Copiluti de mai-iunie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 17
gabitzam spune:
Un mesaj de la OanaC, via Loreen, care va transmite toate cele bune si Craciun fericit!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ioanailincam spune:
Uraa, am reusit sa pun poze! Mare minune, noroc ca tati o adoarme pe Ana (care din nou ne da batai de cap cu somnul; ca ne cere de mancare dupa ce se urca in pat e una, dar practic si-a format reflex sa faca caca la culcare si desi nu face chiar mereu, trebuie sa-i punem pampersul si uite asa mai castiga ceva timp pe nervii nostri). Asadar poze aici. Nu sunt cele mai grozave, dar nici nu prea am din ce alege pentru ca constat ca din ce creste din aia ii fac poze mai rar (nu mai spun ca nici in ziua de azi nu m-am apucat sa scot snopul de poze pe care mi-l doresc de cand s-a nascut pana azi, ca sa le am in album frumos - cele pe hartie sunt sfinte).
Asa, pana adoarme fata si vine tati sa-si colecteze seara romantica la care viseaza de ceva timp sa va spun cum a reactionat Ana la venirea mosului. I-am spus de aseara ca vine, dar peste noapte a uitat astfel ca atunci cand s-a trezit si am intrebbat-o daca a venit mosul a zis senina ca nu. I-am aratat noi sub brad cadourile (6 pitici din cei 7, o carte si inca o jucarie cu un tigru care merge si invarte niste tigri mai mici), iar reactia a fost: "WoW" la fiecare. Bineinteles ca a si pierdut deja parte din accesooriile piiticilor, ca m-am si enervat, e vorba de niste ineluse (de platic, evident), dar aveau pietre mari si erau haioase.
Astea au fost cadourile oficiale, sub brad, ca neoficial am tot bagat in fundul ei zilele astea: costum de schi (nu era in plan, dar l-am gasit la Victoria intr-un magazin care avea 30% reducere la toate produsele astea 3 zile inainte de Craciun), pantaloni de casa, dresuri, caciula, manusi. Bineinteles ca nici eu nu am fost mai prejos cu cadourile pentru mine si barbatului i-am luat o servieta de birou. Una peste alta, iar bani cheltuiti ca la balamuc si nici nu am platit Revelionul - sambata plecam si stam pana pe 2.
Loreen - m-am socat de pre-infarct, ai grija de tine, menajeaza-te!
Daniela - nici eu nu am inteles prea bine ce s-a intamplat, parca ceva cu arsuri, brrr.
Babeygirl - am fost si eu la Ikea si am constatat ca visul barbatului nu era scaunul Mamouth si spatar si taburetul (cel care este pe la locurile de joaca din Ikea); i-am luat si noi unul, care e destul de instabil, desigur, noroc ca nu-l prea foloseste. Ramane fidela celor de lemn natur, cu spatar, care intr-adevar sunt stabile!
Beatrice/Monu - intr-adevar pare ca va simtiti bine.
Androix - si nu ne arati si noua rezultatele si mai ales bradul? Tu era sa patesti cu bradul ca mine aseara cu mosul: Mogo ca de obicei ne-a adormit si cu greu m-am trezit pe la 1 sa pun cadourile sub pom.
Ma bucur ca am mai apucat sa scriu cate ceva, ca timpul trece tare repede si nu stiu ce sa fac mai intai. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
nelia spune:
Am reusit sa pun si eu www.dropshots.com/aurice" target="_blank">POZE si de la intilnirea despre copii de duminica si din Ajun.
Ioana, am vazut pozele, ce mare a crescut Ana, nu o mai recunosti, numai ochisorii aia frumosi i-au ramas la fel.
Laura, m-am tot gindit ce sa-ti spun de asta nu am reactionat la mesajul tau pentru ca nici acum nu am gasit ce as putea sa-ti scriu... M-a socat cind am citit ce ti s-a intimplat, nu pot decit sa-ti urez sanatate si sa ma alatur fetelor care te-au sfatuit sa te menajezi si sa ai grija de tine de acum incolo. Te pup si iti trimit toate gindurile mele pozitive, ca sigur ai nevoie de energie buna in jurul tau.
Danelutza, am citit si despre accidentul tau la casnicutze si sper din tot sufletul ca s-a rezolvat cit de cit problema. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta tocmai acum, inainte de Craciun, dar ma bucur ca nu s-a terminat mai rau.
Gabitza, nu cred ca mai e cazul sa-ti spun ca ma gindesc la tine si ma rog sa se termine tot acest stres cu bine. Tinem pumnii pentru testul amnio!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
gabitzam spune:
Multumesc Nelia :) Am vazut si pozele voastre.
Eu bag lene la greu deocamdata. Baietii sunt pe afara la joaca. La pranz mergem iar la mama sa terminam salata de beof.
Sper ca toata lumea e bine si a avut un Craciun minunat :)
Danelutza spune:
Craciun fericit !
Va multumesc pentru gindurile voastre, am sa povestesc dupa sarbatori ce am patit, nu vreau sa va stric ziua.
Si de mos Craciun tot in alta zi am sa povestesc, acum sint zombi, nu dorm de doua nopti, Isabella e racita bocna, febra mare, ii curge nasucul si plinge "mami, cade nasu', no voglio", nu stie sa spuna ca-i curge nasul. am fost in ajunul Craciunului sa ducem ceva la o prietena de-a noastra, aia avea un virus urit de vreo saptamina si l-a pescuit si Isabella. Cind i-am povestit ieri la telefon ca Isabella nu se simte bine, in loc sa se scuze ca s-a imbolnavit Isabella, a spus ca acum musai trebuie sa-l luam si noi de la ea . sotul m-a intrebat daca am trimis-o undeva, in gindul meu normal ca da.
Am vazut pozele Ioanei, Ana intr-adevar are ochii bunicului, pozele cu Andrei al Gabitzei cum se trezeste dimineata (are si Isabella o pantera din aia primita cadou in Romania), pozele Adinei cu Ema care doarme asteptindu-l pe mos, pozele Neliei cu Lisandru cel cuminte si surioarele care o ajuta pe mami in bucatarie, pozele Olgai M, cu domnisoara Maya imbracata in Alba ca zapada (arata minunat, o adevarata printesa), pozele lui Beatrice cu Monu si prichindeii.
Nu mai tin minte ce-am vazut sau ce n-am vazut.
Va doresc o zi buna si sarbatori fericite in continuare
Aurasa spune:
Buna!
Si la noi a venit Mos Craciun. Copiii au fost foarte incantati. Catalin era topit, mai ales ca i-a adus ce a cerut el chiar si pentru Alexandru. Sper sa am un pic de timp sa va povestesc maui mult .
Aici poze:
Craciun 2007
Aurasa - mami de Catalin si Alexandru
Cloreta spune:
LA MULTI ANI PATRICK!
Sa cresti mare si cuminte, sa ai grija de mami si de surioara ta, sa devii un om minunat!
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
gabitzam spune:
La multi ani pui mic, PATRICK! Sa cresti mare si cuminte si frumos si sanatos si foarte norocos