericit fetelor.. Noi azi am fost prin centru insa asa de frig incat nu am rezistat prea mult.. Am papat sarmalute si Tiramisu facut de Monica, tare yamiii...
Niste pozici de azi:
25 DEC
Beatrice, mami de Alex pifos
fran spune:
Craciun Fericit !
Va pup pe toate si va doresc sa vi se implineasca toate dorintele !
Mi-e tare dor de voi...sper sa revin zilele astea
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
gabitzam spune:
Craciun fericit!
Frate, greu cu atata mancare buna, ce sa alegi mai intai??
Am fost la mama cu toata trupa, si eu si fratele meu si sora mea, cu trupele lor din dotare. Nu va zic cat de plina era casa si ce harmalaie faceau cei mici. Si mama are doar doua camere. Am mancat in serii, ca n-aveam loc la masa :) Daca ar misca si bebe mic as fi cea mai fereicita. N-am mai simtit nici o falfaiala de vreo doua zile, ca miscare ca lumea de fapt nu a fost pina acum.
Dimineata a gasit Andrei jucariile sub brad, dar nu stiu de ce nu a fost foarte entuziast. Cred ca inca e prea mic si moaca. Nu a prins inca bine ideea cu Mosul, de-abia a invatat sa-l recunoasca. O sa pun cateva poze si o sa va arat.
Am tras si un pui de somn, de-abia ce mi-am revenit, daca mai stau nitel ma duc iar sa mananc ceva :))
Tocmai am vorbit cu mama, i-a ramas o gramada de mancare, maine mai dam o tura :))
Am pus cateva pozici aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ioanailincam spune:
Craciun fericit cu liniste si belsug in case!
N-am citit de vreo cateva pagini, dar ca sa fiu sigura ca macar fac urararile traditionale, am preferat sa scriu intai.
O sa incerc sa pun si niste poze ca stiu ca intreba OanaC la un moment dat (si nu i-am raspuns nici pana in ziua de azi), nu mai zic ca poate ii trimit Florentinei poza pentru colaj (chiar asa, se mai face). Gata, acum ma apuc sa citesc. Sa petreceti frumos!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...