Copiluti de mai-iunie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Nelia-probabil ca nu ai citit postarea mea de acum cateva zile. Te intrebam daca vrei sa-ti trimit sacul de dormit si sling ala sau cumm i-o zice.

Nu prea am timp sa scriu acum. Am luat si eu virusul la stomca de la Maya si am cam zacut in ultimile zile.

Va doresc la toate un Craciun Fericit si sa aveti numai cadouri frumoase si bucurii.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao!
Sanatate tuturor, puneti mana si va faceti bine ca suntem deja in prag de sarbatori si trebuie sa fiti in forma!
Inca nu dau cu urarile, sper sa mai intru si maine pe aici desi am o gramada de treaba da' ma descurc io cumva.
Tocmai "construiesc" o salata poienitza, de fapt 2 ca una o duc la masa de Craciun pe 25...anul asta mergem toata trupa (vreo 15) la fratele sotului, si-a cumparat casa noua si vrea musai sa facem masa festiva la el.
Incerc sa fac si sarmale, am emorii ca in astia 4 ani de cand m-am italienizat n-am mai vazut picior de sarmaua si poate nu le nimeresc.
Maine vin prietenii nostri, o sa fim 4 plus + 2 fete deci nu e mare tambalaul insa sotul vrea musai carne la gratar cu jar de la semineu deci e cu peripetii si asta...
ok...tre sa fug ca a teminat babysitteru cu surubareala in garaj si l-am trecut la cratitza, fug sa mai fac ultimele cumparaturi ca am uitat o gramada de chestii azi dimineata cand (credeam io) am facut shoppingul de baza.
pupam

Mergi la inceput

Ruxel-eu i-am luat Mayei prin august scaune si masa din alea rosii de plastic de la Ikea si sunt foarte multumita de ele. Numai acolo mananca si trebuie musai sa-i tin si eu companie si un scaun din ala ma tine si pe mine fara probleme. Ti-am vazut fetitele si sunt minunate.

Beatrice, monu-frumoase poze. Sa va simtiti cat mai bine.

babygirl-haioasa Papadia unde si-a facut culcus.

Va pup ca am treaba. Spor la treaba va doresc si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara...

De foarte mult timp nu am mai trecut pe la voi,desi printre picatele am mai citit una alta...
Noi evident nu suntem bine,genul feminin din casa...fetele sunt racite amandoua...la Bianca m-am speriat mai tare ca nu am mai avut-o bolnava de cand avea 4 ani si cand am vazut-o cu febra 39 am intepenit ca nu aveam nimic sa-i dau si evident era la o ora cand nu poti dernaja medicul...am avut o noapte alba dar macar am scapat de alte complicatii...s-a ales cu o laringo-amigdalita de toata frumusetea...
Si cum Delia nu putea face exceptie mi-a tras si ea o spaima de zile mari...cu febra si mai mare si doua zile de cosmar...azi este parca o idee mai bine...ca la ea diagnosticul este mai frumos... traheobronsita acuta...
Si ca sa fie totul in ton cu sarbatorile si spiritul Craciunului acum 3 saptamani am avut un preinfarct asta ca sa-mi aduc aminte ca am o inima...Nu stiu cum am ajuns aici dar e clar ca bine nu este si nu va fi probabil...chiar faceam glume de ziua mea ca asta e ultima zi care apuc...cine stie

Maine facem si noi bradul si sper sa apuc sa fac si poze ...

Ma duc sa o spal pe Delia si sa-i trag o frectie poate o mai pun pe picioare...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Laura sanatate multa tie si la fete, ai mare grija de tine , odihneste-te cit poti si timpul liber petrece-l cit mai mult cu ele. Cind am citit ce-ai patit, am multumit din nou lui Dumnezeu ca eu am fost mai norocoasa.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Laura-ingrozitor ce ti s-a intamplat, mai ales ca esti atat de tanara. Ai mare grija de tine. Sanatate multa si tie si
fetelor!

Daniela-inca nu am aflat ce ti s-a intamplat. Poate iti faci putin timp si ne povestesti si nou. In orice caz cred ca ceva tare grav de ai ajuns sa ai mana cusuta. Sanatate multa si tie!

Eli-mi-e tare dor de tine, cand ne mai scrii si noua cateva randuri?

Anca-voi ce faceti? Cand va mutati?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Fie ca Sarbatoarea Nasterii lui Isus sa aduca in casele voastre pace, bucurii, liniste si fericire. Sa fiti sanatosi, iar Noul An sa
va aduca numai bucurii, satisfactii, si impliniri.

"Se scutura din nori de Sfinte Sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, poivesti cu dragi parinti pentur copii cuminti."

Mosul sa vina incarcat cu de toate,sa va buucrati din plin de aceste Sarbatori vazute prin ochii celor mici, pentru care e atat de emotionant, de frumos, de basm.

“La Multi Ani!” An Nou Fericit !

Laura, Dumnezeule, cum ai facut pre-infarct, nu se poate esti mult prea tanara. Nu e de gluma, ai mare grija de tine, pentru cele mici care au nevoie asa de mult de mami lor. Ai fost internata in spital?
Multa sanatate fetelor, sa auzim numai de bine.

Danelutza, nu stiu ce ai patit, bine ca in final totul s-a terminat cat de cat bine. Ai si tu mare grija.

OlgaM, ne mutam undeva dupa 15 ianuarie (nu vreau sa ma gandesc zilele astea deloc la mutare). Facem bine, ne bucuram de Sarbatori fiindca e primul an de cand suntem aici si le petrecem in familie. Ne bucuram alaturi de ingerelul nostru mic, care e atat de fercit, e un copil asa de vesel, prin si cu el traim altfel atmosfera acestor Sarbatori.

Va pup pe toate si va imbratisez cu drag. Sarbatori Fericite si numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Dragele mele, mi-ar prinde bine niste sfaturi cum sa pregatesc curcanul. N-am mai facut niciodata curcan la cuptor, dar m-am alesc cu unul care trebuie pregatit si gatit azi. HEEEEELP!!! NU-mi dati link-uri catre retete, am gasit si eu pe net, as vrea niste sfaturi, idei, cateva cuv. despre cum faceti voi curcanul la cuptor, ce condimente folositi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sa va arat doua poze dragute cu Andrei. Una e facuta aseara. Ia uitati declaratia lui
www.postimage.org/aV3iQvnA-a9078e48dc9e35b061eabe2a79f0aca4.jpg" target="_blank">Cel mai frumos
Iar asta e facuta de dimineata. S-a dat jos din pat cu maimutele lui cu care doarme si statea in usa baii si dormea pe el
www.postimage.org/aV3iQZji-a9078e48dc9e35b061eabe2a79f0aca4.jpg" target="_blank">Somnoros

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput